Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 17:00

26.kolo, Středočeský | Příbram | IV. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kňovice ztratily třígólové vedení


Branky


0

Kňovice po skvělém výkonu v první půli odcházely do kabin s vedením 3:0, domácí tým byl neviditelný a zdálo se, že o vítězi je téměř rozhodnuto, jenže druhý poločas byl naprostým opakem toho prvního a domácí Kamýk dokázal nakonec srovnat a urvat alespoň bod za remízu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Parádní poločas Kňovic

V první půli jako by domácí na hřišti ani nebyli, Kňovice je v podstatě k ničemu nepustily. Hosté odehráli nejspíš nejlepší poločas sezóny. Dařila se jim kombinace a i obrana si počínala jistě, přestože moc práce neměla. Hned v úvodu se dvakrát pokusil ohrozit branku Kamýka Richard Mlejnek, obě jeho střely však letěly vysoko nad. O první branku se po pěti minutách hry postaral Tomáš Loch, který dostal ideální přihrávku od Davida Burdy a přízemní střelou pod tělem brankáře, rozesmutnil poprvé domácí příznivce. Ve 13. minutě už to bylo 2:0, do šance se opět dostával Loch, ale trefil je vybíhajícího brankáře Molce. Od toho se míč, k radosti hostů, odrazil přímo k nohám úplně volného Sirotka, který měl už jednoduchou práci s doklepnutím balónu do odkryté branky.O dalších pět minut později zvyšoval už na 3:0 Vršecký, který zapomenutý za obranou obešel brankáře a opět dával do prázdné branky. Domácí nepředvedli v první půli skoro nic a mohli být rádi, že rozdíl ve skóre nebyl větší. Další šance Kňovic nevyužil opět Vršecký, jehož střelu brankář vyrazil, Mlejnek v další tutovce zase netrefil branku. Poločas tedy skončil 0:3.

Kamýk začal hrát, Kňovice znervózněly

Po skvělém výkonu v úvodu, jako by do druhého poločasu nastoupil úplně jiný tým Kňovic. Najednou se nic nedařilo, přibývalo nepřesností a z toho pramenila i určitá nervozita. Problémy dělal především rychlonohý Tomáš Horký, který se v druhé půli rozehrál ke skvělému výkonu. Byl to taky on, kdo jako první z domácích rozvlnil síť svou střelou, překonat brankáře Čížka se mu povedlo už po třech minutách druhé poloviny. I druhý gól domácích vstřelil tento rychlonohý hráč s třináctkou na zádech, z pravé strany utekl obraně a po zemi poslal míč kolem brankáře hostů. Svůj skvělý výkon ještě vylepšil v 72. minutě, když opět utekl obraně, tentokrát po levé straně a nacentroval míč přesně na Václava Poláka, který ve vápně zastříhal nůžkami a srovnal na konečných 3:3.     

 

 

Foto: David Štverák, http://stverda8.rajce.idnes.cz/ 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamýk nad Vltavou B
David Štverák (fotograf, Sokol Kamýk): „V prvním poločase naše jedenáctka zůstala asi v kabině, modlili jsme se, abychom nedostali víc jak 5 gólů, ve druhém poločase byl úplně jiný Kamýk, bojovný, schopný si přihrát. Remíza je po rozdílných poločasech zasloužená“

FC Kňovice
Miroslav Čermák(trenér, FC Kňovice): „První poločas byl parádní, přesně podle mých představ, ve druhé jsme zbytečně začali zmatkovat, nechápu co se stalo, proč jsme nemohli hrát stejně jako v té první.“



Sestavy


TJ Sokol Kamýk nad Vltavou B
O. Molec [-] - L. Folbrecht [-] , P. Mol [-] , J. Havel [-] , T. Mol [-] - J. Ježek [-] (62. P. Mol [-] ) , O. Krůta [-] (75. P. Žebrakovský [-] ) , V. Polák [-] , R. Mihalík [-] - M. Vlk [-] , M. Kačírek [-] (15. T. Horký [-] )

FC Kňovice
J. Čížek [-] - R. Křížek [-] (46. T. Křesina [-] ) , P. Šťovíček [-] (68. M. Kozel [-] ) , S. Hanuš [-] (46. M. Staněk [-] ) , V. Bartůněk [-] - R. Mlejnek [-] , D. Burda [-] , P. Spilka [-] , T. Loch [-] - M. Sirotek [-] , V. Vršecký [-] (79. D. Perníček [-] )

ŽK: 85. T. Loch .
Hráči zápasu: T. Horký - T. Loch .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.