Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2019 17:00

2.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mládská rezerva po gólové smršti ve druhém poločase zdolala Kamenný Újezd


Branky


9

První zápas nové sezony mají za sebou i týmy Mladého a Kamenného Újezdu. Fanoušci v Mladém se rozhodně nenudili, protože viděli hned šest gólů a výhru 4:2. Domácí fotbalisté stříleli branky hlavně ve druhé půli a hosté na to nedokázali zareagovat. Dvě branky ke konci poločasu už na zisk bodů nemělo vliv.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku poločasu obstaral Szojka

V neděli se sešel náš B-tým k prvnímu kolu III. třídy. Soupeřem byla rezerva Kamenného Újezdu. Počasí spíš vyzývalo ke koupání, ale i tak se na place sešlo čtrnáct mládských borců. Taktika byla jasně daná a tak došlo k jejímu plnění od prvních minut. Šance střídala šanci a jenom díky naší nepřesnosti jsme čekali na první gól až na závěr poločasu, kdy krásným načechraným centrem do vápna našel Brozman Libora Szojku, který se z těchto pozic hlavou nemýlí. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro SK Mladé. 

 

Domácí berou všechny body

Nutno podotknout, že počasí nám bralo hodně sil a v kabině to bylo jako v sauně. Opět jsme si zopakovali taktiku a hurá na ně. Poločas začal tak, jak jsme si řekli. Dlouhý pas na Linharta, který se krásně probil do vápna kde byl faulován - takže jasná pentle. Štěpán Masák ač nerad se chopil míče a s přehledem rutinéra proměnil - 2:0. Po dalších deseti minutách se prosadil Tomáš Brozman, který levačkou uklidil k tyči odražený míč - 3:0. Následně Michal Zemek nádhernou střelou z dvaceti metrů pokořil brankáře hostů po čtvrté. Musím se ale zmínit, že Míša se zastřeloval celý zápas a pro branku si vysloveně „šel“. Následně, za stavu 4:0, jsme zákonitě polevili a ve velikém horku začali šetřit síly, čehož využil protivník a dvěma góly, po našich taktických chybách zápas trošičku zdramatizoval. Branky vstřelil Petr Dvořák a Aleš Černý. Více se ale už nestalo, takže první tři body zůstaly doma. Díky borci. Teď nás čeká v sobotu od 17:00 duel v Horní Stropnici.

Autor: Miloš Schuster



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kamenný Újezd B
David Augusta (hráč): Nezvládli jsme zápas se silným soupeřem...Velké hřiště a zlepšený trávník v Mladém nabízejí prostor pro kombinační hru. Musím říct, že oba mančafty byly kvalitně doplněny a to v prvním poločase přineslo fotbal jak má být. Šance na obou stranách s tím rozdílem, že Mladé skórovalo. A to to na příležitostí, kterým říkáme "vyložené" jsme po první půlce vedli. Nechali jsme tak vyniknout brankáře soupeře, ten se zaskvěl roštěpem po čáre. Rozhodujícím momentem byl nástup do druhého poločasu, to byla od nás tragédie. 20 minut marnosti. Soupeř trestal co mohl a teprve až jsme protočili sestavu a vrátil se na plac kapitán Lukáš Fousek. Začali jsme znovu hrát. Je velký rozdíl, bránit staticky v prostoru nebo nedat soupeři už zmíněný prostor. Korekce přišla pozdě, je to škoda když pak vidíte s jakou lehkostí kluci skórují. Teď je na řadě další duel benfik, přijede Lišov a ten doma chceme porazit.



Sestavy


SK Mladé B
L. Dvořák [-] - D. Vrzal [-] , L. Szojka [-] , J. Vokáč [-] , V. König ml. [-] , T. Linhart [-] , T. Brozman [-] , M. Schuster [-] , P. Schuster [-] , M. Zemek [-] , M. Pešek [-]

TJ Sokol Kamenný Újezd B
D. Augusta [-] - M. Lhotský [-] , V. Kotalík [-] , V. Šimek [-] , P. Petkov [-] , P. Dvořák [-] , J. Havlíček [-] , J. Stegbauer [-] , D. Šafka [-] , L. Fousek [-] , A. Černý [-]

Hráči zápasu: T. Linhart , Š. Masák .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: ŠPELINA Miloslav - HLAVÁČ Josef (N), KUČERA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Mladé jednoznačně vyhraje.

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích