0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2019 10:15

4.kolo, Divize E, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hodonín ukázal v Brumově svoji kvalitu a bere tři body


Branky


10

Fotbalisté Hodonína po remíze se Slavičínem zavítali do nedalekého Brumova. Ještě před rokem dělily oba celky dvě soutěže a nakonec tento rozdíl byl znát. Hosté v prvním dějství dvakrát udeřili. Ve druhém poločasu Hodonín přidal další dvě branky a domů veze jasnou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit dvě branky

Komentář k utkání trenéra FC Brumov Pavla Charváta: Vědomi si kvalit soupeře jsme šli do zápasu s poněkud defenzivnější taktikou. Soupeř sice držel častěji míč na kopačkách, ale do žádných šancí se nedostával, naopak v úvodu zápasu jsme se do slibných příležitostí dostali my. Podobný průběh zápasu vydržel až do 30. minuty, kdy soupeř potrestal naši chybu na levé straně – 0:1. Zbytek poločasu hosté opět kontrolovali hru, ale znovu bez větších příležitostí. Ve 44. minutě soupeř potrestal náš nedůrazný odkop a vstřelil druhou branku – 0:2. Do kabin tak odcházeli hosté s dvoubrankovým náskokem.

 

Hosté přidali další branky a vezou zaslouženou výhru

"Do druhé půle jsme vstoupili se změnou v rozestavení a snahou vstřelit kontaktní branku, která by nás dostala zpět do zápasu. Vyrovnali jsme hru v poli, zahrávali jsme celou řadu standartních situací a přišly i šance. V této fázi hry soupeř vypadl z rytmu a hrozil jen rychlými brejky. Zápas se definitivně zlomil v 77. minutě, kdy po chybné rozehrávce našeho gólmana soupeř zvýšil na 0:3. Po třetí obdržené brance jsme zcela otevřeli hru a soupeř se dostal do několika šancí, z nichž ale využil jen tu z 82. minuty a upravil na konečných 0:4", řekl k duelu s jedním z aspirantů postupu do MSFL trenér FC Brumov Pavel Charvát.

 

Zdroj: http://fcbrumov.cz/



Ohlasy k zápasu


FC Brumov
web Brumova: Soupeř ukázal svoji sílu a odváží si tři body.

FK Hodonín
web Hodonína: Vyhráli jsme i druhé venkovní utkání v Divizi E. Stejně jako v prvním zápase ve Vsetíně, tak i v Brumově jsme dokázali vstřelit čtyři góly a navíc udrželi čisté konto.



Sestavy


FC Brumov
T. Pjajko [-] - M. Kubiš [-] (63. J. Búbela [-] ) , T. Kolouch [-] , P. Vlček [-] (79. J. Kolínek [-] ) - J. Mokrička [-] , M. Chovanec [-] , D. Juřica [-] , L. Křivánek [-] - T. Vaculík [-] , P. Štrbák [-] (63. J. Fojtík [-] ) - M. Novák [-]

FK Hodonín
M. Petráš [-] - P. Dione [-] , P. Bohun [-] (82. O. Konečný [-] ) , P. Švantner [-] , . Piňa [-] (88. J. Hromek [-] ) , R. Sasín [-] , P. Kyselka [-] , V. Žák [-] (86. J. Křižka [-] ) , J. Chromeček [-] , P. Dressler [-] , D. Helísek [-]

ŽK: 42. T. Kolouch , 59. M. Chovanec - 57. R. Sasín .
Hráči zápasu: D. Juřica - R. Sasín , P. Švantner .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Lukašík Petr - HANÁK Petr, KOLÁČEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Michal Slavík
Tip experta: výhra hostů

Hodonín si přijede do Brumova pro výhru

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů