Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2019 14:00

3.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vlachovo Březí vyhrálo ve Strunkovicích


Branky


11

Favorit soutěže zamířil do nedalekých Strunkovic, kde ho čekala nevyzpytatelná rezerva místního Blaníku. Ta se musela obejít bez svého kapitána Miroslava Turka, kterého v bráně nahradil Martin Váša.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Michal Novotný poslal favorita do vedení

Domácí tým působil zakřiknutě a hostujicí tým měl navrch. Už po deseti minutách potrestal nedůslednost obrany Michal Novotný 0:1. Mladý tým Vlachova Březí dále pokračoval v dobrém výkonu a na mladíky v jeho dresu domácí tým nestačil. Druhou branku vstřelil opět Michal Novotný 0:2. ke konci poločasu ještě vyrobil nesmylsnou penaltu zkušený bek Koloušek, ale hostujicí tým ji laxně zahodil. Přesto hosté přidali ještě jednu branku. František Daniel mířil přesně 0:3. V poločase tak bylo o osudu utkání rozhodnuto.

Pavel Brzobohatý přidal čtvrtou branku

Druhý poločas se hrálo stálo podle not hostujicího týmu. Domácím nefungoval střed zálohy a s obranou si dělal co chtěl zkušený Pavel Brzobohatý, který přidal další branku hostí 0:4. Pak se do šancí konečně dostal domácí tým, ale žádnou z nich nedokázal proměnit. Hostujicí tým vyhrál zaslouženě a potvrdil roli favorita. Domácí tým potřebuj v dalším kole už zabrat a vyhrát pokud nechce výrazně ztrácet v bojích o první čtyřku.



Ohlasy k zápasu


TJ Blaník Strunkovice B
Václav Petrlík (trenér): Od začátku jsme působili zakřiknutým dojmem, přitom to byl zápas při kterém není co ztratit. Pak do toho přidáme zbytečné dohady a řeči, každý ví nejlépe co má dělat ten druhý a výsledek je, že se sami dostaneme ze hry, soupeři tak usnadníme zápas. Vlachovo Březí vyhrálo zaslouženě, má mladý tým a už nehrají tak agresivně a s přehnaným důrazem jako dříve, ale naopak se snaží hrát fotbal. V soutěži jsou jasným favoritem, což u nás potvrdili. Za týden musíme jít na hřiště s touhou zvítězit a porvat se o výsledek. S takto nastaveným myšlením, jako v zápase s Vlachovo Březím by jsme těžko s někým vyhrávali. Máme na to dost zkušený tým.




Sestavy


TJ Blaník Strunkovice B
M. Váša [-] - R. Kašpar [-] , P. Mottl [-] , R. Landgráf [-] , P. Beneš [-] , J. Šabršula [-] , J. Koloušek [-] , J. Kureš [-] , S. Pelech [-] , O. Váša [-] , M. Jílek [-]

FC Vlachovo Březí
J. Kouba [-] - A. Kravčenko [-] , R. Kalčík [-] , M. Novotný [-] , I. Lauda [-] , O. Pečený [-] , P. Brzobohatý [-] , J. Psutka [-] , L. Martínek [-] , D. Kalčík [-] , J. Bízek [-]

ŽK: 37. R. Landgráf , 87. O. Váša - 85. J. Hubáček .
Hráči zápasu: P. Brzobohatý .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŠUPÍK Miroslav - SÝKORA Pavol, DATSENKO Mykhailo.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hosté jsou po letech v přeboru a poznávají, že to nebude nic jednoduchého. U letiště ve Strunkovicích si Blaník body ulítnout nenechá.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů