P. Tvrz 82.
J. Martinic 87. (vl.)
2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2019 17:00

2.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rakovník v závěru otočil zápas


Branky


82. P. Tvrz , 87. J. Martinic (vl.) - 31. M. Radimský
24

Fotbalisté domácího Rakovníku v závěrečné desetiminutovce otočili duel s Admirou Praha. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pasivní hosté šli do vedení

Úvod utkání patřil domácím, kteří udávali tempo hry a měli balón po většinu času ve své moci. Rakovničtí si vytvořili několik závarů ve vápně, ale branku vstřelit nedokázali. Hostující mužstvo působilo chvílemi až moc pasivně. Přesto se paradoxně hosté dostali do vedení. Ve 31. minutě se prosadil Marek Radimský, který dorazil do prázdné branky odražený balón po přízemním centru do vápna. O chvíli později měli hráči Admiry další šanci ke skórování, ale opařené spoluhráče podržel brankář Kimia.

Rakovník otočil v závěru skóre

Do druhé půle poslal domácí trenér Šíma dva nové hráče. Hostující hráči se zaměřovali téměř všichni pouze na obranu a domácí obléhali jejich vápno. V 57. minutě zatáhl míč Červený, naservíroval přihrávku malým vápnem, na kterou těsně nedosáhl střídající Tvrz. Malý kousek chyběl k vyrovnání také Červenému v 64. minutě, kdy nedosáhl na balón po krásné kombinaci svých spoluhráčů. V 75. minutě po Kleinově hlavičce zpět do vápna před brankářem hlavičkoval aktivní Tvrz, hostující brankář však předvedl bravurní zákrok. V 82. nacentroval Pelyak do vápna a Petr Tvrz hlavičkoval do míst, kam gólman Admiry dosáhnout nemohl. Po sérii rohových kopů v 87. minutě poslal míč do vápna od rohového praporku Sklenka a hostující kapitán Jan Martinic si vstřelil nešťastný vlastní gól. Šokovaní hosté už se na odpověď nezmohli a odjeli domů s prázdnou.

 

Zdroj: http://www.skrakovnik.cz

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


SK Rakovník
Libor Šíma - trenér: Druhou půlku jsme byli lepší než soupeř a vzhledem k posledním dvaceti minutám bylo jen otázkou času, kdy dáme nějaký gól. Přišel jeden gól po krásné akci z pravé strany a potom po dvou nebo třech rohových kopech přišla druhá branka a soupeř už neměl síly se zápasem něco udělat.

FK Admira Praha
František Peřina - trenér: Po zápase jsem celou noc hrozně špatně spal… Pořád nechápu, jak jsme závěr mohli takhle podělat. Odehráli jsme dobrý první poločas, měli jsme balon více na kopačkách, ale zbytečné ztráty míč nás nutily běhat zpátky a tím ubývaly síly. Ve druhé půli Rakovničtí vycítili šanci. My jsme se trochu zatáhli, chtěli jsme hrát na brejky, ovšem vpředu jsme neudrželi míč. Tentokrát se nepovedla střídání, nepřinesla efekt, jaký jsem očekával. V závěru jsme už bránili výsledek, ale po shluku před brankou jsme dostali hlavou gól. Musím se podívat na video, abych zjistil, čí chyba to vlastně byla. Ten gól naším mužstvem otřásl, domácí ještě přidali. Zahrávali řadu standardních situací. Tři minuty před koncem kopali roh. Prakticky všichni na hřišti se natlačili před branku a musím říci, že domácímu hráči se podařil parádní kop, ze kterého to Honza Martinic bohužel špatně trefil do vlastní branky. Celkově bych řekl – tři čtvrtiny zápasu jsme byli lepší, ale vlastními chybami jsme si zápas prohráli sami.



Sestavy


SK Rakovník
E. Kimia [-] - M. Klein [-] , V. Milec [-] , R. Hamouz [-] (80. J. Severin [-] ) , P. Duchoň [-] , Z. Schwendt [-] (46. P. Tvrz [-] ) , J. Krupička [-] , J. Červený [-] (90. J. Čech [-] ) , J. Sklenka [-] , D. Pelyak [-] , J. Razím [-] (46. M. Hejda [-] )

FK Admira Praha
M. Jungr [-] - M. Horák [-] , M. Radimský [-] (62. J. Mošna [-] ) , Š. Zahálka [-] , P. Eliáš [-] , J. Kurek [-] (77. T. Majer [-] ) , O. Vosický [-] , M. Čácha [-] (83. M. Fric [-] ) , J. Martinic [-] (88. M. Douděra [-] ) , B. Hudec [-] , O. Herc [-]

ŽK: 70. P. Tvrz , 76. V. Milec - 76. O. Vosický , 90. M. Douděra .
Hráči zápasu: P. Tvrz .
Počet diváků: 545. Rozhodčí: Ježek Václav - PILNÝ Marek, NOVOTNÝ Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tomáš Janovský

Expert: Milan Nousek - trenér Písku
Tip experta: remíza

Rakovník bude chtít odčinit prohru z prvního kola. Admira má silné mužstvo a zápas skončí nerozhodně.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích