Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bílovec si poradil s Brušperkem


Branky


15

Brušperk doma přivítal Bílovec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po jedné brance na obou stranách

Sobotní utkání devátého kola krajského přeboru nám přineslo souboj mezi Brušperkem, který v minulém kole vyhrál v Pusté Polomi a mezi Bílovcem, který poprvé v sezóně prohrál a jeho přemožitelem byl Krnov. Nyní již k samotnému utkání.

To bylo od začátku hodně herně vyrovnané, ale nesla se ním velká pachuť nespravedlnosti a křivdy. V Brušperku se čekalo na branku více než půlhodiny. Hosté se ujali vedení ve 33. minutě, kdy z levé strany dostali hosté míč na malé vápno, kde si ho našel Pavlík a ztečoval ho do branky - 0:1. Vedení však Bílovci dlouho nevydrželo. Ve 38. minutě se dostal k míči po odraženém rohu Bartoš a šajtlí míč zakroutil na vzdálenější tyč, kde se nacházel Cigánek a hlavou poslal míč do protipohybu Chvěji - 1:1. První půle byla hodně vyhecovaná se spousty soubojů, které několikrát skončili fauly. Rozhodčí vytáhl v prvním poločase pět žlutých karet. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu. 

Dvě branky Bílovce a červená karta brušperského Váni

Ve druhé půli se ještě více přitvrdilo a začalo se hrát od podlahy. Jedna z nejvíce sporných situací přišla okolo 57. minuty. Po drsném zákroku hostujícího hráče ve vápně měl být s velkou pravděpodobností nařízen pokutový kop pro domácí tým a ještě k tomu udělena červená karta. Hlavní rozhodčí ale hru nechal pokračovat a nekoncetrovaní hráči Brušperku čelili rychlému kontru. Branka byl skoro totožná, jako ta první. Tentokráte ale přišel míč z pravé strany a na malém vápně si ho našel Střelec a prostrčil ho do brány - 1:2. Domácí cítili velkou křivdu. Ale to ještě nebylo z jejich pohledu vše. V 68. minutě se odehrál další sporný moment ve vápně hostí, kde byl tvrdě atakován a nejspíše i faulován Váňa. Sudí však hru opět pustil a druhý brejk opět proměnil Střelec - 1:3. To už domácí Váňa neudržel nervy a šel si to vyříkat s hlavním rozhodčím. Tomu se však jeho gestikulace a tón hlasu vůbec nelíbil a udělil mu za protesty druhou žlutou kartu v utkání, což pro něj znamenalo konec v tomto zápase. Nicméně musíme vyzdvihnout, že nepoužil žádný vulgární výraz a zbytečně neoslabil manšaft na více utkání. Konec utákní se nezadržitelně blížil a Bílovec si již vítězství pohlídal. Brušperk tak po dvou vítězstvích v řadě prohrál. Bílovec po porážce s Krnovem opět zvítězil.

 

V příštím kole čeká Brušperk zápas v Břidličné. Bílovec hraje doma s Dolními Datyněmi.



Ohlasy k zápasu


SK Brušperk
Ondrej Hančín ml., vedoucí: "Jediné, co chci říct, že rozhodčí hrubě nezvládl utkání. Po zápase se mi dokonce i přítomný delegát omlouval. To ale s výsledkem nejspíše nic neudělá. Já jsem rád, že jsme zápas vůbec dohráli. Více bych to nechtěl komentovat."




Sestavy


SK Brušperk
O. Pacanovský [-] - J. Blahut [-] (81. F. Demko [-] ) , K. Neumann [-] (64. J. Čejka [-] ) , N. Sýkora [-] (64. V. Šimon [-] ) , P. Zajac [-] , L. Bartoš [-] , R. Polášek [-] , D. Cigánek [-] , D. Krejčok [-] (77. D. Vrána [-] ) , M. Váňa [-] , J. Malúš [-]

FC Bílovec
D. Chvěja [-] - M. Pěla [-] , J. Tomášek [-] , R. Melecký [-] (62. D. Dub [-] ) , M. Socha [-] (75. T. Socha [-] ) , P. Střelec [-] , Z. Dresler [-] , M. Limanovský [-] , O. Pavlík [-] (80. O. Urbančik [-] ) , M. Mikuš [-] (62. A. Dluhoš [-] ) , O. Cverna [-]

ŽK: 11. D. Krejčok , 28. D. Cigánek , 41. M. Váňa , 44. J. Blahut , 56. N. Sýkora , 60. P. Zajac , 68. K. Neumann , 68. R. Polášek - 21. J. Tomášek , 49. O. Cverna , 60. M. Pěla , 73. M. Socha . ČK: 68. M. Váňa .
Hráči zápasu: P. Střelec .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠABACKÝ Filip - VIDLIČKA Daniel, TABÁŠEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů