Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2019 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břidličná dala bůra Oldřišovu


Branky


21

Břidličná doma přivítala Oldřišov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili tři branky

Sobotní utkání třetího kola nám nabídlo střetnutí mezi Břidličnou, která v minulém kole padla na půdě Bílovce a mezi Oldřišovem, který až v poslední minutě rozhodl o výhře nad Brušperkem. Nyní přejděme k samotnému zápasu.

Utkání začalo pro hostující tým jako noční můra, pro domácí jako z říše snů. Hned v 1. minutě udělal Pfleger chybu v rozehrávce, následně Anděl špatně odkopl míč, ke kterému se dostal Houdek a poslal ho do sítě – 1:0. Rychlá branka určitě nabourala psychiku hostí. Ti hráli zakřiknutě a nedostávali se takřka vůbec do šancí. A tak úřadovali domácí. V 15. minutě zahrávali hosté standardní situaci. Míč propadl až na zadní tyč, kterou zavíral Daříček a doklepl míč do branky. Hosté na hřišti nebyli skoro vůbec vidět. Hrál jenom jeden tým. Přesto je nutné podotknout to, že domácí si zase tolik šancí nevytvořili, ale prostě jim tam padlo skoro vše, na co sáhli. Ve 38. minutě navýšil vedení Houdek. Přišel centr ze strany, kdy nejprve Morong minul míč při pokusu o odkopnutí a následně míč doputoval až k Houdkovi, který ho doklepl do prázdné branky – 3:0. Do poločasu už toho ani jeden z celků moc nevymysleli a do šaten se tak šlo již za celkem rozhodnutého stavu.

Břidličná přidala další dvě branky

Kdo čekal od Oldřišova tlak a zkorigování výsledku, tak byl na omylu. Již v 55. minutě stvrdil vítězství Adamovský. Po souboji přestali hosté hrát a dříve zmíněný Adamovský se dostal k volnému míči a prostřelil brankáře Anděla – 4:0. Trenérský štáb Břidličné dal šanci i hráčům z lavičky. Přece jen vedli již o čtyři branky. Hosté začali vystrkovat růžky a málem dali i branku. V 70. minutě se po krásné individuální akci opřel do míče Pfleger, ale bohužel trefil jen tyčku. V 75. minutě se dostal tváří v tvář gólmanovi Kurka. Ale pouze ho trefil. Míč se však odrazil k Mocovi, který ho poslal do odkryté branky, ale jeden z domácích obránců odmítl změnu skóre a míč z čáry vykopl. Po těchto šancích se opět dostali ke slovu domácí. A opět skórovali. V 80. minutě se Houdek krásně otočil kolem Dřizgeviče a prostřelil Anděla – 5:0. Houdek tak zkompletoval hattrick. Ve zbytku zápasu se již nic podstatného neudálo, a tak si Břidličná připisuje další tři body. Naopak Oldřišov si připsal další vysokou porážku a jen díky minulému skvělému závěru utkání s Brušperkem má na kontě alespoň tři body.

 

Břidličná v příštím kole hraje opět doma, tentokráte se Šenovem. Oldřišov doma hostí Dolní Datyně.



Ohlasy k zápasu



SK Moravan Oldřišov
Tomáš Lavický, vedoucí: “Do zápasu jsme vstoupili hodně špatně, už v první minutě jsme inkasovali. Do poločasu jsme udělali další individuální chyby. V druhé půli jsme měli i nějaké šance, ale nic jsme nedokázali proměnit. Soupeř dal ze šesti šancí pět gólů. Nutno ale říct, že po našich hrubých chybách.“



Sestavy


TJ Břidličná
L. Zifčák [-] - M. Čanecký [-] (71. T. Furčak [-] ) , D. Jiřičný [-] , D. Hoffmann [-] , M. Daříček [-] - M. Cudrák [-] (80. L. Pella [-] ) , A. Ondra [-] (82. D. Zacpal [-] ) , O. Ficek [-] (72. L. Dvořák [-] ) - T. Adamovský [-] , J. Houdek [-] , J. Holčák [-] (62. P. Simichanidis [-] )

SK Moravan Oldřišov
T. Anděl [-] - J. Pfleger [-] , R. Morong [-] (64. P. Dřizgevič [-] ) , L. Pavlíček [-] , V. Jadrný [-] - P. Mezera [-] (71. A. Kubalák [-] ) , J. Janík [-] , B. Moc [-] , R. Kurka [-] - D. Bořucký [-] , Š. Továrek [-]

ŽK: 43. M. Čanecký - 61. J. Janík .
Hráči zápasu: D. Jiřičný , J. Houdek .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: TAKÁČ Tibor - BORÁŇ Ondřej, VOJKOVSKÝ Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Jan Chryczyk

Expert: Kamil Matěj
Tip experta: výhra domácích

Tady není co řešit. Tipuju výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích