Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.10.2019 15:30

11.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


5
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Sestavy


FK Dolní Kalná
V. Ulrych [-] - V. Kodytek [-] (75. D. Ježek [-] ) , Š. Drinka [-] (87. Z. Tauchman [-] ) , A. Kodytek [-] (82. L. Strnádek [-] ) , M. Stránský [-] , L. Dědek [-] , V. Dressler [-] (41. J. Jiřička [-] ) , T. Hampl [-] , M. Šulc [-] , M. Bartoš [-] (70. M. Najman [-] ) , J. Navrátil [-]

TJ Baník Žacléř
D. Volhejn [-] - P. Ondráško [-] , T. Skála [-] (80. J. Hrubý [-] ) , J. Mádle [-] , L. Brožek [-] (80. T. Hošek [-] ) , M. Skála [-] , M. Fidranský [-] (87. D. Gottwald [-] ) , R. Kotyk [-] , R. Kovačík [-] , V. Herman [-] , M. Těžký [-] (63. M. Pek [-] )

ŽK: 75. V. Kodytek - 39. D. Volhejn , 60. L. Brožek , 71. M. Skála , 75. M. Fidranský .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: Šnajdr Michal - VITVAR Martin, RYŠÁLEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
31. 10. 2019 16:52
Tomáš Navrátil, trenér (domácí):

Za krásného počasí, ale na velmi těžkém terénu, jsme utkání zvládli výsledkově, herně to však nebylo úplně ono, v poli byl Baník naprosto vyrovnným soupeřem, možná měl v některých pasážích i navrch. My jsme ale byli produktivnější a měli v brance spolehlivého Vildu Ulrycha. Nakonec mohl být výsledek ještě výraznější, ale několik tutovek jsme ve 2.půli zazdili. Ozdobou utkání byla branka Radka Kotyka, který krásnou střelou z 25 metrů vymetl šibenici. Důležité body tedy zůstlaly zaslouženě doma.


Simon Gal, trenér mužstva (hosté):

Na těžkém terénu jsme byli fotbalovější, ale dopustili jsme se spousty laciných chyb, které důraznější domácí trestali. A opět nás dostaly do kolen obrovské hrubky gólmana. Dali jsme krásný gól na 4:2 a vzápětí měli vyloženou šanci a mohli ještě zdramatizovat utkání, Ondráško sám na brankáře neproměnil a tak udeřili domácí a bylo po zápase. I přes prohru hráči zápas odbojovali.

Hodnoceníí trenéra Gala je milosrdné k hráčům.Opět celkem dobře zvládnuté utkání v prvním poločase.propadák ve druhém plus naprosto nepochopitelný počin brankaře žacléřských.On byl opět hlavní postavou celého utkání které se prohrálo jeho vinou.To co předvedl v domácím utkání s Vrchlabím zopakoval v Kalné.Z jedenácti zápasů odchytal bezchybně jen čtyři.V ostatních vyráběl chyby jako vyjančený žák kterému se dá odpustit,učí se to.Výborný a talentovaný brankař Michael Pelc odešel do jiného klubu a to co tu zbylo je nevalné úrovně.Trenéři si zřejmě s panem Volhejnem neví rady a přesto musí tento zřejmě nervově labilní člověk reprezentovat Baník v krajské soutěži, protože žádný jiný golman zkrátka není.Takže rada pro fotbalový výbor.Na druhou jarní část....................vykouzlit nového golmana.Druhá možnost: Volhejn na levé brko kde nebude mít žádnou zodpovědnost a do branky Ondraško.Doufejme že v sobotu s Miletínem Baník nezopakuje debakl jako se Dvorským béčkem protože nejen Volhej je viník,obrana má také velké okna a za děravou obranou se těžko chytá.Poslední věc kterou chceme zdůraznit.Na hřišti i mimo hřiště chybí takzvaný klubizmus.Hráči,funkcionáři,diváci,,,,,,,,,,,,,,,,tam chybí jasná komunikace,jsou to jen dohady,pochyby a nejasné drby,pokud se toto nezmění tak sbohem fotbale v Žacléři.
Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2019 13:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2019 08:46

Tip: výhra domácích