3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 16:00

9.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ani Meteoru se nepodařilo udolat Olympii


Branky


17

V tomto kole opět nedala Olympie soupeři šanci a tak dál jede na vítězné vlně. V tabulce si drží už šestibodový náskok před Hlubokou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel domácí Lukáš Stoklasa

Do první velké šance se dostal Štos, ale jeho střela skončila na tyči. I hosté měli šanci, ale jejich tutovku vychytal Vachuta. Další šanci domácího Plojhara vytáhl Klejna a při ráně Stoklasy mu pomohlo břevno. Až ve 30. minutě otevřel skóre utkání Stoklasa, který využil Houskovo pasu za obranu a propálil brankáře. Domácí tak šli do vedení 1:0. Do konce prvního poločasu už další branka nepadla.

Domácí přidali dvě branky a bylo rozhodnuto

Ve druhém poločase se hra držela spíše ve středu hřiště, díky mnoha nepřesnostem v rozehrávce. Nejdříve mohl zvýšit vedení domácích Štos, ale jeho slabší střelu brankář chytil. Prosadil se až Stoklasa v 75. minutě, když po přiťuknutí od Štose utekl obráncům a obstřelil Klejnu. Poté ještě v 80. minutě přidal další branku Mravec, který uklidil do brány přihrávku Housky. Meteor nepředvedl vůbec špatný výkon, ale na hladovou Olympii to nestačilo. V dalším kole se utká Meteor Tábor s Hlubokou a Olympie zavítá na budějcké hřiště Slavie.



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Týn nad Vltavou
Jiří Orlíček (trenér): V prvním poločase jsme měli několik šancí - Štos nastřelil tyč, Plojhar byl vychytán brankářem hostí, Stoklasa nastřelil břevno. Ve 30' Stoklasa propálil brankáře 1:0. Hosté dobře bránili a měli v 9' super šanci, kterou vychytal brankář Vachuta. Ve druhém poločase měl Štos dvě šance, Brom po rohu Mravce trefil břevno. V 74' Štos vysunul Stoklasu, který navýšil skóre na 2:0. Za další tři minuty měl Plojhar 100% šanci, ale bodlem trefil vedle. V 81' po Houskově centru Mravec - 3:0. Dobře zahráli oba střelci branek.




Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou
J. Vachuta [-] - V. Dobal [-] , L. Mravec [-] , J. Brom [-] , J. Plojhar [-] (78. R. Šťastný [-] ) , R. Štos [-] , P. Vařil [-] , T. Houska [-] (81. J. Mezera [-] ) , M. Boček [-] (62. M. Šálený [-] ) , J. Meidl [-] , L. Stoklasa [-]

FK METEOR Tábor
P. Klejna [-] - J. Bartáček [-] , P. Břenda [-] - J. Pípal [-] , R. Ševčík [-] , D. Fiala [-] , F. Lorenc [-] (73. F. Široký [-] ) - D. Švejda [-] (87. P. Michalec [-] ) - V. Kollárik [-] , P. Štumfol [-] , R. Pilař [-]

Hráči zápasu: L. Stoklasa - J. Pípal .
Počet diváků: 190. Rozhodčí: Brych Jiří - MRÁZ Roman, TOMAŇ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Dana Bendová

Expert: Jakub Vachuta
Tip experta: výhra domácích

Věřím, že prodloužíme naši sérii výher o další.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích