4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2019 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Bystřice převálcovala Oldřišov


Branky


6. M. Pěla , 13. D. Kantor , 18. D. Kantor , 48. M. Pěla
18

Bystřice doma přivítala Oldřišov.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bystřice vstřelila tři branky

Nedělní utkání šestého kola krajského přeboru nám nabídlo souboj mezi Bystřicí, která v minulém kole remizovala v Dolních Datyních a mezi Oldřišovem, který nejprve ztratil vedené a poté otočil zápas v Šenově. Nyní již k utkání.

Od úvodního hvizdu byl na hřišti takřka jeden tým. V 6. minutě se po skrumáži na půlce hostí dostali domácí k centru. Ten poslali na pravou stranu na volného Pělu, kterého nezachytil Mezera. Pěla měl ještě čas si míč v klidu zpracovat a poslat ho na vzádlenější tyč - 1:0. Domácí nadále svého soupeře přehrávali. V 10. minutě opět šel míč přes pravou stranu a následná střela minula branku asi o metr. Ve 13. minutě nedosáhl Janík skluzem na míč, Kantor se dostal ke střele z dvaceti metrů a prostřelil Hlaváčka - 2:0. Domácí dál tlačili na pilu. V 18. minutě přišel centr do vápna, kdy hostující hráči signalizovali ofsajd a přestali hrát. Ten se však nepískal a míč se dostal opět ke Kantorovi, který ho poslal do sítě - 3:0. Poté to už nebyl tak zaživný fotbal. Dalši šance přišla ke koni poločasu. Ve 39. minutě poslali domácí dlouhý aut do šestnáctky, kde se dostal Kantor k míči a nastřelil tyč. Poločas dospěl do svého konce a domácí po něm měli tříbrankový náskok.

Bystřice přidala v úvodu čtvrtou branku

Začátek opět lépe zachytili domácí. Ve 48. minutě vyslal Žídek riskantní přihrávku bez razance, kterou vystihl domácí útočník a vyslal Pělu, který obstřelil Hlaváčka - 4:0. Hra se postupně vyrovnávala, což mohlo být také zapříčiněno polevením domácích hráčů. Nakonec se ukázali i hosté, ale gól z toho nebyl. V 68. minutě předvedli pohlednou akci Moc s Kubalákem. Ti si dvakrát vyměnili míč a Kubalák vystřelil bodlem, ale tesně minul tyč domácí svatyně. Zápas se víceméně dohrával bez větších emocí a hlavně bez větších šancí. Nakonec tedy dospěl do svého konce a Bystřice si připsala svoji vůbec první výhru v této sezóně krajského přeboru. Oldřišov má nadále výkony jako na houpačce (P-V-P-V-P-V-P).

 

Bystřice v příštím kole hostí Kobeřice. Oldřišov čeká výjezd do Českého Těšína.  

 

 

 

Video

 

Za poskytnuté video děkujeme Ondřeji Kreželokovi.



Sestavy


TJ Bystřice
J. Galusík [-] - I. Martinčík [-] , F. Buryan [-] , B. Krezelok [-] , M. Pěla [-] (83. J. Staniek [-] ) , T. Kisza [-] (61. R. Badura [-] ) , A. Liberda [-] (70. D. Marosz [-] ) , L. Baron [-] (61. L. Teofil [-] ) , J. Rusz [-] , D. Kantor [-] , M. Teofil [-]

SK Moravan Oldřišov
P. Hlaváček [-] - P. Mezera [-] (56. J. Fusek [-] ) , L. Pavlíček [-] , M. Žídek [-] , J. Pfleger [-] - P. Žídek [-] , B. Moc [-] , J. Janík [-] - D. Bořucký [-] , Š. Továrek [-] , A. Kubalák [-] (70. R. Kurka [-] )

ŽK: 50. D. Kantor - 90. B. Moc .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SLANÝ Jan - PICMAUS Jiří, OCHODEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Chryczyk

Expert: Jakub Jedlička
Tip experta: výhra hostů

Oldřišovským se venku moc nevede, ale proti nováčkovi z Bystřice by si měli připsat tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů