Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2019 10:30

5.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

6.0

Jídlo

7.0

Hrací plocha

10.0

Zázemí

9.0

Sparta ztratila v Karlových Varech dva body a nevyužila možnost jít do čela tabulky


Branky


73. Z. Skala - 62. L. Vácha (p.)
28

Fotbalisté rezervního mužstva pražské Sparty tentokrát nastoupili bez posil z áčka a po penaltách podlehli Slavii Karlovy Vary.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branek

Obě mužstva předvedla opatrný vstup do utkání. Domácí hráli ze zabezpečené obrany a snažili se vyrážet do rychlých protiútoků. Hosté obranný blok Slavie chtěli překonávat pomocí dlouhých přihrávek a nakopávaných balónů, ale brzdila je řada nepřesností. Ve 24. minutě zahrozil hostující Radwan. Egyptský hráč si všiml daleko od branky stojícího brankáře a pokusil se jej dalekonosným pokusem překonat, ale těsně minul branku. Ve 37. minutě sklepl Gabriel centr ve vápně domácích pod sebe, kde se tísněný kapitán Vácha nedokázal dostat do zakončení. Domácí zahrozili dvěma brejky na konci první půle. Jednou se však ke střele nedostali vůbec a podruhé mířila hlavička hodně vedle branky. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu. 

Sparta se z vedení dlouho neradovala

I druhý poločas na svém začátku mnoho šancí nenabídl. Hra se odehrávala převážně ve středu hřiště a byla plná osobních soubojů. Bojovalo se o každý metr hřiště. V 62. minutě aktivní Gabriel vybojoval míč v soupeřově vápně, následně byl faulován a sudí nařídil penaltu. K exekuci se postavil nejzkušenější ze Sparťanů, kapitán Lukáš Vácha a poslal hosty do vedení 1:0. V 73. minutě však bylo skóre znovu nerozhodné. Po standardní situaci totiž dokázal srovnat Zdeněk Skala. Po vyrovnání měli hráči Varů dvě příležitosti otočit zápas na svoji stranu, ale lob jednoho z domácích hráčů zamířil pouze do boční sítě a když už byl hostující brankář Čtvrtečka překonaný zaskočil za něj svým tělem jeden z beků. Domácí dohrávali zápas v deseti, protože střelec vyrovnávací branky Skala by v nastavení po druhé žluté kartě vyloučen. Branka už žádná nepadla, následovaly tak penalty.

Vary byly o jednu penaltu lepší

Hráči Sparty proměnili tři pokutové kopy z pěti, protože domácí dali o jednu penaltu více, radovali se tak červenobílí z bodu navíc.

 

Zdroj:https://sparta.cz/cs/

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Karlovy Vary
Ohlasy zveřejníme později:




Počet diváků: 750. Rozhodčí: Janoch Marek - HÁNYŠ Martin, KŘÍŽ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
9. 9. 2019 18:56
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů