Baník na domácí půdě přehrál Horní Břízu


Branky


24

Tento duel měl být papírově vyrovnaný a čekalo se, že první branka v zápase bude tou rozhodující. Opak byl ale pravdou..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení šli hosté

Úvod zápasu byl z obou stran opatrnější a na obou stranách se kupily nepřesnosti. Ve 20. minutě šla do vedení Horní Bříza, když pěkná střela z přímého kopu v podání Netáhla doplachtila až za brankovou čáru. Stříbro se poté hnalo za vyrovnáním a to přišlo v 36. minutě z kopačky Skopového.

Poslední slovo ale měli opět borci hostujícího celku, konkrétně Mašek, který čtyři minuty před poločasovou pauzou upravil skóre na 2:1 pro Horní Břízu.

Hattrick Skopového přispěl k obratu

Druhé dějství nabídlo opačný obraz hry, než to první. Domácí se pomalu, ale jistě začínali prosazovat ve hře jeden na jednoho a vyrovnání viselo ve vzduchu. V 54. minutě rozjásal domácí příznivce Korynta, který srovnal na 2:2. No a za dalších pět minut se Baník dočkal obratu zásluhou útočníka Bůžka, který s klidem dopravil kulatý nesmysl za záda Schimmera.

V 73. minutě přišla další změna skóre a opět se radovalo Stříbro. Svou druhou branku v utkání vsítil Skopový.

Tečku za zápasem udělala penalta, kterou v 79. minutě vyrobil obránce Horní Břízy. K míči si stoupl Skopový a s ledovým klidem zkompletoval hattrick.

Po zbylých dest minut se utkání již jen dohrávalo a Horní Bříza odjíždí ze Stříbra po prohře 2:5 s nepořízenou.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro
Radek Hřebík, kapitán domácích: První poločas byl z naší strany hodně špatný. Moc nám to nelepilo, jednoduché přihrávky končily u soupeře na kopačkách a ten nás dvakrát potrestal. Druhý poločas byl opakem prvního. Zlepšil se pohyb, důraz a to vedlo ke vystřelení čtyř gólů a zaslouženým třem bodům. Pro nás představuje výhra nad Horní Břízou důležitý vstup do soutěže.




Sestavy


TJ Baník Stříbro
A. Mikulovský [-] - G. Lanfranchi [-] , T. Bůžek [-] , R. Skopový [10.0] , J. Korynta [-] , T. Vejvoda [-] , R. Dyk [-] , D. Tůma [-] , R. Hřebík [-] , P. Demjan [-] , O. Pavlas [-]

SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - J. Paukner [-] , J. Mašek [-] , J. Kraček [-] , P. Chocholatý [-] , A. Kellich [-] , Z. Netáhlo [-] , P. Voves [-] , A. Lavička [-] , V. Zavadil [-] , R. Šimice [-]

ŽK: 20. A. Mikulovský , 34. P. Demjan - 26. Z. Netáhlo .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: MIFKOVÁ Hedvika - ŠIŠKA Pavel, MAZANEC Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 8. 2019 14:50
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Žíla

Expert: Ladislav Hajšman, hráč Rapidu Plzeň
Tip experta: výhra hostů

Horní Bříza si těsně odveze 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích