0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 16:30

7.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na Rudolfově se čekal vyrovnaný a urputný souboj a skutečnost toto očekávání potvrdila. Bohužel však na úkor fotbalové kvality


Branky


22

Rudolfovští již dlouho nezakusili, jak chutná vítězství, naposledy to bylo hned v prvním kole. Jankov je v tomto ohledu jen o jednu výhru úspěšnější, zatím spíše sbírá remízy. Zápas naplnil papírové předpoklady a mužstva si po zásluze rozdělila body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí poznali, proč se Jankovským tak těžko střílí góly, první půle mnoho šancí nepřinesla

Úvod zápasu nabídnul opatrný fotbal. Domácí se snažili diktovat tempo hry, avšak hosté je drželi na distanc. Ti se dopředu moc nehrnuli a čekali na chybu soupeře. Ta přišla v 15. minutě. Po špatném odkopu rudolfovského hráče J. Kovačičina se míč vrátil zpět do vápna, kde se M. Lovička pokusil technickou střelou překvapit gólmana Teringela. Jeho ne příliš prudká rána se ke smůle hostů jen otřela o levou tyč. Domácí k útokům využívali především pravou stranu hřiště, ale jejich snahy k žádným šancím nevedly. Ve 20. minutě domácí zahrávali rohový kop. Pro centr si šel gólman hostů J. Komárek, míč mu vypadl z rukavic. L. Janák se snažil míč dorazit do sítě, ale brankář byl pozorný a napodruhé míč již lapil. Oba celky divákům moc fotbalové krásy rozhodně nenabízely, hráči se utápěli v osobních soubojích, z čehož rezultovala mnohá žlutá napomenutí. O tom, že Jankovští nehrají zrovna rukavičkách, se v minulém kole přesvědčil již Osek. Nicméně ani domácí v tomto ohledu nezůstávali pozadu. Hvizd rozhodčího, který ukončil první půli, byl vysvobozením jak pro hráče, tak i pro diváky.

Druhá půle též bez branek, Jankovští vyhráli alespoň na žluté karty

Druhá půle nabídla bohužel všem zúčastněným stejný obrázek hry, jako ta první. Domácí se snažili být na míči, ale obrana Jankova byla pro ně nepřekonatelná. Pěknou kombinaci předvedli domácí v 51. minutě. J. Hrbáč poslal pěknou přihrávku mezi dva obránce na nabíhajícího L. Janáka, ale toho zradilo zpracování, jinak by šel sám na gólmana. Velkou šanci zazdili Jankovští v 60. minutě, kdy jeden z nich osamocený ve velkém vápně hlavičkoval mimo. Na druhé straně v 67. minutě netrefil ideálně poskakující balón v malém vápně Š. Prokeš, jeho projektil zamířil kamsi do oblak. v 72. minutě se 4 hosté hnali na dva obránce domácích, ale nevyřešili situaci dobře. Nahrávku na osamoceného M. Rytíře dokázal T. Teringl přečíst a šanci včasným výběhem zlikvidoval. S blížícím se koncem zápasu se hra začala opět kouskovat, od kopaček se jiskřilo a sudí musel horké hlavy zchladit pomocí žlutého katronku. Šanci strhnout vedení na svou stranu měli hosté v 84. minutě. Po průniku středem hřiště dostal L. Fajtl míč do prostoru, ale ani on nedokázal zamířit mezi tyče. V 87. minutě šli hosté do deseti, V. Bürger zastavil nedovoleně unikajícího J. Šindeláře a sudí ocenil jeho skluz žlutou kartou. A jelikož byl Bürger napomínán již podruhé, musel předčasně do sprch. Vyfauloval se během deseti minut. Domácí však krátkou přesilovku využít nedokázali, a tak zápas skončil spravedlivou remízou. Že bylo utkání opravdu tvrdé, svědčí i počet žlutých karet. Celkem jich sudí ukázal 8 + jednu červenou. Ale soupeři si po utkání podali sportovně ruce a udělali tak definitivní tečku za zápasem.



Ohlasy k zápasu


SK Rudolfov
Jiří Nárovec, trenér: Tradiční okresní derby bylo klasickým případem zápasu dvou rozdílných poločasů. Ten první byl jednoznačně v naší režii, ale proti dobře organizované obraně jsme se nedokázali prosadit. V tom druhém byl o něco lepší soupeř, který nevyužil dvě dobré možnosti. V naší situaci je to samozřejmě další nepříjemná domácí ztráta a myslím, že s bodem neodjížděl spokojený ani Jankov. Ale vzhledem k průběhu zápasu je z mého pohledu remíza spravedlivá.




Sestavy


SK Rudolfov
T. Teringl [-] - J. Hrbáč [-] , J. Novotný [-] , O. Hajný [-] , M. Pexa [-] - V. Vejvar [-] (79. F. Peiger [-] ) , J. Kovačič [-] , Š. Prokeš [-] - J. Šindelář [-] - R. Pouzar [-] , L. Janák [-]

SK Jankov
J. Komárek [-] - P. Beránek [-] , M. Popelka [-] , M. Kroneisl [-] , V. Bürger [-] - P. Klíma [-] , M. Kollár [-] (73. P. Maxa [-] ) , M. Rytíř [-] , L. Fajtl [-] , M. Lovička [-] - T. Smékal [-]

ŽK: 11. R. Pouzar , 50. J. Novotný , 85. J. Hrbáč - 25. M. Popelka , 32. M. Lovička , 45. M. Rytíř , 78. V. Bürger , 81. P. Klíma . ČK: 87. V. Bürger .
Hráči zápasu: T. Teringl - J. Komárek .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Havlík Martin - ONDŘEJ Adam, POLÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Karel Korec

Expert: Karel Holzepl
Tip experta: výhra hostů

Jankovu se ve venkovních zápasech daří a svou výhrou to potvrdí i na Rudolfově.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza