0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2019 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezbranková remíza v podání Bystřice s Petrovicemi


Branky


13

Bystřice doma přivítala Petrovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bystřice zahodila penaltu

Nedělní zápas druhého kola Krajského přeboru nám nabídl střetnutí mezi nováčkem z Bystřice, který obdržel v prvním kole výprask od Háje ve Slezsku a mezi Petrovicemi, které si doma poradily s Dolními Datyněmi. Pro Bystřici to bylo první utkání v Krajském přeboru na domácí půdě od sezóny 2007/08. Nyní se již přesuňme k utkání.

Utkání se odehrávalo v dobrém tempu, bohužel však na špatném terénu. Oba celky hráli od podlahy, čemuž také odpovídá počet žlutých napomenutí.  Oba celky si vytvářely zajímavé šance. Hosty táhly především zkušení a zároveň bývalí ligoví hráči. Domácí vsadili více na mladí a dravost. To si jim málem vyplatilo, když dravost jednoho z hráčů donutila brankáře Majerczyka k faulu ve vápně a pro domácí tak vznikla skvělá šance ke skórování z pokutového kopu. K míči se postavil již v probíhající 23. minutě Tomáš Kisza, ale svou šanci na změnu skóre nedokázal zužitkovat, když mu ji Majerczyk lapil, a tak stále platil bezbrankový stav. Petrovice si vytvořili pár nadějných šancí, ale ke změně dosavadního výsledku to nevedlo. Nejprve trefil Sikora tyčku. Svou šanci nepřetavil v branku ani Paduch, který se netrefil zhruba z dvou metrů od prázdné brány, když těsně před ním se mu odrazil na holeň, a tak se šlo do kabin po první pětačtyřiceti minutovce bez gólů.

Druhá půle jako ta první, taktéž bez branek

Druhý poločas se nesl v podobném duchu, jako první půle. Soupeři si nic nedarovali. Celkově byla druhá půle úplně vyrovnaná. Největší oživení přinesl na hřiště střídající Ciku, který skvěle rozdával míče svým spoluhráčům a několikrát i krásně nacentroval do vápna. Fotbal to byl i přes bezbrankový stav pohledný. Jediné, co tomu doopravdy chybělo, byly ty góly. Do konce zápasu se ani jeden z týmů nedokázal prosadit a zápas tak skončil remízou.

 

Bystřice v příštím kole zajíždí do Krnova. Petrovice čeká doma další nováček, tentokráte z Kobeřic.



Sestavy


TJ Bystřice
J. Galusík [-] - D. Králíček [-] , R. Badura [-] , B. Krezelok [-] , J. Staniek [-] (61. A. Liberda [-] ) , I. Martinčík [-] , L. Baron [-] , J. Rusz [-] , D. Kantor [-] , D. Zoubek [-] , T. Kisza [-] (81. D. Marosz [-] )

TJ Lokomotiva Petrovice
K. Majerczyk [-] - M. Ruisl [-] , J. Hoffmann [-] , M. Šiška [-] , M. Sikora [-] (73. A. Ostáš [-] ) , J. Urban [-] (86. G. Molnári [-] ) , J. Paduch [-] (81. J. Sembol [-] ) , D. Makula [-] , P. Chwastek [-] (46. E. Ciku [-] ) , D. Gill [-] , J. Gatnar [-]

ŽK: 59. L. Baron - 19. M. Ruisl , 22. K. Majerczyk , 51. E. Ciku , 61. D. Makula , 65. J. Paduch , 67. D. Gill .
Hráči zápasu: K. Majerczyk .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: TOMŠÍK Zbyněk - ŠVEC Marek, KIELAR Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Chryczyk

Expert: Martin Schoppik
Tip experta: výhra hostů

Petrovice si smlsnou na nováčkovi z Bystřice.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů