1:1
(1:1)
9. R. Wirth (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2019 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kobeřice opět remizovaly, tentokráte s Krnovem


Branky


33. M. Láník - 9. R. Wirth (vl.)
20

Kobeřice doma přivítaly Krnov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení po vlastní brance, domácí do půle stačili vyrovnat

Nedělní utkání čtvrtého kola krajského přeboru nám nabídlo souboj mezi nováčkem z Kobeřic, kteří třikrát v řadě remizovali, minulý týden to bylo v Petrovicích a mezi Krnovem, který v minulém kole poprvé vyhrál, a to nad nováčkem z Bystřice. Nyní již k utkání.

Do něj vstoupili lépe hosté. V 9. minutě Bartoníček zakroutil míč do šestnáctky, kde se nedohodl Robin Wirth s brankářem Štencelem a prvně jmenovaný míč tečoval do branky – 0:1. Hosté se po vstřelené brance více zatáhli a hráli ze zabezpečené obrany. Nejvíce pak hrozili z protiútoků, kdy měli dvě nadějné šance. Nejprve se nepodařilo zakončení Hrubému a následně byl Miškev vystaven do ofsajdu. Poté si vzali slovo domácí. Ve 33. minutě daly Kobeřice velmi šťastný gól, když se míč nejprve dostal k Láníkovi přes dvoje “housle“ a následně i střela zmiňovaného Láníka prošla Řeháčkovi mezi nohama – 1:1. V první poločase se toho už moc nestalo a do kabin se šlo za nerozhodného stavu.

Šimčík neproměnil penaltu a nechal vyniknout Štencela

Druhý poločas začali hosté mnohem lépe a doslova do něj vtrhli. Svého soupeře zatlačili a nedali mu vydechnout. Nakonec se pískala i penalta. Macík se vydal na útočný výpad a ve výskoku zasáhl míč domácího obránce do ruky. Pokutový kop šel zahrávat Šimčík. Ten však kopl špatně a Štencel si připsal důležitý zákrok. Hosty to ale psychicky nepoložilo a hned o tři minuty později mohli jít do vedení. Hrubý dostal krásný míč za obranu, kde ještě udělal brankáři kličku, ale dostal se z úhlu. Přesto míč poslal do prázdné brány, kde ale domácí stoper Buchta dokázal doběhnout a míč vykopnout z brankové čáry. Jako každý nedělní zápas, který se ve čtvrtém kole odehrál, tak ho zasáhla bouřka. Nicméně se zápas dohrál a vyložené šance si již ani jeden ze soupeřů nevytvořil. Kobeřice si tak připisují další remízu, již čtvrtou v řadě. Krnov má na kontě remízy tři.

 

Kobeřice ve vloženém 15. kole hrají doma s Českým Těšínem. Krnov doma čeká Oldřišov.



Ohlasy k zápasu



FK Kofola Krnov
Marek Koraba, vedoucí: “Zase jsme neproměnili nějaké šance, které jsme proměnit mohli, a hlavně jsme nedali penaltu, což mě mrzí nejvíc a za stavu 1:1 se to utkání mohlo zlomit. Od začátku jsme byli trošku lepší na míči, tlačili jsme se do toho, ale žádné velké šance nebyli. Pak jsme ale šli do vedení, když se nedohodli domácí obránce a gólman. Po brance jsme se trošku zatáhli a čekali jsme na nějaké brejkové situace. Dvakrát nám to vyšlo, ale neproměnili jsme to. Pak dali z ničeho nic domácí gól, když nám to prošlo třikrát mezi nohama a bylo vyrovnáno. Do druhého poločasu jsme vletěli celkem slušně a zatlačili jsme domácí, z čeho rezultovala i ta penalta. Bohužel jsme ji nedali, ale to je fotbal. Pak jsme mohli zase dá gól, ale jejich stoper míč vykopl z čáry. Domácí taky chtěli vyhrát, ale víceméně si moc šancí nevytvořili. Okolo 75. minuty přišla bouřka a fotbal se už moc nehrál a bylo to takové plácání ve vodě. Byli jsme rádi, že se to aspoň dohrálo. Je to zklamání, že jsme ty šance neproměnili. Byl to ale jinak vyrovnaný zápas a co se týče soupeře, tak to byl asi nejlepší protivník, proti kterému jsme letos hráli.“



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice
P. Štencel [-] - J. Buchta [-] , F. Kollek [-] , P. Stuchlík [-] - M. Láník [-] (58. Z. Kryštof [-] ) , P. Ševior [-] (78. F. Rother [-] ) , A. Kubný [-] (75. M. Stříbný [-] ) , P. Kašný [-] - A. Šimeček [-] - R. Wirth [-] , R. Wirth [-]

FK Kofola Krnov
J. Řeháček [-] - N. Tümmler [-] , L. Macík [-] , J. Šimčík [-] , M. Burian [-] - M. Havlíček [-] (74. A. Klepáček [-] ) , M. Ostrák [-] , O. Bartoníček [-] , M. Sabo [-] - J. Hrubý [-] , A. Miškev [-] (65. M. Pokorný [-] )

ŽK: 65. M. Sabo , 78. O. Bartoníček .
Hráči zápasu: P. Štencel .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ČUBA Daniel - ŠVEC Marek, KIELAR Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Chryczyk

Expert: Petra Magrlová
Tip experta: remíza

Velmi zapeklité utkání. Tady může rozhodnout maličkost. Tipuji remízu.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích