Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 15:30

9.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Želetava nasázela Rapoticím "bůra"


Branky


14

I díky třem rychlým gólům na začátku utkání si želetavští připsali další tři body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly v rozmezí 12 minut

K zápasu Želetavě, by stačilo napsat, co se dělo v úvodních třinácti minutách. První minuta přinesla varování, kdy domácí hráč prošel do našeho vápna jako nůž máslem. Trefil však jen hostujícího golmana. Z následného rohu, přišlo varování číslo dvě! Ani to však hosty neprobralo z letargie a tak o minutu později už domácí trestali. Váhavou hru Sobotky využili domácí hráči a dva na golmana si věděli rady - 1:0. Mizerný odkop od brány vyústil v další kontr domácích. S nabídkou nepohrdli a tak vedli 2:0. Ve třinácté minutě nikým neatakovaný hráč domácích, jednoduše prošel do vápna kde měl v přesile dva na golmana opět snadnou úlohu 3:0.  I když si hosté vytvořili dobré příležitosti, do konce poločasu už branka nepadla.

Na gól hostů domácí rychle odpověděli

Nástup do druhé půle přinesl hostující snížení. Dlouhý nákop propadl domácí obranou a Matoušek  sám před golmanem nezaváhal. Hned v zápětí však šli  domácí opět do tříbrankového náskoku. Přetažený roh nikým neatakovaný Ondráček uklidi do sítě. Domácí zalezli do ulity a k ohrožení branky už hosty prakticky nepustili. Vyjímkou byl gól Milana Laše, který však pro postavení mimo hru nebyl uznán. Místy nepřesnému rozhodčímu nakonec hosté mohou ještě poděkovat, že nevyloučil Radka Valsu. V 85. minutě  zatloukl pomyslný hřebík do rapotické rakve, svým druhým gólem Vrbka a pečetil tak krásným gólem vítězství domácího ansáblu.



Ohlasy k zápasu



FC Rapotice
Tomáš Laš, hráč: Po odehrané půlce podzimu, už je čas na menší rešerši. Po špičkách okolo nikoho chodit nelze ! Priority by si měl každý určit sám. Podmínky pro fotbal v Rapoticích jsou více než ideální. Na každý trénink je posečené hřitě, nafouklý kvalitní balón a za tím vším se skovává spousta práce jednotlivců ! Čtyři hodiny týdně a půl dne o víkendu, není nic co by mělo narušit ať už rodinný, nebo osobní život. Nemělo by být nic lepšího, než po náročné práci, ať už doma nebo v zaměstnání, se jít odreagovat na zelený plácek. Pokud však by měl být fotbal se znakem FC Rapotice na srdci jen povinnost, bude 1. A třída pro Rapotice v budoucnu zbytečným luxusem. Kdo nechce, hledá důvody, kdo chce, hledá způsoby!



Sestavy


Sokol Želetava
J. Partl [-] - T. Vrbka [-] (89. M. Tománek [-] ) , M. Jičínský [-] , V. Čurda [-] (29. M. Ondráček [-] ) , T. Simandl [-] , M. Vrbka [-] , P. Vranka [-] (46. Š. Vladeka [-] ) , M. Vrbka [-] , J. Šrutka [-] , D. Poledna [-] , M. Malík [-]

FC Rapotice
T. Laš [-] - M. Laš [-] , P. Císař [-] (79. J. Dvořáček [-] ) , M. Němec [-] , J. Matoušek [-] , R. Stér [-] , P. Matoušek [-] , R. Valsa [-] , M. Dobeš [-] , P. Opálka [-] , P. Sobotka [-]

ŽK: 22. V. Čurda , 85. M. Vrbka , 89. M. Malík - 16. R. Valsa , 58. M. Laš , 68. P. Matoušek , 72. M. Němec .
Hráči zápasu: T. Vrbka , M. Vrbka .
Místo: Želetava. Počet diváků: 90.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Daniel Procházka

Expert: Martin Sáblík
Tip experta: výhra domácích

Želetava je doma silná. Využije domácího prostředí a body zůstanou doma.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích