2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.08.2019 17:00

1.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břidličná si doma poradila s Pustou Polomí


Branky


9

Břidličná na úvod zvítězila nad Pustou Polomí. Tento souboj byl pikantní hlavně pro trenéra Petra Součka, který v minulé sezóně působil jako hlavní trenér právě v klubu hostí.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obě branky padly v první půli

Úvodní kolo nám přineslo souboj mezi Břidličnou, která skončila v minulém ročníku krajského přeboru na třetím místě a Pustou Polomí, která skončila o skóre desátá.

Do utkání vstoupila lépe domácí Břidličná, když se již po osmi minutách hry prosadil kanonýr Cudrák – 1:0. Dále se hrálo mezi šestnáctkami a oba soupeři se střídali u balónu. Hra docela rychle plynula a šance přibývaly na obou stranách hřiště. Domácí byli o něco lepším týmem a svůj tlak přetavil v druhou branku v utkání, ale až ke konci první půle. Ve 37. minutě se dostal ke střele nověpříchozí Adamovský. Nabídku v podobě skórování neodmítl a prostřelil brankáře Minaříka – 2:0. Do konce první půle se již nic zásadního neudálo. Domácí se tak do šaten odebrali za příznivého stavu, přesněji při vedení o dvě branky nad hostující Pustou Polomí.

Druhá půle gól nepřinesla

Druhý poločas začal v podobném duchu, jako ten první. Svěřenci Petra Součka dominovali na míči a soupeře do šancí moc nepouštěli. Hrálo se především o střed hřiště, kde ho především měli v moci domácí. Hosté se snažili s výsledkem něco udělat, ale bohužel pro ně se jim to nepovedlo. Domácí skvěle bránili a dvoubrankové vedení si v poklidu udrželi. Zápas nebyl nijak vyhrocený. Padly v něm jen dvě žluté karty na obou stranách. Hráči zbytečně nezdržovali a rozhodčí tak ani neměl zapotřebí něco nastavovat. Utkání tak dospělo do svého konce. Břidličná si tak v prvním kole připsala tři body proti soupeři z Pusté Polomi.

 

V příštím kole zajíždí Břidličná do Bílovce. Pustá Polom vyzve Šenov.



Sestavy


TJ Břidličná
T. Furčak [-] - M. Čanecký [-] , D. Jiřičný [-] , D. Hoffmann [-] , L. Dvořák [-] , P. Simichanidis [-] - M. Cudrák [-] , O. Ficek [-] , J. Holčák [-] (69. A. Ondra [-] ) - J. Houdek [-] (89. M. Minich [-] ) , T. Adamovský [-]

Sport-Club Pustá Polom
V. Minařík [-] - P. Potůček [-] , A. Hubeňák [-] , T. Hradský [-] , R. Kuděla [-] , R. Vítek [-] (77. M. Minařík [-] ) , P. Pomp [-] , R. Pelán [-] , T. Kludka [-] (52. M. Rodek [-] ) , D. Kostera [-] (72. A. Blucha [-] ) , J. Frank [-]

ŽK: 59. M. Cudrák , 78. M. Čanecký - 47. R. Pelán , 86. A. Blucha .
Hráči zápasu: D. Jiřičný , T. Adamovský , M. Cudrák .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: VIDLIČKA Daniel - VRŤO Peter, JURČEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Jan Chryczyk

Expert: Jakub Lichovník
Tip experta: výhra domácích

Břidličná naváže na skvělou minulou sezónu a doma si s Pustou Polomí hravě poradí.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích