J. Park 51.
1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.10.2019 14:30

12.kolo, ČFL B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Teplické béčko se zvedá, vyhrálo v Pardubicích


Branky


12

Po trgickém úvodu sezóne Teplice poprvé zaznamenaly výhru za tři body. Překvapivě to odneslo béčko Pardubic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Pardubice B
Kamil Řezníček - trenér: V utkání jsme nebyli fotbalově horším týmem, ale bohužel opět jsme připustili soupeři náskok v podobě dvou branek a poté jsme začali honit výsledek. Bohužel se nám do konce utkání vyrovnat již nepodařilo a proto se zrodila naše prohra.

FK Teplice B
Jaroslav Kolínek - trenér: Dlouhý půst bez tříbodového zisku v základní hrací době jsme nakonec zlomili v Pardubicích. Myslím, že jsme vyhráli zaslouženě, protože jsme si vytvořili více brankových příležitostí a konečně si připsali výhru za tři body. Celkově hra v poli byla vyrovnaná, ale my byli přesnější ve finální fázi a dostali se do více vyložených šancí. Proměnili jsme však jen dvě a když domácí hned v začátku druhého poločasu po standardní situaci šťastně snížili, byl konečný výsledek pořád otevřený. Po brance domácích a vynuceném střídání zraněného a do té doby velmi dobře hrajícího Trubače nás pardubičtí hráči na několik minut přitlačili na naší polovině, ale našli jsme sílu se znovu poměrně brzy zvednout a eliminovat tlak červeno-bílých vlastní kvalitní ofenzivou a rychlým přechodem do soupeřovi šestnáctky. Do velkých šancí se dostali Mustafič a agilní Radosta, ale bohužel bez kýženého brankového efektu. Pět minut před koncem se do samostatného nájezdu dostal Berešík, ale jeho střelu brankář Pardubic vyrazil. Hned jsem si říkal, že to je podobná situace jako v Živanicích, kdy jsme v samostatném nájezdu mohli rozhodnout a nepodařilo se a nakonec jsme ještě v samotném závěru inkasovali vyrovnávací branku. Tentokrát se však situace neopakovala a my utkání dovedli do vítězného konce. Samozřejmě jsme měli po závěrečném hvizdu rozhodčího Vyhnanovského velkou radost a kluci si po tak dlouhé době užili pocit tříbodového zisku a já je v oslavách nechtěl krotit, protože konečně jsme zúročili práci, kterou děláme každý den. A určitě z toho neslevíme, protože pokud člověk každý den maká, poctivě se připravuje a pracuje na tom, aby se zlepšoval, pak dříve nebo později se to musí někde rozhodně projevit. Snad naše oslava po prvním vyhraném utkání nikoho neurazila, my však na ni čekali hodně dlouho a chtěli si ji patřičně užít. Přesto už teď víme, že od pondělí je tato výhra minulostí a nás v dalším kole nečeká nic jednoduchého. Přímá konfrontace s týmem, který je v tabulce naším přímým konkurentem. Proto dál budeme každý den naplno trénovat a připravovat se, abychom si připsali další tři body a potvrdili tak výhru z Pardubic i na domácím hřišti i v sobotu proti Brozanům. Chceme také samozřejmě potěšit naše věrné fanoušky a poděkovat jim vítězstvím v domácím prostředí za jejich přízeň a podporu.



Sestavy


FK Pardubice B
Š. Hrnčíř [-] - L. Zukal [-] , T. Jiroutek [-] , T. Kepl [-] (77. R. Řezníček [-] ) , A. Rambousek [-] (46. T. Outrata [-] ) , L. Mužík [-] , L. Zelenka [-] (81. J. Sytko [-] ) , J. Park [-] (86. F. Šplíchal [-] ) , F. Čihák [-] , J. Sláma [-] , S. Lee [-]

FK Teplice B
T. Blažek [-] - M. Vobecký [-] (86. B. Baftijar [-] ) , K. Hasil [-] , . Royo [-] , D. Trubač [-] (49. M. Šimeček [-] ) , S. Soungole [-] , M. Radosta [-] (90. D. Náhlovský [-] ) , B. Mustafić [-] , D. Šup [-] (82. M. Berešík [-] ) , J. Liška [-] , L. Kodad [-]

ŽK: 58. T. Jiroutek , 75. J. Sláma , 76. F. Čihák - 3. . Royo .
Hráči zápasu: M. Radosta , B. Mustafić .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Vyhnanovský Milan - NEJEDLO Tomáš, MACHÝČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2019 10:56
Trenér, Vedení klubu, Zpravodaj - FK Přepeře | Liberecký | Semily

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 21:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 19:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 18:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 13:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 10:17

Tip: výhra domácích