Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2019 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouty doma porazily Radešínku


Branky


14

Čtvrté vítězství v řadě po nepříliš povedeném začátku soutěže slaví Kouty, když těsně porazili Radešínskou Svratku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vedli

Domácí sázeli na standardní situace a po jedné z nich v 10. minutě fauloval V.Šacl Coufala. K penaltě se postavil Růžička a domácí vedli – 1:0. Ve 22. minutě vyslal Plhal do brejku Josífka. Ten našel nahrávkou po sebe Mužátka, který parádně z hranice vápna srovnal – 1:1. Chvíli na to vyslal Mužátko do sóla Jinka, ten sice rozvlnil síť, ale jenom boční. Ve 42. minutě dotlačil míč do sítě Coufal a domácí znovu vedli – 2:1. Hosté se dožadovali faulu, který akci domácích předcházel, ale marně. Konec první půle patřil hostům. Ve 44. minutě Mužátko udržel míč, Josífek jej přiťukl Pekárkovi a ten jej poslal do šibenice domácí brány – 2:2. Hned na to Janů vyslal po levé straně Pekárka a ten našel před Stýblem nekrytého Mužátka, který jej levačkou překonal – 2:3.

Domácí dokázali skóre otočit

Druhá půle začala náporem domácích a nakonec rezultovala ve vyrovnávací branku, kterou po centru z pravé strany vstřelil šťastně Nestrojil, když po několika odrazech míč dopravil do sítě – 3:3. Nadále se hrála vyrovnaná partie. Až v 71. minutě zahrávali domácí přímý volný kop, míč se od Janů nešťastně odrazil k Neumannovi, který z hranice malého vápna poslal domácí do vedení – 4:3. Hosté vrhli všechny síly do útoku. Na Pekárkovu přihrávku těsně nedosáhl M.Šacl. V závěru měli příležitost srovnat ze standardních situací Jinek a Josifek, ale oba pálili do zdi.



Ohlasy k zápasu



FK TJ Radešínská Svratka
Jaroslav Šoustar, trenér: Za výkon jsme si minimálně bod zasloužili. Domácí spoléhali jen na auty a jednoduché nákopy, a to na nás bohužel stačilo, když při nich měli i hrstku štěstí. Na tomhle výkonu se dá stavět.



Sestavy


TJ Sokol Kouty
L. Stýblo [-] - M. Dočekal [-] , J. Nováček [-] (46. M. Vrzal [-] ) , M. Nestrojil [-] , M. Semrád [-] , F. Coufal [-] , M. Neumann [-] (86. J. Havelka [-] ) , J. Roušar [-] , J. Růžička [-] , J. Hrůza [-] , D. Navrkal [-]

FK TJ Radešínská Svratka
P. Chrást [-] - Z. Josífek [-] , L. Gabriel [-] , A. Jinek [-] (82. L. Dvořák [-] ) , I. Plhal [-] , M. Šacl [-] , M. Pekárek [-] , M. Mužátko [-] (75. M. Šoustar [-] ) , V. Šacl [-] , J. Janů [-] , Z. Starý [-]

ŽK: 51. M. Nestrojil , 90. J. Havelka - 42. M. Mužátko , 54. Z. Starý , 56. A. Jinek , 80. V. Šacl , 87. L. Gabriel .
Hráči zápasu: M. Nestrojil - M. Mužátko .
Místo: Kouty. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Niederle Zdeněk - JIRSA Miloš, KRYMOVÁ Martina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Kouty jsou doma silné, se Svratkou si poradí