2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.10.2019 14:30

12.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice v derby porazili Dukovany


Branky


11

Po třech prohrách vyhráli fotbalisté Rapotic, kteří si poradili s týmem z obce zpod komínů moravské jaderné elektrárny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Valsa poslal domácí do vedení, hosté šli do deseti

Začátek zápasu nepřinesl žádnou vzájemnou ,,oťukávačku" . V první šanci se ve čtvrté minutě zjevil Blatný, jeho pokus z malého vápna však do brány neprošel. Desátá minuta přinesla první změnu skóre. Ze dvaceti metrů napřáhl Valsa a jeho prudká žabka skočila před Křišťálem do sítě - 1:0. V zápětí mohl navýšit vedení Matoušek, jeho hlavička však našla jen rukavice hostujícího brankáře. V další šanci se objevili hosté, po průniku z pravé strany nebezpečně vystřelil Vyklický, jeho tečovanou střelu, vyrazil Laš na roh. Ve 27. minutě, byl zezadu nemilosrdně skolen unikající Němec a Sedláček putoval pod sprchy. I přes slibné šance, jsme uklidňující branku nepřidali a tak se šlo do kabin za stavu 1:0.

Hosté v deseti lepší, ale pojistku přidal v závěru Císař

Do druhé půle domácí vstoupili dobře. Ve vyložené brankové příležitosti se zjevil Valsa, jeho placka však branku netrefila. Od tohoto momentu zjevně polevili. Toho začali využívat hosté. I v deseti, byli lepším týmem a začali tlačit na pilu. Přetěžovaná obrana však odolávala a zejména Petr Sobotka podal nejlepší podzimní výkon. Domácí snaha hru uklidnit, přicházela vniveč. Nadšeně bojující hosté přidávali na obrátkách a tlačili se za vyrovnáním. Jejich hra vabank otvírala okýnka v obraně, které však nešla otevřít. Většinou domácí rozvíjející akce, končili mávnutím kouzelného proutku, v podobě praporku pomezního. Když už  se do vápna dostali, finální řešení postrádalo kvalitu. Zbytek druhého poločasu připomínalo bušení Dukovan, do zavřených vrat. Po šanci Koníře vykopával Sobotka z brankové čáry,  po dalším pruniku netrefili hosté odkrytou bránu a Jaškův projektil vytěsnil  Laš na roh. Vysovobození přinesla až 83. minuta. Petr Císař se zkušeně uvolnil ve vápně a jeho nádherná střela zaplula na zadní tyč. 



Ohlasy k zápasu



SFK Dukovany 2001
Tomáš Laš, hráč: V nervozním utkání jsme si tak připsali cenné tři body, které nás snad nakopnou do závěru podzimu. V příštím kole zajíždíme na ,,hřiště" do Počítek, kde se ještě nikomu na podzim vyhrát nepodařilo! Inu každá série jednou musí skončit :)



Sestavy


FC Rapotice
T. Laš [-] - M. Laš [-] , M. Němec [-] , P. Matoušek [-] , P. Kučera [-] , A. Palát [-] , R. Valsa [-] , M. Dobeš [-] , P. Opálka [-] , P. Sobotka [-] , P. Císař [-] (87. J. Dvořáček [-] )

SFK Dukovany 2001
M. Křišťál [-] - M. Jašek [-] (89. P. Pislcajt [-] ) , M. Blatný [-] , J. Černý [-] , Š. Hron [-] , M. Fojtášek [-] , I. Koníř [-] , P. Sedláček [-] , Z. Prokeš [-] (75. J. Fojtášek [-] ) , J. Kunc [-] (87. P. Novák [-] ) , D. Viklický [-]

ŽK: 4. P. Opálka , 32. R. Valsa , 53. T. Laš - 44. M. Jašek . ČK: 27. P. Sedláček .
Hráči zápasu: P. Císař , R. Valsa .
Místo: Rapotice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Bílek Zdeněk - BENEŠ Jiří, STRAKA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2019 08:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2019 12:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2019 09:37

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 20:31

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 15:21

Tip: výhra hostů