0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2019 16:00

5.kolo, Divize E, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brumov konečně zabral a veze výhru z Přerova


Branky


4. T. Kolouch , 15. L. Křivánek (p.)
11

V souboji dvou týmů, které v soutěži ještě nevyhrály, se odehrál v Přerově. Nováček z Brumova zaskočil domácí celek již ve 4. minutě, kdy se trefil Kolouch. Po patnácti minutách hry přidal Křivánek z penalty druhou trefu, která definitivně rozhodla o výhře Valachů na hanáckém poli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli střelecky efektivnější

Komentář k utkání asistenta trenéra FC Brumov Zdeňka Žáčka na klubovém webu: Do Přerova jsme jeli s vědomím, že doposud nezískal ani bod. Od začátku jsme hráli na dva útočníky, byli aktivnější než domácí hráči a dostávali se do slibných situací. Ve 4. minutě po zahrávaném rohovém kopu byl Kolouch nejdůraznější a z bezprostřední blízkosti otevřel skóre zápasu. V 18. minutě po sklepnutí míče O. Bartozela se v pokutovém území domácích uvolnil M. Chovanec, který byl faulovaný domácím hráčem a nařízený pokutový kop s přehledem proměnil L. Křivánek. I nadále jsme byli lepším mužstvem, ale další gól se nám ze slibných příležitostí nepodařilo vstřelit.

Hosté dokázali náskok uhájit

Jak je již zvykem, opět jsme nezachytili začátek druhého poločasu a domácí si díky zvýšené aktivitě a dlouhými nákopy na aktivního Vasyla Dana začali vytvářet standartní situace před naším pokutovým územím. Naše obrana ale byla pozorná a ve spolupráci s brankářem P. Vaculíkem, slibné střelecké příležitosti domácích zlikvidovala. V 70. minutě jsme mohli zvýšit skóre zápasu na 3:0, ale po zahrávané standartní situaci Kolouch hlavou netrefil odkrytou domácí branku. Od 75. minuty ve snaze zkorigovat stav zápasu, změnili domácí rozestavení na tři útočníky a my jsme se začali více dostávat do brejkových situací. V 85. minutě utekl obraně L. Křivánek, kterého jen za cenu faulu zastavil Zimčík, byl potrestán červenou kartou a domácí tým dohrával zápas o deseti hráčích.

 

Zdroj: http://fcbrumov.cz/



Ohlasy k zápasu


1. FC Viktorie Přerov
web Přerova: Zápas s nováčkem z Brumova jsme nezvládli a v soutěži zůstáváme bez bodového zisku.

FC Brumov
web Brumova: Z přerovské půdy si odvážíme první letošní výhru. Další utkání odehrajeme na domácím hřišti v neděli 8. září od 10:15 hod. proti FC Vsetín.



Sestavy


1. FC Viktorie Přerov
P. Bělík [-] - O. Václavíček [-] , L. Dlouhý [-] , M. Zimčík [-] , J. Kratochvíl [-] , M. Hats [-] - M. Bielko [-] (78. P. Karmazín [-] ) , J. Masný [-] (71. T. Malenda [-] ) , V. Kocian [-] , V. Dan [-] , J. Šlajs [-] (41. L. Berky [-] ) -

FC Brumov
P. Vaculík [-] - T. Kolouch [-] , M. Kubiš [-] - J. Mokrička [-] , D. Juřica [-] , M. Chovanec [-] , L. Křivánek [-] (87. L. Chovančík [-] ) - T. Vaculík [-] (65. M. Beno [-] ) - M. Novák [-] (81. J. Búbela [-] ) , D. Kocourek [-] , O. Bartozel [-] (54. P. Štrbák [-] )

Hráči zápasu: J. Kratochvíl - L. Křivánek , T. Kolouch .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Trigas Paskal - HAM Tomáš, KOLOŠ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Rostislav Sýkora
Tip experta: remíza

Zápas v Přerově skončí nerozhodně

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích