Nedvědice otočila duel ve Starči


Branky


35

Domácí vedli o dvě branky, ale po přestávce se děly věci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Od začátku se hrál vyrovnaný souboj ve vysokém tempu. Už v sedmé minutě měli hosté výhodu pokutového kopu, když zákrok  domácího Strouhy byl posouzen jako nedovolený. Brankář Obůrka však penaltu skvěle chytil. V dalším průběhu hosté hrozili především ze standardních situací, ale velké šance se nerodili ani na jedné straně. Až po půlhodině Zejda uvolnil Strouhu a jeho prudký centr z první zakončil Ježek - 1:0. Ještě do poločasu domácí zvýšili, když po pěkné akci a centru Ježka hlavou skóroval Zejda - 2:0.

Hosté po přestávce otočili

Druhý poločas začal náporem hostí a po dvou zbytečných ztrátách Starče hosté během šesti minut srovnali skóre, když především první branka byla velmi dobře vypracovaná. Pak se utkání opět vyrovnalo a postupně si domácí začali vytvářet převahu a i nadějné situace. Hlavně hlavička Vodičky měla skončit brankou. Po sedmdesáti minutách hry musel však odstoupit Mařan a za chvíli šli domácí do deseti, když rozhodčí pravděpodobně přehlídl faul na Vodičku a jeho následný zákrok ohodnotil druhou žlutou kartou. Hosté brzy využili početní převahy a vstřelili vítěznou branku, v závěru se domácí i v deseti snažili o vyrovnání. Průběhu zápasu by více odpovídal nerozhodný výsledek, ale hosté byli produktivnější. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): Průběhu zápasu by více odpovídal nerozhodný výsledek, ale hosté byli produktivnější. Jinak utkání mělo velmi slušnou úroveň, vysokému tempu mladého celek hostů jsme se přizpůsobili a tak diváci, až na ten výsledek, mohli být spokojeni. Rozhodující bylo, že jsme už při tak velké absenci defenzivních hráčů v závěru ztratili dva nejzkušenější hráče na těchto klíčových pozicích a inkasovali rozhodující branku v oslabení. Nám spolehlivě, i přes tři obdržené branky, zachytal v brance Obůrka, gólem a asistencí se na svůj obvyklý post vrátil Rosťa Ježek.




Sestavy


TJ Sokol Stařeč
D. Obůrka [-] - J. Zejda [-] , M. Linhart [-] , F. Strouha [-] , R. Ježek [-] , M. Bříza [-] , O. Mařan [-] (76. D. Tomek [-] ) , J. Rambousek [-] , L. Lauš [-] , M. Vodička [-] , R. Linhart [-]

SK Pernštejn Nedvědice
D. Havlík [-] - Z. Prudký [-] (61. F. Škutchan [-] ) , M. Pachlopník [-] , M. Vašíček [-] , D. Mareš [-] (78. D. Bracek [-] ) , D. Kolbábek [-] (70. J. Pachlopník [-] ) , M. Vašíček [-] , D. Houdek [-] , L. Trdý [-] , R. Krejčí [-] , J. Veselský [-]

ŽK: 6. F. Strouha , 33. M. Vodička , 37. M. Linhart - 33. Z. Prudký . ČK: 78. M. Vodička .
Hráči zápasu: D. Obůrka , R. Ježek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: JANÍČEK Marek - HOLÝ Petr, VÍDENSKÝ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
7. 10. 2019 09:39
Hodnocení zápasu
Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Radek Toman
Tip experta: remíza

Naopak ve Starči se utkají celky ze předku tabulky, Stařeč doma vcelku umí, ale i tak se domnívám, že Nedvědice bod odveze.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Bude to těžké utkání, ale věřím, že to zvládneme