Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2019 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lišov si doma poradil s Kovářovem


Branky


13

Poté co Kovářov v úvodním kole smetl vysokým skóre Lokotku, hráči Lišova šli do utkání s respektem. To se jim vyplatilo a cenné tři body zůstaly doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle patřila domácím

Hráči Lišova začali utkání opatrně a i když občas spěchali s finální přihrávkou, kterou většinou pokazili, první poločas měli celkem pod kontrolou. V 30. minutě skóroval domácí Petr Kandl a o osm minut později, tentýž hráč vstřelil další branku. Domácí se tak s lehkým náskokem ujali vedení, které si udrželi do konce poločasu.

Hosté v druhé části zahrozili

Po odehrané desáté minutě druhého poločasu poslal František Bambule pěknou přihrávku na Davida Mlýnka a ten zvýšil stav na 3:0. Domácí hráči už byli v klidu a ve hře polevili. Toho hosté využili a v 68. minutě vstřelil branku Michal Brůžek. Než se domácí stačili oklepat, Brůžek po dvou minutách opět skóroval a snížil tak stav na 3:2. Hráči Kovářova začali vyvíjet větší tlak na soupeře. Utkání se chýlilo ke konci a nervozita domácích stoupala. Oddechnout si mohli až v 89. minutě, kdy se z rychlého protiútoku trefil Petr Vávra. Konečný stav tak byl 4:2 a domácí hráči si připsali důležité první tři body. V dalším kole zavítá Lišov na hřiště Nové Včelnice a Kovářov bude hostit Týn nad Vltavou.



Ohlasy k zápasu


SK Lišov
Jiří Beneda: Ze soupeře jsme měli trochu respekt, protože soutěž začal vysokým vítězstvím. Začali jsme trochu opatrněji, první poločas jsme měli vcelku pod kontrolou a díky dvěma brankám Petra Kandla zaslouženě vedli. Závěr byl nervózní, museli jsme se bránit tlaku hostí ale naštěstí se krátce před koncem z rychlého protiútoku krásně trefil Petr Vávra a tak jsme získali důležité 3 body.




Sestavy


SK Lišov
M. Maršán [-] - P. Kandl [-] (68. P. Vávra [-] ) , D. Koláček [-] , P. Shýbal [-] , J. Mach [-] , D. Bouchal [-] , D. Mlýnek [-] , J. Kándl [-] (60. L. Burda [-] ) , D. Brtna [-] , L. Mlýnek [-] (25. M. Fiktus [-] ) , F. Bambule [-]

TJ ZD Kovářov
V. Baštýř [-] - M. Brůžek [-] , F. Škoch [-] , M. Smetana [-] , J. Svojše [-] , M. Faukner [-] , J. Novák [-] (46. L. Holub [-] ) , P. Jarošík [-] , M. Suchan [-] , M. Kvasnička [-] , J. Hubička [-]

ŽK: 63. P. Kandl , 68. D. Mlýnek , 89. P. Vávra , 90. F. Kyrián , 90. M. Maršán - 74. J. Svojše , 84. M. Smetana .
Hráči zápasu: P. Kandl - M. Brůžek .
Počet diváků: 92. Rozhodčí: BOČEK Petr - KŘÍŽ Karel, PRINZ Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Administrátor klubu - SK Ševětín | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Kovářov považuji za černého koně celé soutěže. Nicméně Lišov je zkušený tým a doma nenechá nic zadarmo. Tipuji remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích