Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2019 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlubina dala trojku zatím suverénní Čeladné


Branky


22

Hlubina doma přivítala Čeladnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se dostali do dvougólového vedení

Sobotní utkání třetího kola nám nabídlo střetnutí mezi ostravskou Hlubinou, která v minulém kole porazila nováčka z Fulneku a mezi zatím stoprocentní Čeladnou, která vyhrála doma nad Českým Těšínem a po úvodních dvou kolech měla úctyhodné skóre 11:0. Nyní se ale už přesuňme k samotnému utkání.

Hlubina do zápasu vstoupila skvěle, i když měla za sebou “anglický týden“, kdy ve středu hrála pohár proti třetiligovému Dolnímu Benešovu, který určitě stál spoustu sil. Pár šancí si vytvořila, ale nedokázala je přetavit v branku. Od patnácté minuty začali hrát i mírně zaskočení hosté, když si vytvořili dvě hodně nadějné příležitosti, ze kterých ale branka nepadla. Hra se opět začala vyrovnávat a do šancí se dostávali domácí. Ve 25. minutě dovolila hostující obrana Klímovi šanci ke střele a ten jí proměnil – 1:0. Jakoby na Hlubině středeční utkání vůbec nešlo vidět. Pohybem a hbitostí na tom byla o poznání lépe než hosté, kteří nejspíš svého soupeře podcenili. Hlubina odváděla v obraně skvělou práci a Čeladnou takřka vymazala. Naopak udeřila znovu. Ve 38. minutě se prosadil Krčmařík a bylo to již o dvě branky – 2:0. Čeladné se celkově vůbec nic nevedlo a nepotvrdili dosavadní formu z předchozích utkání. Do poločasu se toho již více neudálo a do šaten se šlo za dvougólového vedení domácího mužstva.

V úvodu přidala Hlubina třetí branku, hosté obdrželi červenou

Vstup do druhé půle vyšel opět domácím, když se již po deseti minutách hry prosadil podruhé v zápase zkušený šutér Jan Krčmařík – 3:0. Aby toho pro hosty nebylo málo, tak v 58. minutě musel jít do sprch za druhou žlutou Martin Šimák. Zajel do soupeře v souboji o míč a zmařil tak slibně se rozvíjející akci domácích. To Hlubině ještě více hrálo do karet a hráli v naprosté pohodě. Hosté byli tak zdecimovaní, že se skoro na nic nezmohli a zápas se jen dohrával. Do konce se již nic nějak zásadního neudálo a domácí si připsali druhou výhru v řadě a poskočili na druhé místo. Čeladná poprvé ztratila i inkasovala a z první příčky se propadla na třetí.

 

Hlubina v příštím kole zajíždí do Pusté Polomi. Čeladnou čeká doma souboj s Hájem ve Slezsku.



Sestavy


TJ Unie Hlubina
J. Otoupalík [-] - J. Vančo [-] (73. V. Olšovský [-] ) , J. Frébort [-] , J. Krčmařík [-] (66. M. Tóth [-] ) , J. Hanauer [-] , J. Podraza [-] , J. Dziža [-] (79. J. Křižák [-] ) , M. Petrík [-] (85. J. Vrabec [-] ) , O. Klíma [-] , A. Procházka [-] (46. O. Hyrník [-] ) , M. Wendtner [-]

SK Beskyd Čeladná
J. Stareček [-] - M. Dušík [-] , M. Bláha [-] , M. Šimák [-] , M. Moučka [-] (76. ) , D. Horváth [-] , F. Gaži [-] , Š. Křiva [-] , M. Váňa [-] , L. Knapp [-] , R. Jackovič [-] (63. D. Chýlek [-] )

ŽK: 55. J. Hanauer , 67. O. Hyrník , 77. M. Petrík - 39. M. Šimák , 39. J. Stareček . ČK: 58. M. Šimák .
Hráči zápasu: J. Krčmařík .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: ŠVEC Marek - PICMAUS Jiří, DRESLER Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: remíza

Jan Chryczyk

Expert: Kamil Matěj
Tip experta: výhra hostů

Čeladná bude chtít postoupit a nesmí ztrácet. Jasná dvojka.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

12. 8. 2019 10:04
Výhra hostů