Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2019 15:00

11.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice padly také v Měříně


Branky


15

Potřetí v řadě prohráli hráči Rapotic, tentokrát těsně na půdě Měřína.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vybudovali dvoubrankové vedení

Do utkání nastoupili domácí s cílem zneškodnit Radka Valsu, což se jim i málem zdařilo. Radek se však po ošetření do zápasu vrátil.  Během úvodní čtvrthodiny, na něj domácí spáchali několik ostrých zákroků, nad kterými však rozhodčí přivíral oči a žlutou kartu vytáhl až na šestý pokus o likvidaci našeho špílmachra. Úvodní dvě branky v hostující síti byly jako přes kopírák. Po dvou únicích po pravé straně nezachytili druhou vlnu a domácí pohodlně skórovali. Snížení přinesla 34. minuta kdy utekl Radek Valsa a s přehledem přeloboval domácího gólmana. Hned v zápětí, po krásné přihrávce Kučery, mohl Radek Valsa srovnat skóre, avšak trefil pouze brankáře.  Netrvalo dlouho a domácí si vzali dvougólový náskok zpět. Křižnou přihrávku do malého vápna hosté nedokázali zachytit a Doležal měl snadnou práci. V závěru poločasu fauloval Matoušek domácího brankáře a ten v přerušené hře oběma rukama vrazil do Matouška. V zápětí před zraky stovky diváků, vrazil kapitán Měřína do Matouška znovu. Trojce arbitrů měla vše na zlatém podnose. Ani jednomu však rozhodčí Landsman červenou kartu neukázal a hrubě tak ovlivnil zápas! Žlutou kartu dostal pouze Matoušek. Na popud asistenta Stehlíka, vyfasoval červenou kartu za urážky rozhodčího, na střídací lavici sedící Martin Laš a dílo bylo dokonáno.

Hosté snížili pozdě

Do druhé půle hosté vstoupili dobře a byli jsme lepším týmem. Po krásně zahraném rohu mohl snížit Stér, ale jeho střela šla doprostřed brány. Dobré příležitosti hosté měli i z trestných kopů okolo vápna, ani jedna střela se však do branky nevešla. Domácí kouskovali hru a spoléhali na rychlé brejky do otevřené obrany. Po jednom z nich zvonila tyč hostující brány. V 90. minutě snížil Stér. Rozhodčí Landsman však drama nepřipustil a hned po rozehrávce zápas ukončil.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín
Ladislav Kožený, fanoušek: Dobrý den, měl bych jen drobnou připomínku k reportu z výše uvedeného zápasu. Doporučil bych autorovi trošku objektivního pohledu. Ač fanoušek Měřína, dokážu uznat kvalitu soupeře a objektivně nahlížet na kritické situace. Kupříkladu zmíněná situace okolo brankáře domácích. Pisatel zřejmě stal hodně daleko, jelikož domácí brankář se do strkanice vůbec nezapojil, a odhozeni hostujícího hráče realizoval jiný z domácích hráčů... Za což mu měla být rozhodně udělena karta... Minimálně zluta. Na druhou stranu popisujete tuto situaci jako faul na brankáře... Uz ovšem nezminite, ze hostující utocnik málem brankáři ukopnul hlavu, když měl už míč v plné moci. Podobna záležitost se opakovala i ve druhém poločase, kdy musel být domácí gólman ošetřování, když do něj skluzem zajel dobihajici útočník. To jen k tomu, když popisujete, jak domácí chtěli zlikvidovat vašeho nejlepšího hráče. Jako objektivní reportér byste měl doplnit, ze stejnou taktiku zvolili i hosté na domácího gólmana. A na konec bych zmínil, ze je vždy jednodušší svalit vinu za prohru na rozhodčího než na nemohoucnost vlastních útočníků, jelikož sanci na skorovani měli dostatek jak hosté, tak domácí. Vzpomeňme minimálně dvě vychytané sance hostí domácím golmanem, stejně tak špatné řešení přečíslení domácích utocniku v závěru zápasu. Mějte hezky den a fotbalu zdar.

FC Rapotice
Tomáš Laš, hráč: Do utkání nastoupili domácí s cílem zneškodnit Radka Valsu, což se jim i málem zdařilo. Radek se však po ošetření do zápasu vrátil. Úvodní dvě branky v naší síti byly jako přes kopírák. Po dvou únicích po pravé straně, jsme nezachytili druhou vlnu a domácí pohodlně skórovali.Do druhé půle jsme vstoupili dobře a byli lepším týmem. Rozhodčí Landsman však drama nepřipustil a hned po rozehrávce zápas ukončil.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín
J. Hladík [-] - T. Láznička [-] , D. Polák [-] , J. Kafka [-] , J. Polanský [-] (55. V. Beran [-] ) , V. Procházka [-] , J. Netolický [-] , T. Kuřátko [-] , L. Doležal [-] (69. D. Jonáš [-] ) , M. Souček [-] (73. K. Kružík [-] ) , T. Bublán [-]

FC Rapotice
T. Laš [-] - M. Laš [-] , D. Šmarda [-] , M. Němec [-] , R. Stér [-] , P. Matoušek [-] , P. Kučera [-] , A. Palát [-] , R. Valsa [-] , M. Dobeš [-] , P. Opálka [-]

ŽK: 19. M. Souček , 37. T. Láznička , 71. D. Polák , 89. J. Netolický - 36. P. Kučera , 36. R. Valsa , 41. M. Němec , 45. P. Matoušek , 60. A. Palát . ČK: 45. M. Laš .
Hráči zápasu: V. Procházka .
Místo: Měřín. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 19:25
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 21:26

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 19:58

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 18:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 22:25
Daniel Procházka

Expert: Adam Macek
Tip experta: výhra domácích

Rapoticím se poslední dobou příliš nedaří a v Měříně těsně prohrají.

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 13:07

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza