O. Dufek 24.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2019 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice slaví první výhru


Branky


24. O. Dufek
13

Hartvíkovičtí fotbalisté si přivezli z půdy nováčka z Myslibořic porážku 0:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení

Souboj týmů ze spodku tabulky mezi Myslibořicemi a Hartvíkovicemi začal lepe pro hosty. První příležitost měli na kopačkách právě hosté, to když se na bránu řítil Hartvíkovický útočník, jehož šanci vychytal domácí brankař Ošmera, bohužel při následném závaru zůstal ležet v domácím vápně obránce Trpišovský, který musel hned v 2 minutě střídat. Hrál se vcelku vyrovnaný zápas bez velkých šancí na obou stranách. Domácí hrozili ze standartních situací a snažili se těžit z výškové převahy. To se jim povedlo ve 24 minutě, kdy se po dlouhém autu prosadil hlavou domácí kanonýr Ondřej Dufek. Z tohoto souboje si však odnesl nakopnutý sval, který mu značně stěžoval další hru. Tak se začal prosazovat druhý domácí útočník Filip Hvězda, který se krátce po sobě dostal do dvou vyložených šancí, ale ani v jedné nevyzrál na výborně chytajícího hostujícího brankaře Chalupu. Hosté se snažili o vyrovnání, ale nepodařilo se jim vytvořit žádnou šanci, která by stála za zmínku a tak se poločas dohrál bez zapamatovatelných šancí na obou stranách.

Ve druhé půli již žádný gól nepadl

Do druhého poločasu již nenastoupil zraněný Dufek, a aby toho nebylo málo, na začátku druhé půle se zranil i další hráč domácích Josef Matoušek, a to ještě došlo na předem avizované střídání z pracovních důvodů stopera Luboše Macháčka, který do té doby bezchybně řídil obranu Myslibořic. Absence těchto klíčových hráčů Myslibořic se podepsala na kvalitě hry domácích, kteří se už od 60 minuty soustředili na bezchybné bránění. Tato vynucená taktika fungovala, hostující se nedostali do většího tlaku ani šancí, a tak se zaměřili na simulování a drobné roztržky, které jim však pozorný rozhodčí netoleroval. Hartvíkovice místo aby se soustředili na svou hru se sami dostaly z tempa neustálým filmováním a stěžováním. Tak se ne moc pohledný a rozkouskovaný zápas pomale chýlil ke konci. Tento zápas patřil k těm méně povedeným, ze strany domácích, ale paradoxně přinesl první vítězství v této sezoně.



Ohlasy k zápasu


TJ Myslibořice
Palát Tomáš, hráč a trenér: V tomhle utkání jsme chtěli už konečně zvítězit. Bohužel se nám od začátku lepili smůla na paty. Brzké zranění a nucené střídání nám nedovolilo sehrát, lepší utkání tak jsme do konce museli bránit hubený náskok. To se nám konečně povedlo i zásluhou hostujícího celku, který nepředvedl zrovna ideální výkon.

TJ Hartvíkovice
Záviška Michal, hráč: Domácí šli do zápasu s jasným cilem,dát na svém malém a úzkém hřišti nějaký náhodný gól z autu nebo jiné standardní situace a zbytek zápasu tak nějak ukopat,což se jim díky našemu špatnému výkonu vlastně povedlo!!



Sestavy


TJ Myslibořice
O. Ošmera [-] - T. Kratochvíl [-] , P. Vejvoda [-] , L. Macháček [-] (60. M. Ciešlak [-] ) , M. Ludvík [-] , R. Trpišovský [-] (6. D. Šoustal [-] ) - V. Čapoun [-] , J. Matoušek [-] (51. J. Nevoral [-] ) , M. Šoustal [-] - F. Hvězda [-] , O. Dufek [-] (46. J. Horák [-] ) -

TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - J. Sýkora [-] , D. Kopuletý [-] , T. Urbánek [-] (67. P. Vlk [-] ) , M. Záviška [-] , D. Horký [-] , M. Outulný [-] , P. Křivánek [-] (80. T. Řezanina [-] ) , M. Kafka [-] , M. Sýkora [-] , J. Melkes [-] (86. J. Kazatel [-] )

ŽK: 50. M. Šoustal , 55. J. Nevoral - 53. D. Horký , 62. M. Outulný .
Hráči zápasu: M. Ludvík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nováček Ivo - PALÁT Milan, TOMAN František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Myslibořice jsou remízovým králem a to potvrdí i v tomto zápase.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů