3:1
(0:0)
52. M. Rodek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2019 10:30

5.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby ovládl Háj


Branky


62. P. Dao , 90. J. Anděl , 91. P. Uvíra - 52. M. Rodek
10

Háj ve Slezsku doma přivítal Pustou Polom.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

Sobotní utkání pátého kola krajského přeboru nám nabídlo souboj mezi Hájem, který v minulém kole prohrál v Dolních Datyních a mezi Pustou Polomí, která doma remizovala s Bílovcem. Nyní již k utkání.

Derby se odehrávalo v přeloženém čase, a to již o půl jedenácté ráno. Tomu odpovídal i začátek. Utkání se ale rychle rozjelo a do tempa se dostali více domácí fotbalisté. Ti si vytvořili několik zajímavých příležitostí. Bohužel chyběl větší klid v zakončení a v předfinální fázi. Když už střela letěla na branku, tak buď neměla razanci nebo ji zlikvidoval Minařík. První půle dospěla do svého konce bez gólů a tak tedy platil po prvních pětačtyřiceti minutách bezbrankový stav.

Hosté se sice dostali do vedení, ale Háj třemi góly dokázal vývoj otočit

Po první půli, ve které víceméně domácí dominovali, tak se dostali ke slovu i hosté a brzy otevřeli skóre zápasu. V 52. minutě se zahrávali hosté standardní situaci z levé strany, ke které se postavil Rodek. Míč kopl tak šikovně, že se těsně před gólmanem odrazil a přeskočil ho – 0:1. Háj měl i přesto více ze hry. Dlouho svého soupeře přehrával, ale gól ne a ne přijít. Nakonec se to podařilo navrátilcovi Daovi. V 62. minutě dostal míč mezi obránce, kde míč ještě zasekl a křižnou střelou nedal Minaříkovi šanci – 1:1. Háj se tlačil nadále za vítězstvím a Pustá Polom pomalu ale jistě na domácí nestačila. Přesto to ale dlouho vypadalo, že si z derby odvezou kýžený bod. Nakonec se tak ale nestalo. V 90. minutě zahrával rohový kop Lampa. Míč kopl do vápna takovým způsobem, že se ještě odrazil od dvou hráčů přímo k Andělovi, který ho doklepl do prázdné brány – 2:1. Hosté museli vše vrhnout do útoku. V posledních minutách zahrávali rohový kop. Anděl odhlavičkoval míč mimo vápno na Daa, který ještě vyslal Petra Uvíru, který dal do prázdné branky, jelikož Minařík šel při rohu do vápna – 3:1. O chvíli později již rozhodčí ukončil utkání. Háj tedy derby s Pustou Polomí ovládl a připisuje si tři body.

 

Háj v příštím kole zavítá do Bílovce. Pustou Polom čekají doma Petrovice, mezitím ale mají ve středu dohrávku s Hlubinou.



Ohlasy k zápasu


TJ Háj ve Slezsku
Kamil Matěj, vedoucí: “Dlouho jsme se nemohli dostat do hry. Párkrát jsme v prvním poločase zahrozili, ale nedali jsme gól. V druhém se nám to vymstilo a hosté se dostali do vedení. Naštěstí se poté střelecky uvedl Dao. Stupňoval se náš tlak. V závěru jsme přidali další dvě branky a bylo hotovo. Za bojovnost jsme si zasloužili tři body.“




Sestavy


TJ Háj ve Slezsku
M. Zouhar [-] - M. Hlaváč [-] (46. P. Dao [-] ) , J. Anděl [-] , P. Uvíra [-] , R. Keller [-] , P. Konvička [-] , Z. Eršil [-] , J. Lampa [-] , M. Vyležík [-] , A. Blažej [-] (46. L. Malcharek [-] ) , V. Šimeček [-]

Sport-Club Pustá Polom
V. Minařík [-] - Š. Plhák [-] (71. T. Kludka [-] ) , A. Hubeňák [-] (66. M. Blokša [-] ) , T. Hradský [-] , R. Vítek [-] , P. Pomp [-] (13. K. Vitoul [-] ) , M. Rodek [-] , M. Minařík [-] (76. R. Pelán [-] ) , D. Kostera [-] , P. Potůček [-] , R. Kuděla [-]

ŽK: 27. P. Potůček , 56. K. Vitoul .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: PICMAUS Jiří - LALÍK David, VRŤO Peter.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Jan Chryczyk

Expert: Dominik Hurina
Tip experta: remíza

Říká se, že debry nemá favorita a v tomhle zápase by to mohlo platit. Očekávám vyrovnaný zápas ve kterém si týmy body rozdělí.