Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2019 14:00

1.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice schytaly pětku s Vrchovinou B


Branky


13

Nepovedená druhá půle stála domácí fotbalisty body, které se tak vezou do Nového Města na Moravě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Veselý poslal hosty do vedení

V nedělním utkání Rapotice přivítali B mužstvo SFK Vrchovina. Začátek nebyl z pohledu domácích špatný a v 6. minutě dostal Radek Valsa krásnou přihrávku od Petra Kučery. Sám před brankářem, však těsně branku minul. V další šanci už se objevili hosté. Střelu z malého vápna stačil Laš reflexivně vykopnout. Odražený balón se domácím však nepodařilo dostat z vápna a akce pokračovala. Na přihrávku z levé strany, si tentokrát počíhali na malém vápně dva hostující hráči a mohli si střihnout kdo odkrytou bránu trefí 0:1. Po chybných rozehrávkách se domácí sami dostávali pod tlak. Po laciné ztrátě upaloval hostující hráč sám na branku, rozezvučel však jen tyč. Chyb v rozehrávce se dál nevyvarovali a výsledkem bylo několik závarů v domácím vápně. I domácí však předvedli několik pohledných akcí. Po krásném signálu po rohu, chybělo jen přesnější zakončení. Další střelu mezi tyče už nepřidali. 

Hosté si zastříleli

Druhá půle začala pro domácí hrozivě. Do ruky byl ve vápně trefen Palát a kopala se penalta. Tu proměnil Veselý a zvýšil vedení hostů na 0:2. V 55. minutě předběhl Slavíček Sobotku a zvýšil na rozdíl třídy. Vrátit do zápasu domácí mohl Petr Císař. Jeho projektil však zachytily až lapače za brankou. V 63. minutě ukázal chytrost Polnický, po vyhraném souboji napálil balón na bránu a přeloboval domácího brankáře. I když se domácí snažili, do vyložených šancí se nedostávali. Bohužel chyběla i střelba ze střední vzdálenost a tak hostující branku prakticky neohrozili. Vyjímkou byla akce Michala Němce, kterou zakončoval Valsa. Placku však dostatečně neutáhl a branku přestřelil. V 68. minutě byl ve vápně podražen Petr Kučera, který jako jeden z mála snesl přísnější měřítko. Penaltu s přehledem proměnil Matoušek. V 77. minutě přišla další chyba v obraně, přihrávku až do kuchyně zužitkoval Liška a zadupal tak jakékoliv naděje na bodový zisk.



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice
Tomáš Laš, hráč: Bohužel jsme poslední podzimní zápas nezvládli a před slušnou návštěvou schytali debakl. Podzim tak zakončíme na 11. místě s 15. body. Pohled na tabulku, tak určitě nebude během pětiměsíční přestávky tím, čím by jsme si zpříjemňovali dlouhé zimní večery. Za hráče bych chtěl poděkovat všem fanouškům, kteří nás podporavali a doufejme, že budou podporovat dál.




Sestavy


FC Rapotice
T. Laš [-] - M. Laš [-] , M. Němec [-] , J. Matoušek [-] , P. Matoušek [-] , P. Kučera [-] , A. Palát [-] , R. Valsa [-] , M. Dobeš [-] , P. Sobotka [-] , P. Císař [-] (76. D. Šmarda [-] )

SFK Nové Město na Moravě B
P. Skryja [-] - J. Chytrý [-] (64. J. Liška [-] ) , A. Boušek [-] (46. V. Dobrovolný [-] ) , L. Polnický [-] , M. Šmída [-] (46. L. Slavíček [-] ) , V. Veselý [-] , R. Blažíček [-] , P. Blažíček [-] , O. Poul [-] , D. Bača [-] , J. Veselý [-]

ŽK: 41. J. Matoušek , 78. P. Kučera , 81. T. Laš - 37. J. Veselý , 60. O. Poul , 72. J. Liška .
Hráči zápasu: V. Veselý .
Místo: Rapotice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Doskočil Pavel - KŮRKA Jaroslav, BURIAN Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 11:01

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 06:45

Tip: výhra domácích