Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 13:00

7.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřín doma opět střílel ostrými


Branky


15. M. Provod , 29. M. Štefl , 35. P. Škarda , 48. P. Škarda , 62. M. Provod , 68. J. Šulc , 74. P. Škarda - 6. O. Soukup , 77. V. Bouda
15

Zajeli jsme se podívat na zápas Petřín B - Žákava, abychom zjistili, jestli i tentokrát domácí potvrdí, že jim to doma pálí ostrými. A předpoklady se potvrdily...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rychle prohrávali, ale jen chvíli

Hosté zvolili na velkém hřišti Petřína spíše defenzivní strategii a už ve 3. minutě hasil nebezpečný průnik domácích do vápna žákavský Skala. Prvních 5 minut patřilo domácím, kteří obléhali brankoviště hostů, ale jednu špatnou přihrávku vystihla obrana hostů, která rychle rozehrála na Mencla běžícího po pravé straně hřiště, který naservíroval míč jak na zlatém podnose Soukupovi a ten se z blízka nemýlil. Hosté rázem z jejich první akce vedli 0:1. Následoval opět tlak petřínské ofenzívy, ale i přes slibné časnce, domácí nemířili přesně. Po dalším protíútoku žákavských, který se narozdíl od toho předchozího, nevydařil, rozehrával ve 13. minutě domácí brankář Suchý na Kordíka, ten středem hřiště našel Koudeleho, který před brankou našel Provoda - ten bezpečně srovnal. Vinou zranění musel brzy, už v 18. minutě, odstoupit hostující Aubrecht, kdy jej nahradil Smazal a sestava domácích se tak musela přeformovat. Nový hráč na place se hned několika vydařenými centry z pravé strany, bohužel v následných zakončení chyběla přesnost. 

Po dalším dlouhém obléhání se skóre měnilo ve 29. minutě, když se k vyraženému ostrému centru dostal Štefl a uklidil míč pod břevno. Hosté už nedokázali s domácími držet krok, a tak ve 35. minutě přišlo navýšení na 3:1, když se zprava za obranou uvolnil Štefl a nahrával před bránu Škardovi. Do poločasu už se skóre neměnilo, a to ani když se ze standardní situace netrefil žákavský Soukup, který mířil kousek nad pravý roh soupeřovy brány.

Hosté neudrželi krok s domácími

Druhý poločas odstartoval opět velkou ofenzívou domácích, kteří už ve 48. minutě navýšili vedení na 4:1. Před brankářem se objevil osamocený Škarda, který gólmana přehodil a míč ještě, díky teči zasahujícího brankáře, musel hlavou dorážet do prázdné branky. Špatná rozehrávka hostů se mohla v 58. minutě vymstít, když obrana namazala míč opět Škardovi, ale ten tentokrát minul. Domácí zkoušeli několikrát žákavské nachytat nakopnutím míče za obranu a využitím rychlosti svých hráčů. V 62. minutě se to podařilo Provodovi, který si za obranou zpracovával míč a nekompromisně zavěsil. V 68. minutě už to bylo 6:1, když z úrovně velkého vápna vystřelil domácí Šulc. Poté domácí zvolnili, už se toliko nehnali do útoku a nechali prostor i hostům. Ti hrozili vesměs z protiútoků. V 71. minutě našel dlouhým míčem Bouda spoluhráče Mencla, ale jeho pokus brankář vytěsnil. V 74. minutě ještě z dalšího úniku navyšuje na 7:1 Škarda, který tak kompletuje hattrick. Ale hra už je do konce hry uvolněná. Hostům se podaří po vybojovaném souboji na půlce dostat dlouhý míč na Boudu a ten upravuje skóre na konečných 7:2. I když hosté ještě dvakrát zahrozili, branku se jim vstřelit nepodařilo. 



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň B
Radek Vodrážka, trenér domácích: Pro nás to byl klasický domácí zápas. Doma se nám daří, těžíme zejména z velkého hřiště a toho, že soupeře více přeběháme. Dali jsme hezkých 7 branek. Pro soupeře to bylo těžké. Pochválil bych zejména Trojovského, Škardu a Koudeleho.

FK Žákava
Václav Maněna, trenér hostů: Byl to jednoznačný zápas pro soupeře. My jsme se drželi zhruba prvních 20 minut, ale poté se ukázala jejich kvalita, zejména při práci s míčem. Bez námitek, zasloužená výhra.



Sestavy


SK Petřín Plzeň B
V. Suchý [-] - T. Koudele [-] , J. Šulc [-] , M. Provod [-] , P. Škarda [-] , M. Štefl [-] , M. Lávička [-] , M. Kordík [-] (77. A. Rada [-] ) , A. Kohout [-] , M. Trojovský [-] (68. P. Bendl [-] ) , D. Voves [-]

FK Žákava
O. Soukup [-] - J. Tišl [-] , V. Mencl [-] , L. Drugda [-] , M. Skala [-] , J. Aubrecht [-] (18. J. Smazal [-] ) , O. Soukup [-] , M. Boukal [-] (65. A. Huňáček [-] ) , S. Nekola [-] , J. Winkelhöfer [-] , V. Bouda [-]

ŽK: 55. L. Drugda , 80. O. Soukup .
Hráči zápasu: P. Škarda .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Burda Václav - ŠIMEK František, SCHNEIDER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Jiří Švamberg
Tip experta: výhra domácích

Petřín především doma rozdává bohaté gólové příděly, takže si myslím, že pokud hosty nepodcení, tak s přehledem zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích