Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2019 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslavice porazily i Třebenice


Branky


14. O. Bulička , 17. M. Klika , 53. M. Sedláček , 74. O. Bulička , 79. M. Rada , 82. M. Klika - 19. L. Svoboda , 38. T. Ondráček , 90. M. Salák (p.)
7

Čáslavice i ve svém druhém podzimním domácím zápase zvítězily, což odnesly tentokrát Třebenice 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí přišli rychle o dvoubrankový náskok

Do Čáslavic přijely Třebenice, které v minulém kole remizovaly na svém hřišti s nováčkem soutěže z Pyšelu v poměru 2:2. Čáslavice naopak svůj první domácí zápas sezóny zvládly a zvítězily trochu překvapivě nad rezervou Šebkovic v poměru 4 :1. V dalším domácím zápase přijel do Čáslavic další těžký tým z Třebenic. Krásné sobotní letní počasí přilákalo do hlediště asi stovku natěšených diváků a po počáteční oťukávané přišla ve 14. minutě první domácí radost, když otevřel skóre utkání Otakar Bulička - 1:0. A za chvilku bylo v domácím táboře ještě veselleji, když se v 17. minutě trefil Marián Klika - 2:0. To mohla být pro hosty studená sprcha. Jenže hned za dvě minuty snižoval na 2:1 Ladislav Svoboda. Potom se skóre na nějakou dobu zastavilo, a to až do 38. minuty, kdy se znovu prosadili hosté a o vyrovnání se postaral hostující kanonýr Tomáš Ondráček - 2:2.

Ve druhé půli dominovali domácí

Do druhé půle vstoupili domácí opět lépe a jejich aktivita byla odměna v 53. minutě, kdy jiim vrátil vedení Martin Sedláček - 3:2. Hosté ale na vyrovnání nedosáhl a naopak inkasovali další branky. V 74. minutě dal druhou branku v zápase Otakar Bulička - 4:2. V 79. minutě se pak trefil Milan Rada a na hrozivých 6:2 se opět prosadil Marián Klika - 6:2. Hostující Martin Salák pak v 90. minutě korigoval z penalty na 6:3. 



Ohlasy k zápasu



Horácký klub Třebenice
Hrbáček Ladislav, trenér: Stále se nám nedaří. Když už vstřelíme tří góly, tak inkasujeme moc branek. Doufám, že v příštím zápase zabodujeme naplno.



Sestavy


FK Čáslavice-Sádek
M. Obůrka [-] - J. Hanzal [-] (46. M. Rada [-] ) , J. Mach [-] , M. Zikmund [-] , P. Klika [-] - P. Špaček [-] , M. Klika [-] (83. M. Růžička [-] ) , J. Vecheta [-] (46. R. Klika [-] ) - O. Bulička [-] - M. Sedláček [-] (76. R. Bastl [-] ) , L. Rubák [-] (46. P. Růžička [-] )

Horácký klub Třebenice
O. Svoboda [-] - L. Svoboda [-] (79. F. Ondráček [-] ) , P. Vrbka [-] , J. Fiala [-] , M. Ondráček [-] (46. M. Salák [-] ) , T. Ondráček [-] , L. Hnízdil [-] , M. Machát [-] (85. V. Fiala [-] ) , M. Kárník [-] , M. Ondráček [-] , L. Buchal [-]

ŽK: 54. P. Klika , 76. P. Růžička - 54. L. Hnízdil .
Hráči zápasu: M. Klika .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nováček Ivo - CEJPEK Radek, RŮŽIČKA Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Pavel Hrůza
Tip experta: výhra hostů

Toto bude divoký zápas plný gólů, Čáslavická ofensiva mimulé kolo překvapila, ale Třebenická je o něco silnéjší.