J. Novák 43.
V. Kopeček 59. (p.)
2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.10.2019 14:30

13.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko zabralo a porazilo těsně Radešínskou Svratku


Branky


43. J. Novák , 59. V. Kopeček (p.) - 70. M. Mužátko
14

Po minulých zaváháních dokázalo Jemnicko opět vyhrát, i když těsně, porazilo Radešínskou Svratku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

V posledním domácím zápase letošního roku chtěli domácí po předešlých prohrách výsledkově uspět. Od začátky byli aktivnějším týmem a hosté se jen bránili. Ovšem z úvodního dvacetimunutového tlaku se zrodila jen nebezpečná strřela Axmana a lob Křivánka, jehož míč směřující do brány na brankové čáře hostující obránce odkopl. Poté hra upadla do průměru a spíše se jen bojovalo o střed hřiště a obě obrany stačili veškeré náznaky včas likvidovat. Až v závěru poločasu poslal domácí do vedení Novák, který si nejvýše naskočil na rohový kop Tesaře a hlavou prostřelil Petra - 1:0.

Hosté snížili, vyrovnat se jim nepodařilo

Druhá půle byla již divácky atraktivnější. Hosté otevřeli více hru a rázem se hrálo nahoru dolů. V 58´ byl ve vápně faulován domácí Axman a nařízenou penaltu proměnil Kopeček. Vzápětí po individuální akci postupoval sám na Petra Křivánek, ale hostující brankář reflexně nohou jeho obstřel vyrazil. V další dobré pozici se po akci Menčíka objevil na vápně Kincl, ale místo obstřelu volil razanci a jeho střela mýřila nad bránu. V 70´ po chybné rozehrávce domácího Kopečka se dostal k míči Mužátko a chytrým lobem z třiceti metrů přehodil brankáře 2:1. Dvoubrankové vedení si mohli domácí vzít v 74´ po faulu ve vápně Petra na Tomana. Ovšem Novák nařízenou penaltu nedal. Brankář Petr svůj faul odčinil a domácí najednou začali být nervózní. Hosté se začali pomocí standartek tlačit do vápna a rázem vznikali nebezpečné situace. Ty naštěstí domácí obrana s brankářem Kopečkem přestála a mohla si připsat vydřené tři body za těsnou výhru.



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl, trenér: Z vítězství mám radost, ovšem jsme se k němu těžko prokousali. Rozhodující byla pasáž mezi 60´a 75´. Tam jsme měli být produktivnější a mohli zápas rozhodnout. Takto jsme hosty pustili do hry a zbytěčně jsme se dostali pod tlak. Naštěstí jsme to ustáli!

FK TJ Radešínská Svratka
Jaroslav Šoustar, trenér: Škoda zbytečné branky na konci prvního poločasu. Po přestávce jsme podali výborný výkon, ale chyběla tomu lepší produktivita. Minimálně bod jsme si zasloužili.



Sestavy


1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - J. Kincl [-] (74. M. Hošek [-] ) , O. Tesař [-] , J. Novák [-] - Z. Koutný [-] , V. Toman [-] - R. Menčík [-] , S. Křivánek [-] , M. Axman [-] (90. Z. Bártů [-] ) , D. Vacuška [-] (90. D. Smetana [-] ) - P. Tesař [-] (46. J. Kalášek [-] )

FK TJ Radešínská Svratka
M. Petr [-] - Z. Josífek [-] (64. R. Smejkal [-] ) , V. Šacl [-] (78. J. Chrást [-] ) , A. Jinek [-] , I. Plhal [-] , M. Šacl [-] (90. P. Marek [-] ) , M. Pekárek [-] (30. L. Gabriel [-] ) , M. Mužátko [-] , M. Drdla [-] , J. Janů [-] , Z. Starý [-]

ŽK: 35. J. Kincl , 90. J. Novák , 90. M. Axman - 50. Z. Josífek , 54. M. Mužátko , 86. I. Plhal , 90. M. Petr .
Hráči zápasu: V. Kopeček .
Místo: Jemnice. Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2019 15:57

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2019 20:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2019 15:26

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 21:01

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 20:40

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 19:19
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 13:57

Tip: výhra domácích