E. Ciku 68. (p.)
1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petrovice nestačily na Bílovec


Branky


68. E. Ciku (p.) - 35. P. Střelec , 54. M. Limanovský
19

Petroivce doma přivítaly Bílovec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bílovec se ujal vedení

Sobotní utkání sedmého kola krajského přeboru nám nabídlo souboj mezi Petrovicemi, které prohrály v Pusté Polomi a mezi Bílovcem, který porazil Háj ve Slezsku. Nyní již k utkání.

To bylo od začátku hodně vyrovnané. Petrovicím se stihl uzdravit z minulého zápasu zraněný Elvist Ciku a bylo to na jejich hře znát. Společně s kapitánem Hoffmannem diktovali tempo hry. Na druhé straně jim ale stál velice silný protivník z Bílovce. Oba celky se snažily hrát svoji hru a vytvořili si zhruba stejný počet šancí. Na domácí straně měl největší šanci Hanousek, který místo toho, aby si dal míč do klidu, tak zkusil štěstí střelou z voleje, bez přípravy. Bohužel pro domácí ale branku, kterou strážil Chvěja, přestřelil. V dalších šancích se objevil Sikora a poté i Urban, ale také se jim nepodařilo vsítit branku. Na druhé straně měli hosté několik příležitostí po rychlých brejcích. Ve 35. minutě se jim povedl nádherný protiútok, na jehož konci byl Střelec, který obešel vyběhnuvšího Svatoše a poslal míč do prázdné brány - 0:1. Další protiútoky již Stach zlikvidoval s přehledem a udržel domácí tým v zápase. Do konce poločasu se již nic zásadního neodehrálo a domácí šli do kabin s jednobrankovým mankem.

Bílovec přidal druhou branku, Petrovice snížily z penalty

Druhá půle byla o tlaku Petrovic, které se hnaly za vyrovnáním. Bohužel pro ně však přišla branka hostí. V 54. minutě se dostal ke střele Limanovský a nedal brankáři šanci - 0:2. Pro domácí tým byla tato branka určitě psychicky hrozně devastující, přesto se ale dále snažili s výsledkem něco dělat, přece jen na to měli ještě dost času. Svého soupeře začali přehrávat, avšak více příležitostí ke skórování měl paradoxně Bílovec. I tak se domácí dočkali branky. V 68. minutě byl faulován ve vápně střídající Juroszek. K míči se postavil zkušený Ciku a penaltu proměnil - 1:2. Domácí dále svého soupeře tlačili, ale nesměli zapomínat na zadní vrátka, jelikož měl Bílovec velice nebezpečné protiútoky. Domácím se do konce zápasu nepodařilo vyrovnat. Ten tak dospěl do svého konce. Petrovice i přes předvedený výkon opět prohrály o jednu branku. Bílovec si připisuje další vítězství a je zatím v soutěži nadále neporažen.

 

Petrovice čeká v příštím kole výjezd do Břidličné. Na Bílovec čeká doma Český Těšín.



Sestavy


TJ Lokomotiva Petrovice
L. Svatoš [-] - J. Hoffmann [-] , D. Hanusek [-] , A. Ostáš [-] (59. F. Juroszek [-] ) , J. Kubišta [-] , M. Sikora [-] (79. G. Molnári [-] ) , J. Urban [-] , J. Paduch [-] , D. Makula [-] (59. P. Chwastek [-] ) , E. Ciku [-] , D. Gill [-]

FC Bílovec
D. Chvěja [-] - M. Mikuš [-] (58. T. Socha [-] ) , R. Melecký [-] (68. A. Dluhoš [-] ) , M. Socha [-] (83. O. Urbančik [-] ) , O. Cverna [-] , Z. Dresler [-] , L. Černín [-] , M. Limanovský [-] , O. Pavlík [-] , J. Tomášek [-] , P. Střelec [-]

ŽK: 47. J. Paduch , 64. D. Hanusek , 70. J. Kubišta , 72. J. Urban - 74. Z. Dresler , 81. P. Střelec .
Hráči zápasu: M. Limanovský .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: JURČEK Ondřej - KRET Martin, POTIOREK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Chryczyk

Expert: Jakub Hrubý
Tip experta: výhra hostů

Bílovec vyhraje vysokým rozdílem. Jsou to mladí nažhavení kluci, kteří chtějí postoupit do divize. Petrovice mají ve svých řadách zkušené matadory, ale věk prostě nezastavíš.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petrovice budou chtít doma určitě bodovat ale proti Bílovci se jim to nepodaří a hosté si odvezou 3 body

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů