1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.08.2019 10:15

1.kolo, Divize B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lisa se uvedl skvěle, Brandýs urval dva body po penaltách


Branky


11

 

V prvním podzimním utkání nové ročníku divize B čekal na domácí Brandýs soupeř ze severu Čech. Chomutov se netají postupovými ambicemi a utkání tak mohlo hodně napovědět, jak na tom na začátku sezóny týmy jsou. V brandýském dresu se poprvé představil brankář Lukaš Lisa.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu lépe vstoupili hosté, když po rohovém kopu nebezpečně hlavičkoval Boček, ale brankář Lisa byl pozorný a míč vyrazil na roh. Poté se hra odehrávala hlavně ve středu hřiště. Hosté sice drželi míč na svých kopačkách, do velkých šancí se ale nedostávali. Domácí hrozili hlavně z rychlých protiútoků, žádný nevyužili. Další šanci měl znovu Boček, domácího brankáře znovu neprostřelil. Do konce poločasu naše pozorná obrana již hostující hráče do žádné šance nepustila a hráči tak odcházeli do kabina za stavu 0:0.

 

Druhý poločas vypadal naprosto stejně jako ten první. Hosté se snažili útočit, ale jejich snaha často končila u brandýských obránců. A když už konečně se hostující hráči dostali do šance, vychytal je brankář Lukáš Lisa. Velkou šanci měli hosté asi po hodině hry. Centr zprava brankář vyrazil pouze ke Svobodovi, který ale odkrytou branku netrefil. Asi do největší šance zápasu se pak dostal Mužík, který se dostal sám před brankáře, ten mu ale skvěle zmenšil úhel a střelu hostujícího hráče zlikvidoval. V posledních 10 minutách se i domácí osmělili. Nejprve pálil Kovařík do boční sítě. Poté se hnal do protiútoku domácí Sládek, který se snažil vybídnou ke skórování Reicherta. Sládkova přihrávka však byla moc krátká a brankář Švejda schoval míč do svých rukavic. V 90. minutě se ještě nechal po zbytečné druhé žluté kartě vyloučit Dosoudil. Poté se ale již nic nestalo a utkání tak dospělo do penaltové rozstřelu.

 

Za hosty se z pokutových kopů neprosadili Maršálek a Příhonský, které vychytal Lisa a jelikož za domácí se neprosadil pouze Šmejkal, bonusový bod tak zůstal v Brandýse.

 

AUTOR: PETR ŠPAČEK (fkbrandys.cz)



Sestavy


FK Brandýs nad Labem
L. Lisa [-] - M. Baloun [-] , F. Klíma [-] , M. Voženílek [-] - M. Stross [-] (78. V. Sládek [-] ) , M. Dosoudil [-] , M. Kovařík [-] , P. Vostárek [-] (70. J. Reichert [-] ) - V. Šmejkal [-] - M. Viskup [-] , D. Kaiser [-]

FC Chomutov
R. Švejda [-] - L. Svoboda [-] (68. R. Příhonský [-] ) , M. Boček [-] , J. Mužík [-] (83. J. Maršálek [-] ) , P. Gedeon [-] , E. Mušovic [-] , M. Klimeš [-] , T. Janošík [-] , M. Chaloupka [-] , M. Hříbal [-] , V. Kubík [-]

ŽK: 30. M. Stross , 55. M. Kovařík , 61. M. Dosoudil - 29. T. Janošík , 30. V. Kubík . ČK: 90. M. Dosoudil .
Místo: Brandýs n.L / tráva. Počet diváků: 200. Rozhodčí: NENADÁL Martin - BRYCHTA Ondřej, ZITA Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů