L. Baron 16.
1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2019 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bystřice potrápila lídra z Bílovce, ale na body to nestačilo


Branky


18

Bystřice doma přivítala Bílovec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zaslouženě vedli, do konce poločasu však hosté skóre otočili

Nedělní utkání jedenáctého kola krajského přeboru nám nabídlo souboj mezi Bystřicí, která v minulém kole prohrála v Pusté Polomi a mezi Bílovcem, který porazil Dolní Datyně. Nyní již k samotnému utkání.

Hosté se v něm těžce srovnávali s náročným terénem. Úvod duelu tak patřil domácím fotbalistům. Již v 11. minutě zvonila za brankářem Chvějou dvakrát tyč. K rohovému kopu si míč postavil Liberda a jeho střílený centr propadl až na zadní tyč. Míč se odrazil do hry a po menším závaru se dostal na hranici pokutového území ke Kantorovi, který jej opět poslal pouze do tyče. O tři minuty později poslal dlouhý křížný míč Martinčík na rozběhnutého Zoubka, ten jej šikovně zasekl obránci, který jej podrazil a následoval pokutový kop. K míči se postavil úspěšný exekutor posledních dvou pokutových kopů Baron, který však tentokrát zaváhal a nechal vyniknout brankáře Chvěju. Domácí ale nemuseli dlouho smutnit. Hned po neproměněné penaltě hosté faulovali na levé straně pokutového území Liberdu a Bystřice zahrávala přímý kop. Ten sám faulovaný nastřelil na přední tyč, kde jej lehce tečoval Baron a domácí se mohli radovat ze zaslouženého vedení - 1:0. Ve 22. minutě dal o sobě vědět bývalý hráč Bystřice Pěla, nyní hájící barvy Bílovce, který se uvolnil na hranici pokutového území a vystřelil přímo do Galusika. O minutu později zachytil Králíček rozehrávku hostů, poslal míč do běhu Nogovi, který z voleje branku přestřelil. Ve 38. minutě hosté z ničeho nic udeřili. Na levé straně hřiště se štěstím udrželi míč ve hře, Střelec se rychle dostal až do pokutového území a ze strany prostřelil Galusika střelou na zadní tyč - 1:1. Uplynuly jen tři minuty a skóre bylo otočeno. Pěla využil volného středu hřiště, vysunul do úniku kapitána Limanovského, který se nemýlil - 1:2. První půle dospěla do svého konce.

Druhá půle gól nepřinesla

Pět minut po změně stran mohlo být srovnáno. Baron přihrál do pokutového území Kantorovi, ten se uvolnil přes obránce, ale střelou na zadní tyč jen trefil dalšího obránce. Ve druhé půli již toho tolik zajímavého k vidění nebylo, přesto v 56. minutě mohli hosté rozhodnout. Po dlouhém míči se hostující útočník dostal za obranu domácích, skvěle si zpracoval míč do běhu. Jeho následnou koncovku však Galusik vyrazil. Další hostující hráč ještě dostal možnost dorážky do odkryté branky, jenomže svým pokusem jen trefil na brankové čáře stojícího Králíčka. Čtvrt hodiny před koncem rozehrával standardní situaci z pravé strany kapitán Martinčík. Míč kroutil povedeně na zadní tyč, kde si hostující brankář se svým obráncem nerozuměl, pustili míč za sebe a ten jen o pár centimetrů minul branku. O tři minuty později  diváci viděli poslední velkou příležitost duelu. Dlouhé autové vhazování Krezeloka propadlo až do pokutového území, dostal se k němu střídající Kisza, ale koncovkou na dlouhou nohu přestřelil branku. Bystřice tak po skvělém výkonu nakonec zůstala bez bodu. Bílovec si připsal další tři body a dále vévodí tabulce.

Video

Na sestřich utkání se můžete podívat v přiloženém videu. Opět děkujeme panu Ondřeji Kreželokovi.



Sestavy


TJ Bystřice
J. Galusík [-] - D. Králíček [-] , F. Buryan [-] , B. Krezelok [-] , I. Martinčík [-] , A. Liberda [-] , L. Noga [-] (77. T. Kisza [-] ) , J. Rusz [-] , D. Kantor [-] , D. Zoubek [-] (64. D. Marosz [-] ) , L. Baron [-]

FC Bílovec
D. Chvěja [-] - M. Mikuš [-] (72. D. Dub [-] ) , M. Pěla [-] (52. R. Melecký [-] ) , O. Cverna [-] , P. Střelec [-] , Z. Dresler [-] , L. Černín [-] , M. Limanovský [-] , O. Pavlík [-] (88. O. Urbančik [-] ) , J. Tomášek [-] (46. J. Bednář [-] ) , M. Socha [-] (74. T. Socha [-] )

Hráči zápasu: L. Baron - M. Limanovský .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: KIELAR Jakub - OCHODEK Jiří, PETROŠ Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2019 11:45
Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 12:35

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 23:50
Jan Chryczyk

Expert: Ondřej Tesař
Tip experta: výhra hostů

V souboji prvního a nyní posledního týmu nečekám žádné překvapení.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 11:59

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 20:36

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 13:33

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 06:49

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů