Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2019 10:00

4.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný duel pro sebe domácí rozhodli v závěru utkání


Branky


23

Třebonští zajížděli na půdu domácího Lažiště s dvěma výhrami v zádech. Domácí střídají světlé okamžiky s těmi horšími, a tak se očekával zajímavý duel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha hostů byla platonická, domácí nekompromisně využívali své šance

Po rozpačitém úvodu sezóny najeli Lažiští na vítěznou vlnu a tento trend potvrdili i proti nevyzpytatelné Třeboni, i když se jejich vítězství nerodilo zrovna lehce. Byli to naopak hosté, kteří v úvodu diktovali tempo hry. Aktivním pohybem nepouštěli domácí na balón, leč jejich aktivita k žádným šancím nevedla. Domácí postupně vyrovnali hru a hned z první šance nečekaně udeřili. V 6. minutě se hlavou k tyči trefil domácí Sedláček po povedeném centru J. Rauschera. Posledně jmenovaný po chvíli nabil opět Sedláčkovi, ale tentokrát jej vychytal hostující brankář a Sedláčkovu střelu pohotově lapil do své náruče. Třeboň i nadále útočila a hnala se za vyrovnáním. Tím však otvírala okénka ve své obraně, do kterých domácí hbitě pronikali. Po další brejkové akci mohli domácí opět vítězoslavně zvednout ruce. Běžela 24. minuta, když po narážečce domácích letěl centr do ohně. J.Rauscher ho sice minul, ale dokonale jej na zadní tyči zastoupil Albert a pohodlně zvýšil na 2:0. V závěru půle si Třebonští vypracovali svou snad jedinou pořádnou šanci za poločas, ale Holzepl odmítnul snížení.

Třeboň se dokázala vrátit do zápasu, v napínavém závěru ale nakonec padla

Druhá půle byla kopií té první, obraz hry se příliš nezměnil. Hosté se tlačili do útoku, ale obrana domácích odolávala. V době sílícího tlaku hostů se nešťastně zranil gólman domácích a jeho náhradních již kapituloval. V 75. minutě se po dlouhém nákopu dostal k míči Průcha a nekompromisní ranou z voleje dal hostům šanci na zisk bodů 1:2. Tu umocnil o tři minuty vyrovnávajícím gólem Přibyl. V 78. minutě Tesař ve svých rukavicích nezkrotil štiplavou Holzeplovu ránu ránu a z následnou dorážku snad ani nešlo neproměnit – 2:2 a začínalo se od znova. Hosté byli na koni a sahali po třech bodech. Ale pak přišla pro ně osudová 83. minuta, která rozhodla o tom, že všechny body zůstanou doma. Domácí Makoš si pohrál s obráncem a vyzkoušel pozornost Kopeckého. Ten jeho střelu sice vyrazil, ale přímo ke kopačkám M. Sedláčka, který tak mohl odšpuntovat velikou radost domácích.

Ze strany hostů to nebyl úplně povedený zápas, jen optická převaha na vítězství nestačila. O tom rozhodují góly a těch domácí dokázali vsítit více. Reparát mohou Třebonští složit na domácím hřišti proti důrazně hrající Blatné. Naopak pro domácí bude velmi těžké potvrdit tři body na hřišti Protivína, který je v úvodu sezóny ve skvělé formě.



Sestavy


FK Lažiště
Z. Vojtíšek [-] (49. D. Tesař [-] ) - J. Rauscher [-] (85. P. Ostádal [-] ) , M. Hojdekr [-] , P. Bízek [-] , J. Albert [-] (72. D. Sedláček [-] ) - M. Sedláček [-] , J. Volmut [-] (60. T. Vokatý [-] ) , J. Macek [-] , J. Hušek [-] , J. Makoš [-] - J. Rauscher [-] (63. J. Linhart [-] )

TJ Jiskra Třeboň
J. Kopecký [-] - D. Doležal [-] (46. M. Přibyl [-] ) , V. Týnavský [-] (32. D. Bartl [-] ) , J. Vranovský [-] (46. M. Franěk [-] ) , T. Lonsmín [-] (72. M. Cimerhanzl [-] ) , J. Kubata [-] , M. Průcha [-] , K. Holzepl [-] , J. Matoušek [-] , P. Koktavý [-] , J. Schneider [-]

ŽK: 42. J. Albert , 81. M. Sedláček - 54. K. Holzepl , 69. J. Kubata , 83. J. Matoušek .
Hráči zápasu: M. Sedláček - M. Průcha .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BROM Josef - PANSKÝ Michal, POLÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza