3:1
(1:0)
86. D. Bořucký (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Český Těšín porazil Oldřišov


Branky


29. D. Bolek , 49. J. Latocha , 77. J. Latocha - 86. D. Bořucký (p.)
19

Český Těšín doma přivítal Oldřišov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení po půlhodině hry

Sobotní utkání sedmého kola krajského přeboru nám nabídlo souboj mezi Českým Těšínem, který v minulém kole otočil zápas v Šenově a mezi Oldřišovem, který nečekaně narazil Bystřici. Nyní již k utkání.

Již od začátku bylo jasné, že Oldřišov bude chtít odčinit porážku z minulého kola s Bystřicí. Český Těšín byl ale velice dobře takticky připraven a na hřišti odváděli jeho hráči skvělou práci. Domácí se tlačili do útoku a byli lepším mužstvem. Dostali se i do několika slibných příležitostí. Bohužel ani jedna z těchto dobrých šancí nevyzněla nakonce v branku. Té se dočkali až po půlhodině hry. Přesněji ve 29. minutě se míč velmi šťastně doslova odrazil od hlavy Bolka do brány - 1:0. Domácí se tak ujali vedení a postupem zápsu byli čím dál tím lepší. Do poločasu se už skóre nezměnilo a hosté šli do šaten s jednogólovým mankem.

Český Těšín přidal dvě branky, Oldřišov v závěru jen snížil z penalty

Úvod druhé půle vyšel skvěle domácímu celku. Již ve 49. minutě se krásnou brankou prezentoval Latocha - 2:0. Postupem času se hra začala vyrovnávat. Hrálo se mezi šestnáctkami a o šance nebyla nouze. Bohužel ale většinou ztroskotávaly oba celky v předfinální a hlavně finální fázi. Dlouho se čekalo na nějakou příležitost, která ještě změní vývoj hry. Ta přišla v 77. minutě, kdy si Latocha poradil s obranou Oldřišova a procedil míč za Kubného - 3:0. Zdálo se, že je již po zápase. Český Těšín mírně polevili, z čehož profitovali hosté. Ti převzali otěže hry a tlačili se do útoku. Nakonec se jim přece jen podařilo vstřelit alespoň čestnou branku. Po přestupku proti fotbalovým pravidlům ve vápnu kopali penaltu. V 86. minutě se k ní postavil kapitán Bořucký a s klidem ji proměnil - 3:1. Hosté poté už neměli tolik ze hry a další branku nepřidali. Zápas tak dospěl do svého konce. Český Těšín si připsal třetí vítězství v řadě. Naopak Oldřišov podruhé v řadě prohrál.

 

Český Těšín čeká v příštím kole Hlubina (mezitím ještě mají ve středu dohrávku čtvrtého kola v Bílovci od 17 hodin - pozn. redakce). Oldřišov doma čekají Kobeřice.



Sestavy


FK Český Těšín
V. Pecha [-] - D. Bolek [-] , J. Zogata [-] , J. Latocha [-] , P. Matuszek [-] (66. J. Szuscik [-] ) , M. Folwarczny [-] , M. Vlachovič [-] (77. M. Krucina [-] ) , V. Cieslar [-] , M. Sostřonek [-] , M. Lanc [-] , P. Šiška [-]

SK Moravan Oldřišov
J. Kubný [-] - V. Jadrný [-] , L. Pavlíček [-] , M. Žídek [-] (27. J. Fusek [-] ) , J. Pfleger [-] - P. Mezera [-] , P. Dřizgevič [-] (69. P. Hlaváček [-] ) , B. Moc [-] , R. Kurka [-] , J. Janík [-] - D. Bořucký [-]

ŽK: 78. B. Moc .
Hráči zápasu: D. Bolek , J. Latocha .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: TOMŠÍK Zbyněk - ŠVEC Marek, FOLVARČNÝ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Chryczyk

Expert: Jakub Hrubý
Tip experta: výhra domácích

Těšín potřebuje body jako sůl. Zvítězí nejtěsnějším možným rozdílem. Zápas bude hodně vypjatý, protože hráčům z Oldřišova koluje v žilách horká prajzská krev.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Český Těšín se po špatném úvodu opět chytá ale věřím že opět zaškobrtne a my si odvezeme 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích