1:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 15:00

10.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyškov otočil utkání v Hlučíně


Branky


7. D. Gros - 59. M. Klesa , 64. J. Krejčí , 69. M. Klesa
17

Brzké vedení Hlučínu body nepřineslo. Ve druhém poločase totiž třikrát inkasoval a prohrál 1:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácích

Vyškovští fotbalisté stejně jako v souboji se Slovanem Rosice nezvládli vstup do utkání. Zatímco Rosice šly do vedení v deváté minutě, tak Hlučín se trefil už po sedmi minutách od úvodního hvizdu. Domácí táhli akci po levé straně a přišel centr. Jeden z vyškovských bohužel pro ně uklouzl a druhému hráči centr ve vápně spadnul na stehno a odrazil se přímo k Davidu Grosovi, který z bezprostřední blízkosti poslal míč za brankáře Spurného. Stalo se to tak i přesto, že Vyškov si v úvodu vytvořil tlak a hrálo se na polovině jeho soupeře. Hlučín tak udeřil z prvního vážnějšího brejku, který hosté nezvládli vyřešit. 

Obrat

Vyškov ve druhém poločase zvýšil aktivitu vepředu. Hrál v rozestavení 3-5-2 a svoji snahu vyrovnat zužitkoval bez minuty po hodině hry. Po autovém vhazování na pravé straně přišel centr a míč poskakoval na malém vápně, až se vykutálel u kopaček Michala Klesy, který napálil míč o břevno do branky. 

O pět minut později zahrával Vyškov z levé strany rohový kop, na který si naskočil na přední tyči Jiří Krejčí a hlavičkou jej zakončil na zadní tyč a v 64. minutě tak již Vyškov vedl 2:1.

Definitivní razítko na hostující vítězství přidal o dalších pět minut později střelec první vyškovské branky. Michal Klesa dostal křižnou přihrávku za obranu a šel sám z pravé strany na brankáře. Udělal mu kličku a zakončil do prázdné branky. Vyškov tak zvítězil v Hlučíně 3:1.

Hosté tak můžou být smutní akorát kvůli zranění exligového Harise Harby, který utrpěl úder do hlavy a musel odjet na vyšetření do nemocnice.



Ohlasy k zápasu



MFK Vyškov
Jan Trousil - Trenér Vyškova: V úvodu zápasu jsme měli tlak, bohužel jsme z první akce inkasovali. V zápase jsme byli lepším týmem, ale góly přišly až ve druhém dějství. Měli jsme hodně šancí a myslím, že jsme mohli zvítězit větším rozdílem. Všichni hráči, kteří dnes dostali příležitost ukázat se na hřišti, předvedli kvalitní výkon.



Sestavy


FC Hlučín
J. Kodeš [-] - P. Rubý [-] (80. O. Pyclík [-] ) , T. Wolf [-] , R. Štefek [-] , V. Heinik [-] , K. Hudeczek [-] , T. Dostál [-] (71. R. Dostál [-] ) , J. Opatřil [-] , M. Krejčí [-] (71. O. Dolba [-] ) , P. Žižka [-] , D. Gros [-] (80. K. Jančík [-] )

MFK Vyškov
Š. Spurný [-] - D. Němeček [-] (82. F. Smrčka [-] ) , J. Krejčí [-] , L. Hanuš [-] - M. Sečkář [-] , L. Lahodný [-] , M. Matocha [-] (90. A. Rus [-] ) - E. Tshibwabwa [-] (73. R. Křivánek [-] ) , A. Fila [-] (86. V. Korovikov [-] ) , M. Klesa [-] , H. Harba [-] (64. T. Langer [-] )

ŽK: 40. P. Žižka , 60. R. Štefek - 25. M. Sečkář , 53. E. Tshibwabwa , 83. L. Lahodný .
Počet diváků: 104. Rozhodčí: Drozdy Luboš - TOMANEC Josef, POCHYLÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Jan Minx
Tip experta: remíza

V tomhle souboji nevidím favorita. Bude to remíza.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích