Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 17:00

5.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři hráči v Kaznějově nedohráli


Branky


18

Dosud neporažený Kaznějov doma přivítal Žákavu, která chtěla napravit domácí zaváhání s Kralovicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nasazení domácích utnul až Soukup

Ale domácí od prvních minut ukazovali soupeřům svou dominanci na hřišti. Hned v 10. minutě se trefil Ondřej Běhounek a dostal tak domácí do vedení. Nepřidání dalších branek však trestali hosté, když z ojedinělé akce uklidil míč deset minut před přestávkou do sítě Soukup a bylo srovnáno. A srovnáno bylo nejen na světelné tabuli, ale do hry se poté dostali i hosté, kteří pak nejednou zahrozili.

 

Hrubé fauly se trestají

Kdo by si myslel, že se hra po přestávce přesune opět do otěží domácích, mýlil by se. Domácí šli sice v 59. minutě opět do vedení, ovšem po chvilce za hosty odpověděl dobře hrající Drugda. A toto domácí asi špatně skousli – hra začala být čím dál tvrdší. Dvě minutky po vyrovnání šel předčasně do kabin za druhou žlutou kartu střelec úvodní branky, Běhounek. Jeden ze zbytečných faulů v blízkosti pokutového území, za který Kopač obdržel žlutou kartu, poté využili hosté k obratu, když se trefil kapitán Tišl. Kopačovi však jedna žlutá karta nestačila a v 82. minutě se po druhé žluté vydal za spoluhráčem Běhounkem do kabin. Dvojnásobné přesilovky využili hosté k navýšení na 2:4, konkrétně Boukal. Aby červených nebylo v tomto utkání málo, obdržel jednu zbytečnou i hostující Smazal, také po druhé žluté. Hosté si potom už výsledek pohlídali.

 

AUTOR: JAKUB VOLÁK

 



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Kaznějov
Jiří Švamberg, brankář domácích:: Přestože soupeř zvolil taktiku spíše nakopávaných balónů a my rychlou kombinační hru, zápas byl díky mokrému terénu spíše soubojový a rozhodčí tento styl v prvním poločase dost podporoval. Bohužel jsme i přes velké závary dokázali dát jen jeden gól a soupeř dokázal před koncem půle z takové spíše pološance vyrovnat. Ve druhé půli rozhodčí změnil způsob vedení hry a začal, bohužel pro nás, nekompromisně trestat i drobné fauly, z čehož následně plynula obě vyloučení našich hráčů. V 9 lidech už jsme se poté na nic nezmohli. V našem týmu bych vyzdvihl výkon dorostenců Matěje Mareše a střídajícího Filipa Vaňourka, kteří odehráli výborná utkání a svědomitě plnili zadané úkoly.

FK Žákava
Jakub Tišl, kapitán hostů:: Domácí byli z počátku aktivnější a jistě měli víc ze hry. My jsme se do kombinací těžko dostávali, navíc jsme brzy prohrávali. Po vyrovnání se však hra vyrovnala. Domácí chtěli doma vyhrát, ale byli přehnaně agresivní, z čehož pramenily jejich žluté a následně červené karty. Po obratu jsme si už výhru pohlídali. Vyzdvihl bych u nás Vaška Mencla a Vaška Boudu, který poprvé hrál v obraně a zápas se mu povedl.



Sestavy


FK Bohemia Kaznějov
J. Švamberg [-] - D. Vinkler [-] (54. F. Vaňourek [-] ) , M. Tichý [-] , J. Fedorco [-] (24. V. Vašíček [-] ) , J. Hyneš [-] (62. M. Fedorco [-] ) , J. Kopač [-] , M. Mareš [-] , J. Vondráček [-] , O. Běhounek [-] , T. Jung [-] , T. Vaneš [-]

FK Žákava
T. Kosnar [-] - V. Bouda [-] , V. Mencl [-] , J. Smazal [-] , L. Drugda [-] , R. Škala [-] , O. Soukup [-] , A. Huňáček [-] (65. R. Kalousek [-] ) , M. Boukal [-] (89. M. Skala [-] ) , J. Winkelhöfer [-] , J. Tišl [-]

ŽK: 30. O. Běhounek , 75. J. Kopač - 78. J. Smazal . ČK: 66. O. Běhounek , 82. J. Kopač - 86. J. Smazal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Brůha Radek - JAKŠ Jan, STROLENÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích