Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2019 16:30

4.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka v Beňově pro domácí


Branky


2

Na zápase fotil a report zaslal Lubomír Kaprál. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

V neděli 25. srpna bylo na hřišti v Beňově odehráno utkání 4. kola 1.A třídy mezi místní jedenáctkou a mužstvem Sokola Určice. První velkou šanci na vstřelení gólu měly hosté. V 7. minutě se po chybě v obraně dostal k míči Krajíček a pronikl do velkého vápna. S jeho zdařilou střelou si však domácí gólman poradil. Po čtvrt hodině hry pozapoměla určická pravá strana obrany na Gráče, který si naběhl na přihrálku do volného prostoru a měl dostatek času na zakončení. Balon se otřel o brankovou konstrukci a skončil v síti. Chvíli na to mohl skórovat z trestného kopu Machač, ale brankář Menšík vyrazil míč na roh. Ve 25. minutě po závaru před  brankou hostí se míč dostal k Machačovi. Ten se v malém vápně zachoval spíše jako obránce než útočník a z celé povedené akce byl pouze odkop od branky. V závěru prvního poločasu ještě předvedl zdařilou akci Zbořilák, který z otočky vystřelil těsně mimo branku. I Určice si během prvního poločasu vypracovaly několik šancí, bohužel bez gólového efektu. 

Domácí si vedení pohlídali

Po Krajíčkově střele z 20 metrů byl pouze roh, obdobně dopadl pokus Slezáka a mimo brankovou konstrukci skončila po trestném kopu i hlavička Frehara. Hned po změně stran využil Bross zaváhání obrany a střelou z hranice velkého vápna vyrovnal stav utkání na 1:1. Z nerozhodného stavu se Určice dlouho neradovali. V 54. minutě vrátil domácím vedení Machač pěknou střelou z trestného kopu. V 63. minutě se po námi rozehraném kopu z rohu dostal Beňov do rychlého protiútoku a Zbořilák trestal - 3:1. Chvíli na to stejný hráč po rohovém kopu přidal téměř z brankové čáry čtvrtý gól a o výsledku utkání bylo prakticky rozhodnuto. Nic na tom nezměnil ani druhý gól Určic, který vsítil z pokutového kopu Šlézar. Konečnou podobu výsledku dal v poslední minutě zápasu Gréč. S jeho první střelou si Menšík ještě poradil, ovšem akce pokračovala a druhý střelecký pokus již skončil v síti. 



Sestavy


FC Beňov
J. Dytrych [-] - V. Nesňal [-] (61. M. Václavíček [-] ) , V. Dýčka [-] (75. P. Janalík [-] ) , J. Zbořilák [-] (82. L. Hrabovský [-] ) , J. Hrabal [-] , R. Suchánek [-] , S. Pelikán [-] , F. Machač [-] , T. Kytlica [-] , J. Gréč [-] , L. Vyhňák [-] (46. D. Navrátil [-] )

TJ Sokol Určice
J. Menšík [-] - K. Žáček [-] (46. J. Šlézar [-] ) , M. Bureš [-] , P. Bross [-] (69. F. Handl [-] ) , M. Šnajdr [-] , R. Paul [-] (46. P. Pospíšil [-] ) , T. Mariánek [-] , V. Krajíček [-] (78. D. Sosík [-] ) , L. Zelina [-] , J. Frehar [-] , V. Slezák [-]

ŽK: 72. J. Dytrych .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Pospíšil Michal - MATULÍK Radek, DOLEŽAL David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích