3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.11.2019 14:00

13.kolo, ČFL B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Ústí nad Orlicí porazilo Zbuzany


Branky


5. J. Strnad , 39. D. Mayer , 46. A. Nágl - 52. D. Surmaj
12

Ústí nad Orlicí doma zdolalo Zbuzany, hosté dohrávali o deseti bez vyloučeného Kostky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Parádní návrat domácího Strnada

Problém s obsazením místa stopera za distancovaného Jakuba Chlebouna vyřešil návrat Strnada, který se po těžkém zranění a operaci po roce poprvé postavil na své místo. A už v 5. minutě oslavil Josef Strnad parádní comeback, když nekompromisní hlavičkou zúročil přesný centr Langera z přímého kopu po faulu na Součka, 1:0. Společně s výborně hrajícím Skalickým pak navrátilec bez problémů zvládl další minuty zápasu. Hosté po gólu trochu ožili a branku Jiskry ohrožovali pokusy ze střední vzdálenosti. V 11. minutě velmi nebezpečně, těsně vedle, pálil Trýzna. Ve 21. minutě se po rohovém kopu na druhé straně dostal k zakončení Souček, z deseti metrů ale mířil také mimo tři tyče. Za stálého deště a v zimě zahřálo přítomné příznivce Jiskry pěkné sólo Špatenky z půlky hřiště na vápno, které ale ve 23. minutě skončilo střelou nad branku. Po dalších dvou pokusech hostů z dálky těsně vedle, přišla velmi rušná 28. minuta, v níž nejdřív Souček trefil z voleje břevno a po závaru ve vápně se pak kopal další roh. Odražený míč si na hranici šestnáctky zpracoval Denis Mayer a svůj velmi dobrý výkon korunoval parádní střelou do šibenice, 2:0. Více možností první poločas nenabídl, do kabin tak odcházeli spokojenější domácí.

Hosté v deseti nedokázali vyrovnat

Dvougólový náskok po poločase bývá ošidný, domácí na tento stav zareagovali rezolutně. Krátce po zahájení druhého poločasu se na levém křídle uvolnil Langer, svým dalším gólovým centrem našel na malém vápně Adama Nágla, jenž razantně napálil míč do sítě, 3:0. V 53. minutě ale hosté využili uspokojení domácích a po rychlé akci z levé strany bezpečně zakončil zblízka David Surmaj ,3:1. Šanci Zbuzan o dramatizaci zápasu pokazil v 63. minutě Kostka, jenž byl za oplácení potrestán červenou kartou. Domácí mohli ještě zvýšit v 73. minutě, kdy se po výběhu brankáře a jeho špatném zásahu dostal k míči Špatenka, ale jeho pokus z velké dálky zastavil jeden z obránců. Hosté se i nadále sympaticky snažili, ale domácí borci zápas v poklidu dovedli do vítězného konce, který je navrací zpět do lepšího středu tabulky.

 

 

Napsal Jan Skácel - TJ Jiskra Ústí nad Orlicí

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Vladimír Chudý - trenér: Odehráli jsme velmi dobrý první poločas, kdy jsme byli lepší, vytvořili jsme si řadu dobrých gólových situací zejména ze standardních situaci. Škoda, že jsme využili jen dvě. Poločas jsme vyhráli 2:0. Hned zkraje druhého poločasu jsme zvýšili na 3:0 a zdálo se hotovo. Bohužel soupeř rychle snížil na 3:1 a bylo to rázem dramatičtější. Soupeř měl územní tlak, ale žádnou velkou šanci si nevytvořil. My jsme měli náznaky rychlých protiútoků, bohužel jsme je nedotáhli do konce. Utkání jsme dotáhli až do vítězného konce a získali zaslouženě tři body.

FK Zbuzany 1953, z.s.
Jindřich Jirásek - trenér: Trochu jsme zaspali úvod utkání, ale po herní stránce to bylo, zvláště ve druhé půli, dobré utkání. Sice jsme prohráli, ale herně jsme nepropadli. I v deseti jsme soupeře přehrávali, ale nebylo nám souzeno vyhrát.



Sestavy


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
J. Krátký [-] - J. Souček [-] (83. M. Krátký [-] ) , J. Strnad [-] , V. Pazdera [-] (65. F. Grepl [-] ) , P. Langer [-] , A. Nágl [-] (89. T. Pinkava [-] ) , V. Habrman [-] , O. Skalický [-] , V. Špatenka [-] , P. Falta [-] , D. Mayer [-] (74. Z. Vaňous [-] )

FK Zbuzany 1953, z.s.
P. Víšek [-] - M. Lička [-] , D. Kostka [-] , P. Čapek [-] (70. V. Přeučil [-] ) , P. Ježdík [-] (65. L. Bielesz [-] ) , J. Trýzna [-] , D. Surmaj [-] , M. Hanuš [-] , J. Zákostelský [-] , D. Matějka [-] , M. Maleček [-]

ŽK: 84. F. Grepl , 85. A. Nágl - 37. M. Maleček , 59. P. Ježdík . ČK: 62. D. Kostka .
Hráči zápasu: A. Nágl , J. Strnad .
Počet diváků: 390. Rozhodčí: Matějček Milan - ŠVAGR Tomáš, HÁDEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 10:05

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 09:15
Trenér, Vedení klubu, Zpravodaj - FK Přepeře | Liberecký | Semily

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 18:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 12:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 09:16

Tip: výhra domácích