Dívčice vezou z Horní Stropnice vysoké vítězství


13

Na vítězství proti Kamennému Újezdu z posledního kola navázaly Dívčice nejlépe, jak mohly. V 1. kole III. třídy porazily šestou Horní Stropnici jasným výsledkem 5:0. Po poločase to bylo už 3:0, kdy dal těsně před pauzou nádherný třetí gól nůžkami Bezpalec. Ve druhé půli hosté přidali další dvě branky a odvezli si pohodlné tři body. Byla to jejich první venkovní výhra od srpna.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl mnoho šancí a krásný gól na závěr

Už ve 3. minutě se Vladimír Valenta řítil sám na Josefíka, ale balon si až moc předkopl a domácí gólman nohou vyrazil, Hraničář nebezpečí nezažehnal a hosté zakončili mimo. V 7. minutě odhlavičkoval nebezpečný centr Chovanec alespoň na roh. Ten rozehrál Semrád a i díky větru musel dobře zasáhnout Josefík. Po 12ti minutách propadl domácím balon na pravé straně a Luboš Tvrzický osamocen ve vápně si poradil ke spokojenosti hostí - 0:1. Letargii Stropnických mohl potrestat po centru zprava a Chovancově přizvednutí na zadní tyči ve skluzu Rejdal, ale Stropnice dokázala odvrátit. Vlastní gól v minulém zápase dal hodně připomenout Příhoda hlavičkou jež protáhla Josefíka, roh. Asi jedinou střelu na bránu po nedorozumnění v obraně hostí zaznamenal Trojan, Trčka připraven. Chvíli nato po těžké přihrávce dozadu provětral Josefíka "malou domů" znovu Příhoda. Ve 36. minutě Trojan na půlce jen přizvedl pas, jenž si vzal Pavel Hezoučký a z vápna prostřelil vybíhajícího Josefíka - 0:2. Po 41. minutách rozehrál Bezpalec roh nakrátko a po souhře Vladimíra Valenty s Hezoučkým se znovu musel předvést domácí gólman. Minutu před koncem půle měli hosté roh a Jan Bezpalec se po odrazu blýskl nůžkami na penaltě - 0:3. 

 

Hosté si odvážejí všechny body

Druhou půli začali hosté tam kde skončili a když po 5ti minutách hry odvrátil Chernev hlavou jen na vápno mohl si osamocený kapitán Luboš Tvrzický vybrat - 0:4. Pak přišly i šance domácích. Chvíli nato vybojoval balon Haňur a při Vladykově střele kousek nad to jen zahučelo. Pak se po autu dostal k zakončení Haňur, hostující obránce odvrátil na roh. V 62. minutě vlétl Haňur do rohu a trefil jen tyč. V 69. minutě dostal hezkou přihrávku Petr Semrád a pěkně přeloboval vybíhajícího Josefíka - 0:5. V 75. minutě přidal k pravdě o otočeném faulu několik nepublikovatelných oslovení směrem k hlavnímu Pilečkovi Fajfrlík a po chvilce hledání v kapsičce měl zaručenou teplou vodu ve sprše, červená karta. Pak se po rohu a nebezpečné střele musel znovu vytáhnout domácí gólman. Pět minut před koncem mířil z úhlu Jan Valenta nad. Pak ještě sebral gól skvělým zákrokem nohou Hezoučkému Josefík. 

Autor: Lukáš Filek

 



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Horní Stropnice
Lukáš Filek: Osobně jsem doufal, že poslední zápas podzimu potvrdíme slušnou formu a zvítězíme. Bohužel chyběl třeba Bušta, Kusák... a zejména Holej. Což vyústilo v nepopulárního bůra. Hlavně v první půli mi to přišlo, že některé kluky to vyloženě nebaví a nechtějí. Jedna střela za poločas ne-li za zápas je bohužel málo. Snad se na jaře vrátí forma z úvodu podzimu! Pochvalu dnes asi zaslouží snad jen po dlouhé době nastoupivší veterán Domanský.

TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Musíme být spokojeni jak s výsledkem, tak s předvedenou hrou. Do zápasu jsme dobře vstoupili, pomohl nám brzká vedoucí branka. Jsme rádi, že se nám podařilo prosadit se hned pětkrát a konečně nedostat branku, bohužel až v posledním zápase. Hráli jsme dobře po všech stránkách, měli jsme chuť do hry, vytvořili jsme si hned několik dalších šancí. Odehráli jsme dobré utkání.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: PILEČEK Josef - CHOVANEC Zdeněk (N), AMBROŽ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
10. 11. 2019 15:46
Hodnocení zápasu

Tip experta: výhra domácích

Dívčícím letos venkovní zápasy moc nevycházejí a obávám se, že i ze Stropnice přijedou s prázdnou.

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích