2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2019 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebenice doma opět pouze remizovaly


Branky


14

Třebenice si na svém hřišti připsaly v zápase s Okříšky B již třetí domácí remízu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Okříšky B přicestovaly na hřiště Třebenice, které v probíhajícím ročníku stále čekají na první výhru. Oba jejich domácí zápasy skončily vždy nerozhodným výsledkem. Takže tu měli Třebenice třetí pokus na plný zisk bodů. To Okříšky mají na svém kontě výhry tří a pohybují se na opačném pólů tabulky než se překvapivě nízko nacházejí Třebenice. V loňské sezóně navíc Třebenice Okříškám podlehly na svém hřišti 1:2. Samotný zápas se hrál za nevlídného počasí, které přilákalo do hlediště skromnou návštěvu třiceti diváků. Začátek zápasu vyšel hostujícímu týmu, který dostal do vedení v 9. minutě Viktor Bulant - 0:1. Domácí se ale s tímto stavem nechtěli smířit a snažili se brzy vyrovnat. To se jim nakonec podařilo již ve 20. minutě, kdy prostřelil Michala Hvězdu Pavel Vrbka, který tak vyrovnal na 1:1. Ve zbytku první půle již žádná branka nepadla, a tak se očekával ve druhém poločase tvrdý boj o všechny body. 

Domácí šli do vedení, ale hosté brzy srovnali

Ve druhé půli se domácí snažili o zvrat v zápase, a to se jim nakonec také podařilo v 67. minutě, kdy se střelecky prosadil domácí kanonýr Tomáš Ondráček - 2:1. Jenže domácí se z vedení, které by znamenalo první výhru v sezóně dlouho neradovali, protože v 72. minutě dokázal vyrovnat na konečných 2:2 Jan Dokulil. 



Ohlasy k zápasu



SK Huhtamaki Okříšky B
Jůza Jaroslav, hráč: K zápasu: Chtěli jsme v Tebenicich vyhrát, zaslouženě jsme se dostali v první půli do vedení, měli územní převahu, ale chyběl klid v zakončení. Bohuzel po našich chybách domácí zápas otočili a tak jsme nakonec rádi za bod.



Sestavy


Horácký klub Třebenice
V. Palát [-] - V. Fiala [-] , P. Vrbka [-] , J. Fiala [-] , M. Salák [-] , T. Ondráček [-] , L. Hrbáček [-] , M. Kárník [-] , V. Fiala [-] (58. F. Ondráček [-] ) , L. Buchal [-] , M. Ondráček [-]

SK Huhtamaki Okříšky B
M. Hvězda [-] - L. Láník [-] (61. J. Hroch [-] ) , Š. Novotný [-] , L. Mašek [-] , J. Novotný [-] , M. Večeřa [-] , J. Jůza [-] , V. Bulant [-] , J. Dokulil [-] , P. Netolička [-] , T. Dočkal [-]

ŽK: 70. V. Bulant .
Hráči zápasu: P. Vrbka - J. Dokulil .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: HOLÝ Petr - BRABEC Aleš, CEJPEK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Jiří Svoboda
Tip experta: výhra hostů

Okříšky vstoupily do nové sezóny rozhodně lépe jak Třebenice.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Okříšky budou rádi za bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Okříšky vstoupily do nové sezony rozhodně lépe jak Třebenice.

Tip: výhra hostů