2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 10:15

8.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vltavín zdolal v utkání plném šancí Benešov 2:0 a nadvakrát nedal penaltu


Branky


27

Vyrovnaný souboj dvou mužstev ze spodku tabulky nabídl mnoho šancí a také nadvakrát neproměněnou penaltu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Břevno na každé straně a vltavínský gól do šatny

Na špatném trávníku se hrál až překvapivě pěkný kombinační fotbal. V 9. minutě se do šance dostal domácí útočník Čtvrtníček, ale Rotbauer jeho zakončení chytil. Ve 20. minutě se hostující kapitán Turek dostal na malém vápně k zakončení, ale v obrovské šanci branku minul. Ve 27. minutě měli hosté další tutovku, ale brankář domácích Koblenc předvedl fantastický zákrok. Po půlhodině hry se k hlavičce prosadil Čtvrtníček a hostujícího brankáře Rotbauera zachránilo břevno. O pět minut později se rozezvučelo břevno i na druhé straně po benešovském rohu. Ve 45. minutě zahrával Benešov roh, domácí se ubránili a založili rychlý kontr. Tomáš Kuchař přesprintoval bránícího soupeře a pelášil sám na brankáře. Situaci vyřešil střelou podél Rotbauera a poslal domácí do vedení 1:0.

Domácí nedali penaltu, poté vedení pojistili

I ve druhém poločase se hrál atraktivní fotbal. Hra však byla rozkouskovaná množstvím faulů. Rozhodčí Janoch nastavil pro hosty hodně úzkostlivý metr a ti s tím nebyli spokojeni. Do první větší možnosti se dostal Čtvrtníček, ale svou šanci neproměnil. V 75. minutě byl ve vápně nejspíše podkopnutý domácí Kuchař a rozhodčí nařídil spornou penaltu. Domácího exekutora však vychytal bravurním zákrokem Rotbauer. Protože však hostující brankář dle názoru asistenta rozhodčího opustil brankovou čáru dříve, než měl, musela se penalta opakovat. Na druhý pokus už Rotbauer směr střely nevystihnul, ale míč se od tyče odrazil ven z branky. V 80. minutě Čtvrtníček přistrčil míč do vápna, kde byl Costa Pablo Filipe Vieira, který svou střelou zvýšil na 2:0. Do konce utkání se již další vážnější příležitost neurodila. Domácí si tak připsali důležité tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Loko Vltavín
Tomáš Freisler - trenér: Vyhrál šťastnější, vyhrál ten, kdo dal gól, protože na obou stranách byla spousta šancí. My jsme je dokázali proměnit. Byli jsme důraznější v koncovce a to asi rozhodlo. Benešov předvedl dobrý výkon, ale nedali gól. My jsme konečně dokázali šance proměnit v góly. Pro nás důležité vítězství.

SK Benešov
Josef Laštovka - trenér: První půle byla vyrovnaná, obě mužstva mohla dát více gólů. Poločas mohl skončit klidně 4:4. My jsme svoje šance bohužel neproměnili a dostali jsme z brejku gól po našem rohu. Druhou půli hodnotit nebudu.



Sestavy


FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - . Vieira [-] , M. Mach [-] (46. J. Šmalcl [-] ) , D. Šnajdr [-] , T. Kuchař [-] , M. Uvíra [-] , J. Čtvrtníček [-] (83. D. Šafařík [-] ) , F. Mysliveček [-] (88. T. Bína [-] ) , D. Podzimek [-] , L. Kühnel [-] , V. Valíček [-] (12. C. Maione [-] )

SK Benešov
N. Rotbauer [-] - J. Vosáhlo [-] , D. Filip [-] , D. Pedro [-] , A. Lupač [-] (73. R. Procházka [-] ) - O. Brokeš [-] (63. P. Srb [-] ) , Z. Vrňák [-] (84. A. Lauricella [-] ) , V. Engelmann [-] , V. Ježdík [-] - M. Turek [-] , M. Azilinon [-] (53. F. Zoubek [-] )

ŽK: 57. Z. Vrňák , 68. V. Ježdík , 76. N. Rotbauer .
Hráči zápasu: O. Koblenc , T. Kuchař - V. Engelmann .
Počet diváků: 156. Rozhodčí: Janoch Marek - GRIMM Tomáš, KŘÍŽ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Janovský

Expert: Lukáš Vácha
Tip experta: výhra domácích

Věřím, že na domácím hřišti dokáže Vltavín zvítězit 1:0.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích