Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 16:00

6.kolo, Divize E, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

1. HFK Olomouc potvrdilo s posledním Přerovem roli favorita


Branky


10

Na půdu olomouckého HFK zavítal poslední tým tabulky z Přerova, který byl nakonec pro domácí celek snadným soustem. Domácí vedli po půli o dvě branky. V závěru si zkomplikovali situaci, kdy jim byl vyloučen Mazouch, ale i tak nakonec dokráčeli k pohodlné výhře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli po půli o dvě branky

Hned od úvodu vlétli na soupeře. V 5. minutě dostal na křídle míč Červenka, pohrál si s dvěma obránci, ale střelu vyrazil hostující brankář Bělík na roh. O minutu později přiletěl do pokutového území tečovaný míč, který však nedokázal Vyskočil Martin usměrnit mezi tři tyče. V 9. minutě se dostali po chybě v domácí defenzívě k zakončení i hosté, ale zakončili střelou mimo tyče domácího brankáře Machalického. V 18. minutě přenesl dlouhým míčem hru Krejčí na rozběhnutého Smítala, který míč nacentroval a do branky centr uklidil Červenka 1:0. Ve 29. minutě se snesl tečovaný míč na nohu nikým nekrytého Vyskočila Martina a ten z voleje uklidil míč k tyči a navýšil domácí vedení 2:0. V 37. minutě si domácí zápas málem zkomplikovali. Na těžkém terénu udělali chybu v rozehrávce, kterou hasili až na hraně pokutového území a hosté se tak zadarmo dostali k pokutovému kopu. Míč si na značku pokutového kopu postavil kapitán Václavíček, ale skvělý zákrok předvedl domácí brankář Machalický, který umístěnou střelu k tyči vyrazil.

 

Zdroj: https://www.1hfkolomouc.cz/

Domácí přidali další dvě branky

Druhý poločas se odvíjel ve stejném stylu jako první poločas. Domácí byli aktivní a jen díky těžkému terénu nenavyšovali výrazně skóre. V 47. minutě aktivní Smítal zatáhl po křídle míč a centrovaný míč si našel Červenka, ale hostující brankář vyrazil na roh. V 53. minutě Laštůvka prodloužil hlavou míč na rozběhnutého Smítala, který byl ve velkém pokutovém území stažen kapitánem hostů Václavíčkem a tak i domácí se dostali k pokutovému kopu, kterého se ujal Vyskočil Martin, ale jen napodobil kapitána hostů, a ani on penaltu neproměnil. V 68. minutě se prosadil svou druhou brankou Červenka, když ho našel ideálně centr střídajícího Bernatíka 3:0. Poslední tečkou za utkáním byla branka střídajícího Němce, který v 90. minutě dorazil do prázdné branky střelu Bernatíka, která předtím orazítkovala tyč hostující branky 4:0.

 

Zdroj: https://www.1hfkolomouc.cz/



Ohlasy k zápasu


1. HFK Olomouc
Jiří Derco, trenér: "Utkání se odvíjelo podle našich not. Jsem rád, že jsme se prosazovali po nacvičených akcích z tréninku. Jen je škoda, že nám chybí více klidu v zakončení. Rozdíl ve skóre mohl být větší. Také musím pochválit Machalického, který tým podržel a zneškodnil pokutový kop."

1. FC Viktorie Přerov
web Přerova:



Sestavy


1. HFK Olomouc
M. Machalický [-] - E. Smítal [-] (66. D. Bernatík [-] ) , P. Rajnoha [-] , M. Kotůlek [-] , G. Pezzotti [-] , M. Vyskočil [-] (89. F. Henkl [-] ) , T. Mazouch [-] , M. Laštůvka [-] , M. Krejčí [-] , P. Červenka [-] (76. E. Němec [-] ) , O. Buček [-]

1. FC Viktorie Přerov
P. Bělík [-] - O. Václavíček [-] , V. Koplík [-] (74. T. Malenda [-] ) , J. Kratochvíl [-] - V. Dan [-] , M. Hats [-] , J. Masný [-] (70. T. Blažkovský [-] ) , V. Kocian [-] , M. Bielko [-] (63. J. Šlajs [-] ) - L. Dlouhý [-] , L. Berky [-] (84. P. Karmazín [-] )

ŽK: 45. T. Mazouch - 39. V. Kocian , 52. O. Václavíček , 81. L. Berky . ČK: 69. T. Mazouch .
Hráči zápasu: M. Vyskočil , P. Červenka - V. Dan .
Počet diváků: 62. Rozhodčí: NÁPRAVNÍK Jan - KRONDRÁF Jan, HAVLÍN Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Petr Fojtík
Tip experta: výhra domácích

1. HFK je jasným favoritem a bude brát tři body

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích