4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2019 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krnov čtyřmi brankami zdolal Bystřici


Branky


15. M. Sabo , 30. O. Bartoníček (p.) , 59. J. Hrubý , 68. M. Havlíček
21

Krnov doma přivítal Bystřici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do dvoubrankového vedení

Jediný nedělní zápas třetího kola nám nabídl souboj mezi Krnovem, který již dvakrát po sobě remizoval výsledkem 1:1, v minulém kole tedy proti Dolním Daytním a mezi nováčkem z Bystřice, která v minulém kole zahodila penaltu a nakonec remizovala s Petrovicemi. Nyní již přejděme k samotnému zápasu.

Dobře hrající Krnov už potřeboval konečně naplno bodovat. Nejlepší příležitost se jim teď naskytla proti nováčkovi z Bystřice. Ti zatím nevstřelili po úvodních dvou kolech ani jednu branku a v koncovce tápou. Krnov v koncovce také tápe, ale šance spíše zahazuje, než že si je moc nevytváří. Vstup do utkání jasně naznačil, kdo uspěje. Již v 15. minutě odcentroval z trestného kopu Bartoníček do vápna, kde našel na zadní tyči úplně volného Saba, který hlavičkou skóroval – 1:0. Domácí se dostávali do dalších šancí. Ta gólová přišla ve 30. minutě. Ale v podobě pokutového kopu. Pěkný míč dostal od Hrubého doběhu Miškev. Vběhl do šestnáctky, kde zasekl míč a obránce Bystřice ho zbytečně a školácky zfauloval. K penaltě se postavil Bartoníček a chladnokrevně ji proměnil – 2:0. Domácí dále hráli ve velkém klidu a pohodě. Okolo 40. minuty mohl navýšit skóre Sabo. Ten dostal od Havlíčka nádherný míč na zadní tyč. Odsud hlavičkoval ale pouze do brankáře, který byl u něj hodně nablízko a dokázal míč vykopnout z čáry. Hosté v prvním poločase vůbec domácí tým neohrozili a neměli takřka žádnou střelu. Do kabin se tak šlo za dvoubrankového vedení domácího celku.

Krnov přidal další dvě branky

Druhá půle probíhala v podobném duchu. Domácí stále hosty tlačili na jejich půlce a nepouštěli je do šancí. Hosté sice chtěli zazlobit, ale moc příležitostí alespoň k ohrožení branky neměli. Naopak na druhé straně Krnov potřetí udeřil. V 59. minutě dostal Miškev míč na šestnáctku, odkud vystřelil. Brankář ještě stačil míč vyrazit na tyčku, od které se však odrazila přímo k volnému Hrubému, který ho uklidil s přehledem do brány – 3:0. V 66. minutě napřáhl z třiceti metrů Bartoníček, ale jeho krásná střela skončila pouze na břevně a brankář se jenom díval. V 68. minutě to ale už Krnovu vyšlo. Hrubý odcentroval z lajny do vápna, kde si míč našel mezi obránci Havlíček a ve skluzu ho poslal za záda Galusika – 4:0. V 75. minutě šel Miškev po nahrávce za obranu sám na gólmana, kterého chtěl prostřelit bodlem, ale trefil pouze brankáře, od kterého se sice míč odrazil opět k němu, ale Miškev napodruhé branku netrefil. První větší šance hostů přišla v 88. minutě, kdy se Baron pěkně uvolnil na šestnáctce, ale branku zhruba o metr minul. Zápas se již dohrál v poklidu a Krnov si připsal první vítězství. Bystřice opět nedala branku a její trápení trvá již 270 minut.

 

Krnov v příštím kole zajíždí do Kobeřic. Bystřice doma budou hrát s Brušperkem.



Ohlasy k zápasu


FK Kofola Krnov
Marek Koraba, vedoucí mužstva: “Pokračujeme ve výkonech z předchozích utkání. Zase jsme soupeře jednoznačně přehráli a konečně to vyšlo i gólově. Jsme spokojeni s výkonem, tak i s výsledkem, protože 4:0 je pěkné skóre. Diváci viděli čtyři krásné branky. Zasloužené vítězství.“




Sestavy


FK Kofola Krnov
J. Řeháček [-] - M. Pokorný [-] , N. Tümmler [-] , L. Macík [-] , M. Burian [-] (70. J. Šimčík [-] ) - M. Havlíček [-] (76. B. Rys [-] ) , M. Ostrák [-] (61. A. Klepáček [-] ) , O. Bartoníček [-] , M. Sabo [-] (71. D. Čevela [-] ) - J. Hrubý [-] , A. Miškev [-] (76. V. Tomášek [-] )

TJ Bystřice
J. Galusík [-] - I. Martinčík [-] , B. Krezelok [-] , T. Kisza [-] (46. J. Staniek [-] ) , M. Pěla [-] , L. Baron [-] , J. Rusz [-] , D. Kantor [-] , D. Zoubek [-] (75. M. Teofil [-] ) , D. Králíček [-] (74. L. Teofil [-] ) , A. Liberda [-]

Hráči zápasu: J. Hrubý , O. Bartoníček , M. Sabo .
Počet diváků: 280. Rozhodčí: PICMAUS Jiří - LALÍK David, OCHODEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Jan Chryczyk

Expert: Kamil Matěj
Tip experta: výhra domácích

Krnov by měl doma vyhrát.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích