0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2019 10:15

7.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uničov potřetí bez výhry


Branky


14

Fotbalisté Uničova jen remizovali s Hlučínem 0:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance domácích

Domácím zfotbalistům muselo být jasné, že je nečeká nic lehkého. Hlučín porazil v úterý v pohárovém utkání Mol cupu druholigové Vítkovice 4:2 a zahraje si v dalším kole v  Doosan areně proti prvoligové Viktorii Plzeň.

V Moravskoslezské fotbalové lize to ale hlučínským moc nestřílí. Před tímto soubojem dali zatím pouze dvě branky, ale naopak už čtyří utkání neinkasovali.

K úvodní brance měli uničovští blízko už v páté minutě, kdy dostal balón do pokutového území Aleš Krč, ale jeho střelu brankář Kolenko pohotově vyrazil. Sám Krč měl potom ještě jednu šanci, ale neproměnil.

Další šancí byl pokus domácího Jakuba Můčky, který střílel přibližně ze třiadvaceti metrů a jeho tečovaná rána skončila pouze nad břevnem hostující branky. Do šaten se tak šlo za bezbrankového stavu.

Převaha domácích, ale bez gólů

Stejně jako v prvním dějství měli uničovští fotbalisté navrch i v tom druhém. Drželi častěji míč na kopačkách, ale k žádným velkým příležitostem to nevedlo. Jednalo se spíše o optický tlak po vápno Hlučína.

Nutno říct, že hosté dobře bránili. Největší šanci měl Jan Ambrozek. Jeden z hostů fauloval na hranici dvaceti metrů a byla z toho standardní situace z výborné pozice. Střelu přes zeď zastavilo pouze břevno hostující branky. Kolenko by na střelu jinak nedosáhl.

Podobně nebezpečnou situaci měl na svědomí střídající Patrik Strnad, který dostal míč na levou stranu a dostal se až do pokutového území a z úhlu vypálil na přední tyč, ale Kolenko střelu vyrazil pouze do tyčky své svatyně.

Utkání tak skončilo 0:0 a Hlučín nedostal branku už 462 minut.



Ohlasy k zápasu


SK Uničov
Dušan Žmolík trenér Uničova: Hlučín k nám přijel bránit a musíme si zvyknout, že soupeři k nám takhle jezdit budou. Nutno říct, že bránili výborně. My jsme hráli trpělivě. Nemám hráčům co vytknout. Snažili se, ale bohužel nám to tam nepadlo. Bylo to o první gólu, kdybychom jej dali, možná bychom si i zastříleli.




Sestavy


SK Uničov
T. Uvízl [-] - R. Bala [-] , J. Můčka [-] , A. Krč [-] , P. Purzitidis [-] , D. Bača [-] , T. Komenda [-] , J. Vichta [-] (82. L. Hapal [-] ) , J. Ambrozek [-] , J. Svoboda [-] (64. P. Strnad [-] ) , M. Krayzel [-]

FC Hlučín
O. Kolenko [-] - P. Rubý [-] , D. Kraut [-] (76. D. Gros [-] ) , T. Wolf [-] , O. Dolba [-] (90. R. Dostál [-] ) , R. Štefek [-] , K. Jančík [-] (46. O. Pyclík [-] ) , K. Hudeczek [-] , J. Opatřil [-] , M. Krejčí [-] , T. Vengřinek [-]

ŽK: 44. J. Svoboda - 90. P. Rubý .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: PELIKÁN Ondřej - PFEIFER Michal, ANTONÍČEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Hlučín má za sebou úterní pohárové utkání s Vítkovicemi, takže hraje už druhý anglický týden po sobě. Uničov naopak teď dvakrát zaváhal a doma to bude chtít napravit. Hlučín navíc v lize nestřílí moc branek a věřím ve výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích