Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2019 16:30

7.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hluboká si doma uhájila tři body


Branky


2. J. Novák , 23. F. Dědina , 35. J. Novák , 68. J. Novák , 78. P. Hájek , 86. P. Hájek - 12. M. Diviš , 13. M. Diviš , 70. J. Beneš
16

Dačice potřebovaly bodovat, dvakrát se jim podařilo snížit náskok soupeře, ale to nestačilo. Ke konci utkání si své vítězství Hluboká pojistila ještě dvěma góly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se dostali do vedení a udrželi si jednobrankový rozdíl

Na samém počátku prvního poločasu domácí otevřeli skóre, když ve 2. minutě po rohovém kopu trefil  branku Jan Novák. Hosté však o sobě dali brzy vědět a ve 12. minutě a hned nato ve 13. minutě skóroval Miroslav Diviš a Dačice se tak dostaly do vedení 1:2. Domácí na to odpověděli ve 23. minutě, kdy Filip Dědina vyrovnal na 2:2. Před koncem poločasu ve 35. minutě přidal další branku opět Jan Novák a do šaten se tak odcházelo za stavu 3:2.

Ve druhé půli se diváci dočkali ještě čtyř branek

Ve druhém poločase se hosté snažili domácí zatlačit, ale bez vážnější šance a tedy i bez gólu. Naopak domácí tým toho využil a po standardní situaci v 68. minutě se potřetí trefil Jan Novák a zvýšil tak na 4:2. Ovšem dvě minuty poté trefil bránu domácích hrající trenér Jan Beneš a snížil tak náskok soupeře na 4:3. Hosté byli odhodlaní vyrovnat, ale jejich naději zmařil v 78. minutě Pavel Hájek krásnou střelou z přímého kopu. Své vítězství Hluboká stvrdila v 86. minutě, kdy znovu skóroval Pavel Hájek na konečných 6:3. V dalším kole budou Dačice hostit Ševětín a Hluboká zamíří do Veselí.



Ohlasy k zápasu



FK Dačice
Jan Beneš (trenér): Na Hluboké se hrál spíše než kvalitní fotbal bojovný zápas, kdy se hned v úvodu domácí dostali do vedení po rohovém kopu. Nám se ale po chvíli povedlo dvěma slepenými góly Diviše skóre otočit. Ovšem od té doby až do přestávky byl soupeř aktivnější a po zásluze se zase dostal zpět do vedení. Úvod druhé půle patřil nám. Dokázali jsme předvádět naši hru a soupeře jsme zatlačili. Bohužel, bez váženější šance a tudíž i bez gólu. Toho Hluboká využila a odskočila po standardní situaci na 4:2. Vzápětí jsme snížili, trefil jsem se já, a když to vypadalo, že se nadechujeme k závěrečnému tlaku, soupeř krásnou střelou z přímého kopu znovu odskočil. Další vývoj si Hluboká už pohlídala a v závěru ještě výhru pečetila šestou trefou. V utkání jsme měli dobré pasáže hry, vstřelil jsme venku tři góly, ale zápas nám prohrály obranné standardní situace.



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou
S. Fanta [-] - P. Kössl [-] , J. Čermín [-] - J. Rubick [-] , O. Krátký [-] , K. Kadlec [-] , M. Blažek [-] , T. Kučera [-] (62. D. Říha [-] ) - F. Dědina [-] (83. L. Adam [-] ) , J. Novák [-] (68. P. Hájek [-] ) , T. Adam [-] -

FK Dačice
V. Zejda [-] - J. Beneš [-] , M. Votava [-] , T. Zejda [-] (62. R. Máša [-] ) , D. Točík [-] , M. Distel [-] (86. M. Šlápota [-] ) , M. Diviš [-] , M. Šimánek [-] , D. Křivánek [-] , O. Nováček [-] , J. Brtník [-] (68. O. Beníček [-] )

ŽK: 39. D. Točík , 82. R. Máša .
Hráči zápasu: J. Novák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Písek Martin - PEČENKA Miroslav, TALÍŘ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Dana Bendová

Expert: Martin Maňhal
Tip experta: výhra domácích

Zde nemohu jinak. Volím jasnou jedničku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích