V. Šacl 18.
1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 16:00

7.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobonín vyloupil Radešínskou Svratku


Branky


11

Souboj dvou týmů, které před zápasem měli shodně 7 bodů, nakonec skončil vítězstvím hostujícího Dobronína.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nerozhodně

Prvních deset minut snesl výkon domácího celku přísnější měřítko. Rychlé kombinační akce pro křídlech dělali hostům problémy. Josífkovo zakončení však hosté zblokovali a chvíli na to ten samý hráč těsně minul. Michal Šacl mířil přesně, ale jeho pokus vytáhl Jonáš. Mužátko zase těsně nedosáhl na Josífkův pas před odkrytou branku. Hostům stačilo ke gólu málo. Ve 13. minutě domácí obrana neodvrátila pas na Sedláčka, ten si našel odražený míč a přesnou ránou k tyči otevřel skóre – 0:1. O pět minut později vrátil po standardní situaci míč do ohně Josífek a Vojtěch Šacl srovnal – 1:1. Poté se domácí přizpůsobili jednoduché hře hostí, kteří nakopávali míče na Sedláčka a na hřišti se odehrávala nekoukatelná partie plná nepřesností.

Druhým gólem v zápase rozhodl hostující Sedláček

Přestávka toho moc nezměnila. Na hřišti bylo k vidění mnoho nepřesností, dlouhých nákopů a soubojů. Jeden dlouhý míč nakonec v 72. minutě trestuhodně propadl za domácí obranu a Sedláček si se samostatným nájezdem věděl rady – 1:2. Domácí poté sice drželi míč, ale jejich akce postrádali přesnou přihrávku a končili na konsolidované defenzivě Dobronína. Jedinou šanci měl Kamarád, ale skákající míč trefil vysoko nad branku.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka
Jaroslav Šoustar, trenér: Pokud se takto chceme prezentovat v dalších zápasech, tak body získávat nebudeme. Dnešní výkon byl katastrofální, ale musíme jej hodit za hlavu a dovézt body z Herálce.




Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka
P. Chrást [-] - I. Plhal [-] (61. P. Kamarád [-] ) , Z. Josífek [-] (71. L. Gabriel [-] ) , M. Šacl [-] (87. P. Šoustar [-] ) , R. Smejkal [-] , M. Pekárek [-] , M. Mužátko [-] (46. Z. Starý [-] ) , V. Šacl [-] , J. Janů [-] , M. Drdla [-] , A. Jinek [-] (76. J. Chrást [-] )

TJ Jiskra Dobronín
L. Jonáš [-] - T. Sedláček [-] (90. M. Macek [-] ) , K. Bořil [-] (71. D. Meloun [-] ) , J. Smejkal [-] , J. Pospíchal [-] , L. Sedláček [-] , P. Horáček [-] , L. Laňka [-] , M. Hlávka [-] , M. Cink [-] , M. Štefko [-]

ŽK: 74. A. Jinek - 15. P. Horáček .
Hráči zápasu: T. Sedláček .
Místo: Radešínská Svratka. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Masopust Václav - BÍLEK Zdeněk, NENADÁL Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích