Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.10.2019 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oldřišov rozstřílel Čeladnou


Branky


17

Oldřišov doma přivítal Čeladnou

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oldřišov se ujal dvoubrankového vedení

Nedělní zápas dvanáctého kola krajského přeboru nám nabídlo souboj mezi Oldřišovem, který v minulém kole prohrál v derby s Hájem a mezi Čeladnou, který padla ve Fulneku. Nyní již k samotnému utkání.

 

Do něj vstoupili skvěle domácí. Už ve 2. minutě se dostali do vedení. Rozehrávka na krátko od brankáře Starečka mířila na Váňu, kterého však presoval Bořucký. Váňa se snažil míč vrátit zpět brankáři, ale míč mu skočil na kotník a nešťastně přeloboval vlastního brankáře - 1:0. Hra se postupem času více uklidnila. Více ze hry měli domácí a také to potvrdili brankou. V 19. minutě Pfleger vystihl přihrávku hostů a vytáhl míč až za polovinu, kde ho poté vyslal do kraje na Kubaláka. Ten míč zatáhl k rohu vápna, odkud odcentroval před šestnáctku na volného Bořuckého, který prostřeli brankáře - 2:0. Ve 25. minutě to mohlo být již o tři branky. Spolupráce mezi Bořuckým a Kubalák byla zakončena druhým zmíněným střelou z voleje, ale míč asi o půl metru mířil vedle šibenice. Poté přišla pěkná kombinace mezi Bořuckým a Továrkem, který udělal kličku brankáři a vsítil branku, ale bohužel pro domácí se pískal ofsajd. První poločas dospěl do svého konce s dvougólovým vedením Oldřišova.

Oldřišov vsítil čtyři branky, Čeladná pouze jedním gólem korigovala

Druhý poločas také ovládli domácí. V 51. minutě Pfleger našel krásným pasem Dřizgeviče, který hlavou přeloboval brankáře. Ten si ještě na míč konečky prstů sáhl, ale nezabránil mu v cestě do sítě - 3:0. V 62. minutě rozehrál Pfleger rohový kop na přední tyč, kde jej ještě s pomocí brankové konstrukce dostal za záda Starečka Kubalák - 4:0. V 69. minutě vyslal Bořucký Kurku, který chtěl obstřelit gólmana, ale ten míč vyrazil před sebe, kde však stál Kubalák a poslal jej do odkryté brány - 5:0. V 74. minutě zahrával roh Gaži na hlavu Kahánka, který orazítkoval břevno. V 80. minutě už to hostům vyšlo. Moc prohrál souboj o míč s Váňou. Ten vyslal krásným pasem Horvátha, který prošel půlku hřiště a podstřelil Kubného - 5:1. V 86. minutě přišla kombinace Kurky, Fuska a Kubaláka, kdy posledně jmenovaný prošel mezi třemi hráči a obstřelem zkompletoval hattrick - 6:1. Zápas tak skončil jasným vítězstvím Oldřišova, který si připisuje tři body a prodloužil sérii domácí neporazitelnosti, kdy ztratil pouze dva body. Čeladná podruhé v řadě bez bodu.

 

V příštím kole čeká Oldřišov zápas v Petrovicích. Čeladná hraje doma s Pustou Polomí.



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Oldřišov
Adam Michalčík, vedoucí: "Po dlouhé době jsme neprohrávali, i když jsme nevsítili první gól my. Rychlý vlastní gól nás nakopl a celý zápas jsme udávali tempo hry. Těší mě, že jsme si zlepšili skóre, i když mě malinko mrzí obdržený gól. Každopádně jsme za výsledek rádi, odpovídá průběhu utkání. Stále je to Oldřišovská nedobytná pevnost."




Sestavy


SK Moravan Oldřišov
J. Kubný [-] - M. Žídek [-] , J. Pfleger [-] - B. Moc [-] , P. Dřizgevič [-] (78. J. Fusek [-] ) , J. Janík [-] (46. R. Kurka [-] ) - Š. Továrek [-] , A. Kubalák [-] , D. Bořucký [-] - R. Morong [-] , P. Mezera [-]

SK Beskyd Čeladná
J. Stareček [-] - L. Panov [-] , Š. Křiva [-] , M. Váňa [-] - A. Taraba [-] , M. Dušík [-] , M. Bláha [-] , M. Moučka [-] (69. D. Chýlek [-] ) - J. Kahánek [-] , D. Horváth [-] , F. Gaži [-]

ŽK: 24. P. Dřizgevič - 19. J. Stareček , 45. A. Taraba , 90. J. Kahánek .
Hráči zápasu: A. Kubalák .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: Wawrzyk Jiří - SVOBODA Marian, OCHODEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2019 13:12
Jan Chryczyk

Expert: Luděk Černý
Tip experta: výhra domácích

Oldřišov to na Čeladnou umí a potřebuje body.

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 20:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 15:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 13:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2019 20:58

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 11:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 10:50
Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 06:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 16:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 09:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 06:46

Tip: výhra domácích