Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.11.2019 14:00

14.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břidličná si poradila s Fulnekem


Branky


16

Břidličná doma přivítala Fulnek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas nabídl několik šancí

Sobotní utkání čtrnáctého kola krajského přeboru nám nabídlo souboj mezi Břidličnou, která v minulém kole porazila v přestřelce Kobeřice a mezi Fulnekem, který prohrál s Bílovcem. Nyní již k samotnému zápasu.

 

To narušilo již v 5. minutě vynucené střídání Jakuba Houdka, který si poranil koleno a je tak dalším hráčem na marodce Břidličné. Následně se Břidličná dostala do mírného tlaku a vytvořila si několik šancí. V jedné z nich se objevil Daříček, který dostal krásný křižný pas na zadní tyč, kde však trefil pouze brankovou konstrukci a míč se odrazil do zámezí. V další se objevil Cudrák, který utekl po lajně a poslal míč pod sebe mezi penaltu a velké vápno na Holčáka. Ten sice míč trefil pěkně, ale Rozsypal tuto střelu vyrazil. Další příležitost neproměnil Jiřičný po standardce Holčáka, kdy hlavou mířil těsně vedle. Hosté se také dostali do velké šance, ale Ďurica centr netrefil. Po prvním poločase tak bylo skóre nerozhodné.

Břidličná dala čtyři branky, Fulnek pouze jednu

Úvod druhého poločasu vyšel domácí, kdy již ve 46. minutě obral Holčák jednoho z hostí a asi ze čtyřiceti metrů přeloboval gólmana nádherně na zadní tyč do šibenice - 1:0. Břidličná se po brance trochu více zatáhla a nechala více hrát hosty. Fulnek si vytvářel tlak, ale paradoxně skóroval z protiútoku. V 52. minutě Rozsypal chytil míč z rohového kopu a rychlým výhozem nastartoval brejkovou situaci. Žifčák ještě mohl akci zlikvidovat, ale špatně vyhodnotil kolmou přihrávku na Stratila, kdy byl ve špatném postavení a místo aby vyběhl, tak zacouval do branky. Stratil se zbavil jednoho z obranců a z kraje šestnáctky z brankové čáry poslal střílený centr na přední tyč, kde si do míče lehl Ďurica a hrudí dotlačil míč do sítě - 1:1. Vyrovnaný stav dlouho nevydržel. V 56. minutě zahrával Cudrák roh z levé strany. Krasně poslal míč na přední tyč, kde obránce v souboji s Jiřičným jen protečoval míč na vlastní bránu, kde ho Rozsypal ještě stačil vyrazit, ale na následnou dorážku právě Jiřičného, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě, už byl krátký - 2:1. Po inkasované brance se Fulnek zvedl a zatlačil Břidličnou. Žádnou gólovku si ale nevytvořil, a tak se ke slovu dostal hrdina posledních zápasů Břidličné, Josef Holčák. Ten v 86. minutě dostal míč na šestnáctku a místo tvrdé střely se odhodlal k dalšímu dloubáčku a i tentokráte mu to vyšlo - 3:1. V 90. minutě dokonal hattrick, kdy dostal míč mezi obránce a dotřetice přeloboval Rozsypala - 4:1. Břidličná si tak připsala tři body a předskočila v tabulce právě Fulnek a dostala se na druhé místo.

 

V příštím kole hraje Břidličná v Pusté Polomi. Fulnek hraje doma s Českým Těšínem.



Ohlasy k zápasu


TJ Břidličná
Petr Souček, trenér: "Úžasný zápas z obou dvou stran. Za mě to bylo špičkové utkání. První poločas sice skončil bez branek, ale fotbal to byl nahoru dolů. Ve druhém nám vyšel vstup, nakonec jsme se ujali vedení 2:1. Fulnek nás poté jeho kvalitou přitlačil a my jsme se jen horko těžko bránili. Naštěstí si hosté nic moc nevytvořili a nám zase zápas rozhodl ve formě hrající Holčák. Zasloužili jsme si vyhrát, protože měli mnohem více gólových šancí než soupeř. Byl to jeden z nejlepších výkonů, co jsem v Břidličné, za což chci klukům poděkovat."




Sestavy


TJ Břidličná
L. Zifčák [-] - D. Jiřičný [-] (62. M. Čanecký [-] ) , T. Furčak [-] , M. Daříček [-] (89. Z. Janáč [-] ) , P. Simichanidis [-] (82. M. Minich [-] ) , L. Dvořák [-] - M. Cudrák [-] , D. Hoffmann [-] - J. Houdek [-] (16. L. Mohyla [-] ) , T. Adamovský [-] , J. Holčák [-] (90. M. Holodňák [-] ) -

Fotbal Fulnek
M. Rozsypal [-] - D. Seidler [-] (80. M. Houfek [-] ) , M. Zagol [-] , M. Kovář [-] - J. Špitalík [-] , L. Stratil [-] , L. Vašina [-] (46. T. Mráz [-] ) , D. Rybařík [-] , J. Černín [-] - L. Maléř [-] , P. Ďurica [-] (75. J. Stratil [-] )

ŽK: 14. P. Simichanidis - 68. L. Stratil .
Hráči zápasu: J. Holčák .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: TABÁŠEK Kamil - VIDLIČKA Daniel, SCHNEIDER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 07:08

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 05:38

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 12:14

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 11:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 09:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 08:00

Tip: výhra domácích